Rețeta de dulceață de caise, migdale și lămâie a Annei Lesko! „În timp ce fierb caisele, decojim migdalele. Le-am lăsat cam o jumătate de oră în apă fierbinte și se decojesc minunat.”

Rețeta de dulceață de caise, migdale și lămâie a Annei Lesko! „În timp ce fierb caisele, decojim migdalele. Le-am lăsat cam o jumătate de oră în apă fierbinte și se decojesc minunat.”
Rețeta de dulceață de caise, migdale și lămâie a Annei Lesko! „În timp ce fierb caisele, decojim migdalele. Le-am lăsat cam o jumătate de oră în apă fierbinte și se decojesc minunat.”

Află din rândurile următoare cum prepară Anna Lesko rețeta sa de dulceață din caise, migdale și lămâie.

Anna Lesko, pe lângă preparatele sale gustoase pe care le pregătește cu drag pentru familia sa, se pare că este extrem de iscusită în bucătărie și îi place să pregătească și dulceață naturală. Astfel, de data aceasta, artista a împărtășit cu urmăritorii săi din mediul online rețeta sa pentru dulceața de caise, migdale și lămâie. Este o rețetă rapidă și ușor de preparat.

Rețeta de dulceață de caise, migdale și lămâie a Annei Lesko

Citește și: Rețeta de cornulețe cu untură și umplutură de gem de prune, nucă și vișine a Annei Lesko. „Nu trebuie să se răcească prea mult, pentru că după nu se mai lipește zahărul pudră.”

Citește și: Ruladă cu ciuperci, roșii, ceapă, ardei kapia si verdeață. Rețeta de post a Annei Lesko: „Dragii mei, m-am tot gândit la o rețetă de post și vă propun să facem astăzi o ruladă.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Ingrediente:

  • 5 kg de caise;
  • 3 kg de zahăr;
  • 300 de grame de migdale;
  • 8 lămâi.

Mod de preparare:

Anna Lesko a explicat modul de preparare al rețetei.

Vă propun să facem astăzi dulceață de caise, cu migdale și cu lămâie.

În momentul de față lucrurile se desfășoară în felul următor: scoatem sâmburii. Apoi, aici avem deja 2 kg de caise peste care am venit cu zahăr. Efectiv le-am îngropat în zahăr. Peste 2 kg am pus un kg și jumătate de zahăr. Le lăsăm așa. La un moment dat se lasă o zeamă, un suc și la scurt timp le punem pe foc. În timp ce fierb caisele, decojim migdalele.
Le-am lăsat cam o jumătate de oră în apă fierbinte și se decojesc minunat de repede. Îndepărtăm și spuma.
”, a spus artista pe YouTube.

Ulterior, Anna Lesko a tocat lămâia, pe care a pus-o la fiert peste caise. Mai mult decât atât, în compoziție, la fiert, a adăugat și migdalele. De asemenea, a pus borcanele la sterilizat la cuptor.

Totul frige.

Borcanele frig, compoziția frige. Iată și forma finală a dulceții mele cu caise, migdale și lămâie! Le-am împachetat frumos și le punem în cămară. ”, a mai spus Anna Lesko pe pagina sa de YouTube.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Rețeta de supă de linte a maicii Nicolaida: „Este o rețetă relativ simplă, însă foarte bună! Lintea este bogată în proteine, în general, în vitamine.”

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

Modul în care Lidia Buble a aflat că este înșelată Ca orice femeie, rămâi șocată

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Rojbin Erden, care joacă rolul Asi în serialul Inimă rebelă, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată în prezent superba actriță 

Ghiță a murit pe loc, în mașina ruptă în două, în Maramureș. A fost găsit în șant, după ce s-a izbit într-un stâlp


Cookies