Cum ar fi arătat situația din Casa Iubirii dacă Bogdan ar mai fi rămas printre fete. “Dacă rămâneam în casă, mă apropiam de Teodora mult mai mult”

Cum ar fi arătat situația din Casa Iubirii dacă Bogdan ar mai fi rămas printre fete. “Dacă rămâneam în casă, mă apropiam de Teodora mult mai mult”
Cum ar fi arătat situația din Casa Iubirii dacă Bogdan ar mai fi rămas printre fete. “Dacă rămâneam în casă, mă apropiam de Teodora mult mai mult”

Bogdan a vorbit despre apropierile lui Moldo față de Teodora.

Lucrurile din Casa Iubirii i-au mereu o întorsătură neașteptată, astfel că de fiecare dată există cunoaștere sau persoane care rup anumite legături, iar odată ce noii concurenți intră în casă, atenția acestora se îndreaptă deja către ei. Bogdan, invitat în cadrul emisiunii Culisele Iubirii, difuzată pe canalul de YouTube WOWnews, a vorbit despre apropierea dintre Moldo și Teodora și a mărturisit că el ar fi încercat să se apropie mult mai mult de ea, dacă ar fi rămas în casă.

Asta nu înseamnă că Moldo nu este un bărbat ok, mai ales că îi este și prieten, însă o vede pe Teodora ca plăcându-i un alt tip de băieți, iar Moldo e prea serios pentru ea. 

“Dacă rămâneam în casă, mă apropiam de Teodora mult mai mult decât probabil s-ar apropia Moldo. Cu toate că nu vreau să se interpreteze că aș avea ceva cu Moldo, este un bărbat foarte ok și este prieten cu mine aș putea spune.

Nu cred că este tiparul ei Moldo, din punctul meu de vedere. Ei îi plac băieții mai carismatici, mai dezinvolți. Este și Moldo, într-adevăr, dar este și un pic mai serios pentru ea.”, a spus Bogdan.

Bogdan spune că Teodora nu și-ar fi dorit o relație cu el

Citește și: Julia i-a cerut scuze Virginiei, în lacrimi. Tânăra și-a cerut iertare pentru cuvintele spuse zilele trecute. “Sunt foarte sinceră.”

Teodora
Teodora[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citește și: Casian, noul concurent din Casa Iubirii! Fetele l-au luat la întrebări! Ce tipar preferă concurentul: „Blondele ni se par mai ușor de abordat. Brunetele mai dificil.”

Bogdan este de părere că Moldo are o abordare diferită față de Teodora, pe care el nu ar fi avut-o, însă nu vede neapărat ceva rău în asta.

Cu toate acestea, Teodora i-a dat de înțeles în casă că nu își dorește mai mult cu el, doar că se simțea bine în prezența lui. 

“Nu este nici foarte tupeist, probabil are și o abordare diferită, dar nu este greșit pentru că suntem diferiți și fiecare om reacționează în felul lui. Dar eu cred că aș fi încercat să mă apropii de ea, dar din partea ei s-a văzut că nu este interesată de mine să mă cunoască, doar se simțea bine și îi plăcea să mai schimbăm două, trei vorbe.”

, a mai spus Bogdan.

Teodora și Rebecca
Teodora și Rebecca[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Bogdan vorbește despre Rebecca, fosta lui cunoaștere: „Se vedea destul de clar că aveam sentimente pentru ea. Chiar îmi doream să fiu împreună cu ea.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Motivul halucinant al crimei din Brăila, dezvăluit! Telefonul dentistei ucise în propriul cabinet a fost găsit, anchetatorii au aflat adevărul

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Patrick, primele declarații după ce a fost filmat alături de Bianca Giurcă, în club! Ce s-a întâmplat, de fapt, între cei doi concurenți de la „Casa Iubirii”

Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie


Cookies