Antoni explică motivul pentru care încearcă să o evite pe Teodora. „Nu mă așteptam, sincer.”

Antoni explică motivul pentru care încearcă să o evite pe Teodora. „Nu mă așteptam, sincer.”
Antoni explică motivul pentru care încearcă să o evite pe Teodora. „Nu mă așteptam, sincer.”

Antoni și Teodora au avut o discuție deschisă despre toate lucrurile întâmplate în ultima perioadă.

Toată lumea știe că Antoni și Teodora se știu din afara casei, atunci când au încercat să se cunoască mai bine și să formeze un cuplu, însă nu au fost compatibili. De când a intrat în casă, Teodora a suferit pe baza subiectului cu Antoni, deoarece nu era crezută că între ei nu ar fi fost nimic mai mult. Acum cei doi au avut o discuție față în față, iar tânăra s-a arătat deranjată de faptul că Antoni a vorbit cu băieții cum că ei i-ar plăcea de tânăr.

Teodora: Voiam să-l întreb pe Antoni dacă putem să menținem o relație bazată pe respect și pe colegialitate sau prietenie, dacă nu, este ok, ne evităm, că nu vreau să mai creez discuții.

Antoni: Bun, Teodora. Tu crezi că eu nu ți-am oferit respect până acum?

Teodora: Nu era vorba despre tine, dar unele lucruri nu le-am înțeles nici venind din partea ta.

Antoni: Ce anume?

Teodora: Ce ai vorbit cu băieții, că eu te vreau 30%. Eu știu că tu știi cum mă manifest atunci când am drag și îmi place și nu am înțeles unele lucruri pe care tu le-ai spus.

Antoni: Acel 30% nu înseamnă că ai un drag pentru mine încât să faci anumite gesturi.

Teodora: Nu mă așteptam, sincer.

Antoni: Să zic?

Teodora: Da.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Antoni: Nu știu, așa mi se pare mie.

Că ești o persoană cu care te înțelegi, că au fost niște chestii în trecut și nu s-a concluzionat nimic. Nu aș fi putut să zic 0% dacă noi ne înțelegem.

Robi: Cum a zis Teodora că îl cunoști atât de bine când voi v-ați văzut o singură dată.

Teodora: Nu am zis asta.

Antoni: Pe lângă data când ne-am văzut, am vorbit foarte mult cu Teodora, au fost și discuții la caterincă.

Robi: Cât de mult ai vorbit?

Antoni: Există și apeluri.

Teodora:   El se referea la apeluri și nu am zis că mă cunoaște atât de bine, că nu are cum să mă cunoască atât de bine.

Antoni explică de ce încearcă să o evite pe Teodora

Citește și: Cum ar fi arătat situația din Casa Iubirii dacă Bogdan ar mai fi rămas printre fete. “Dacă rămâneam în casă, mă apropiam de Teodora mult mai mult”

Teodora
Teodora[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Bianca îi pune la zid pe Giuly și Robert: "Calci pe cadavre pentru bani..." Care ar fi planul celor doi concurenți din ''Casa iubirii''? Aflați ce se va întâmpla joi, 12 septembrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D - kanald.ro

Citește și: „Patru cuie cu patru scânduri" Primele declarații ale Șacalului sunt terifiante! Filmul tragediei pas cu pas- stirilekanald.ro

Citește și: Teodora, în lacrimi, deoarece nu este crezută că între ea și Antoni nu a fost nimic mai mult în afara casei. “Nu mă simt confortabil absolut deloc.”

Antoni a încercat să motiveze faptul pentru care o evită pe Teodora în ultima perioadă, tocmai pentru a nu mai trece prin aceeași situație de zilele și vrea să șteargă orice urmă de interpretare.

Antoni: Eu nici pe mine nu mă cunosc atât de bine.

Teodora: Exact. Am spus că mă știe așa cum sunt și când am drag de cineva, cum a fost și cazul lui, știe cum mă comport. De aceea nu am înțeles, irelevant.

Antoni: Nu vreau să înțelegi acum prin ce zic că îți place de mine. Dacă e să mă întrebi pe mine, cred că între mine și Moldo, îți place mai mult de Moldo.

Teodora: Da, logic.

Antoni: Eu mi-am dat o părere pentru cum știu că ne înțelegem. Eu am încercat să te evit tocmai din cauza acestor acuzații. Am văzut că te afectează și dacă simt să vorbesc cu tine, te evit tocmai să nu apară din nou contextul.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Concurenții din Casa Iubirii vorbesc despre privirile pe care Teodora i le-a aruncat lui Antoni: „Nu știu, poate îi e doar drag.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul pentru care actorii de la Bollywood au refuzat să joace în filmul "Phir Milenge". Salman Khan și-a asumat gratuit acest rol: " Întreaga industrie a spus nu"

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Teo Trandafir, în lacrimi după ce a discutat cu Andrei Bănuță! Ce relație are prezentatoarea „Follow us!” cu celebrul cântăreț: „Mă ajută să trec prin viață”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies