Antoni și Rebecca, discuție despre ce anume își dorește fiecare. „Eu am explicat foarte bine ce e în capul meu. Sunt o fire vulcanică, impulsivă.”

Antoni și Rebecca, discuție despre ce anume își dorește fiecare. „Eu am explicat foarte bine ce e în capul meu. Sunt o fire vulcanică, impulsivă.”
Antoni și Rebecca, discuție despre ce anume își dorește fiecare. „Eu am explicat foarte bine ce e în capul meu. Sunt o fire vulcanică, impulsivă.”

Antoni și Rebecca încearcă să clarifice anumite aspect care i-au deranjat unul la altul.

Antoni și Rebecca au avut o discuție despre ceea ce face fiecare și ce anume și-ar dori să nu se mai repete unul la altul. Rebecca a ținut să spună că nu suportă ceea ce face el și nici nu înțelege anumite lucruri, iar tânărul a spus că el și-a exprimat încă de la început ce este în capul lui și ce anume și-ar dori, doar că este o fire vulcanică și a fost deranjat de unele lucruri văzute la ea.

Și-ar fi dorit ca tânăra să vină la el să discute anumite lucruri și să ajungă la un numitor comun, iar acesta i-a mai spus câteva cuvinte pe care Rebecca le-a menționat în gală.

Rebecca: De ce faci așa? Nu suport.

Antoni: Nu înțeleg cu ce te-am deranjat.

Rebecca: Nu suport pentru că nu înțeleg ce vrei, ce e în capul tău.

Antoni: Eu am explicat foarte bine ce e în capul meu. Sunt o fire vulcanică, impulsivă, am fost deranjat de unele chestii pe care le-am văzut. Tu puteai pur și simplu să mi le explici, să ajungem la mijloc, dar și tu ai o fire impulsivă, la rândul tău.

Rebecca: Dar dacă tu tot continui…

Antoni: Mi-ai spus în Gală că tu ai renunțat ca să nu te mai atac.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Rebecca: Ce?

Antoni: Așa ai zis! Ai zis ceva de genul “Tu mă ataci pe mine că renunț, iar eu să nu te atac pe tine?”

Rebecca: Aaa, nu am vrut să zic atacat, la modul că tu o dai că renunți, ce vrei să îți fac? Ce să îți fac?

Antoni îi dă de înțeles Rebeccăi că vrea ca ea să stea după el

Citește și: Sebastian este dezamăgit de Roberta. Ce l-a făcut să se îndepărteze de tânără?„A fost un pupic din acela tras de păr.”

Antoni și Rebecca
Antoni și Rebecca[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Gagea și Rebecca, replici tăioase! Tânărul spune că bruneta s-ar juca cu emoțiile lui. “Nu trebuie să se joace cu sufletul meu.”

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Tânărul a ținut neapărat să spună că toate neînțelegerile dintre ei puteau fi discutate, iar Rebecca i-a atras atenția spunându-i că uneori se simte de parcă ea trebuie să stea după el, chiar dacă sună urât, să înțeleagă din ceea ce a spus doar esența.

Antoni: Nu am vrut să faci neapărat ceva, ci să discutăm. “Antoni, cum vezi tu lucrurile?” Să discutăm cum le-ai văzut tu.

Rebecca: Tu mă faci câteodată să mă simt de parcă eu trebuie să stau după tine. Sună urât. Nu interpreta greșit, încearcă să iei esența, nu tot ambalajul.

Antoni: Eu sunt un pic cu pași mai înceți.

Antoni și Rebecca
Antoni și Rebecca[Sursa foto: Captură Video]



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Sebastian, acuzații dure la adresa Robertei! Concurenta refuză date-ul cu iubitul său: „Tu mă provoci și după ajungi să te victimizezi legându-te de comportamentul meu și de atitudinea mea.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies