Află din rândurile următoare cum pregătește Anna Lesko rețeta sa de cornuleșe cu untură și umplutură de gem de prune.
Anna Lesko este o gospodină în toată regula, care ori de câte ori are ocazia pregătește ceva bun pentru familia sa. De data aceasta, artista a pregătit o rețetă delicioasă de cornulețe cu untură și umplutură de gem de prune, nucă și vișine, pe care a postat-o pe canalul său de YouTube.
Rețeta de cornulețe cu untură și umplutură de gem de prune, nucă și vișine a Annei Lesko
Citește și: Rețeta de ponciki a Annei Lesko. Cum prepară vedeta gogoșile cu brânză și vișine “Delicios.”
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Ingrediente:
Conform informațiilor oferite de Anna Lesko, pentru aluat avem nevoie de următoarele ingrediente:
- 500 de grame smântână cu 24%grăsime;
- 400 de grame de untură de casă;
- un ou
- 3 pahare de 250 ml de făină (aprox);
- o esență de vanilie;
- un praf de sare.
Pentru umplutură avem nevoie de următoarele ingrediente:
- un borcan de vișine în suc propriu;
- un borcan de gem de prune;
- 100 grame de nuci.
Mod de preparare:
Anna Lesko a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei.
„ Cernem făina. Untura nu trebuie să fie topită.
Lăsați-o exact așa, la temperatura camerei. Punem smântână și ou. Un pic de sare și trecem la făină. Aluatul a început să capete o textură foarte bună. Nu trebuie să fie nici foarte moale, dar nici foarte tare. Eu am să mai frământ un pic. La un moment dat am să îl porționez și am să îl introduc în frigider, unde va rămâne undeva la 30 de minute la rece.