“Anul viitor o să fie și mai bogat” Mihai Trăistariu a hotărât să își schimbe radical programul de Revelion

“Anul viitor o să fie și mai bogat” Mihai Trăistariu a hotărât să își schimbe radical programul de Revelion
“Anul viitor o să fie și mai bogat” Mihai Trăistariu a hotărât să își schimbe radical programul de Revelion

Mihai Trăistariu își petrecea, de obicei, noaptea dintre ani pe Valea Prahovei, însă anul acesta a decis să recurgă la o schimbare radicală.

Celebrul cântăreț și-a schimbat planurile, iar pentru admiratorii săi pregătește surprize spectaculoase. Revelioanele îl găseau pe Mihai Trăistariu pe Valea Prahovei, în general la Sinaia, fiind locul în care a fost alături de turiști vreme de câțiva ani buni. Cu toate astea, la trecerea dintre 2022 spre 2023 Mihai Trăistariu nu va mai fi în România, însă partea bună este că se va afla tot aproape, în Bulgaria.

Artistul a dezvăluit ce planuri are de Revelion și a menționat și care sunt cele mai mari superstiții de care ține cont la cumpăna dintre ani.

Mihai Trăistariu a făcut o schimbare totală de Revelion

Anul acesta, Mihai Trăistariu a hotărât să facă o schimbare. Cântărețul a declarat că, până în prezent, Revelionul îl găsea pe Valea Prahovei, însă de această dată lucrurile nu mai stau la fel și turiștii din Bulgaria vor fi cei care se vor bucura de prezența lui în noaptea dintre ani.

Vedeta nu dorește să dezamăgească pe nimeni, astfel că imediat ce se termină concertul acolo va reveni în țară și va merge la Sinaia, acolo unde îl așteaptă turiștii să le cânte în prima zi din 2023.

"Anul acesta am preferat Bulgaria de Revelion, deși în mod normal eram pe Valea Prahovei, în general Sinaia sau Predeal. Am păstrat Sinaia la Crăciun, iar ei s-au gândit foarte bine și mă cheamă și pe 1 și pe 2 la Sinaia la hotelurile la care cântam.

Deci eu o să cânt de Revelion în Bulgaria și dimineața pe 1 fug pe Sinaia, unde găsesc aceeași turiști așa că nu le cânt în noaptea de 31 spre 1 ianuarie și le voi cânta în noaptea dintre 1 spre 2 ianuarie, pentru oricum turiștii când merg își iau pachete de câte 3 sau 4 nopți", a explicat Mihai Trăistariu, pentru Wowbiz.ro.

Citește și: “Dacă eu m-am ales cu o viață bună, am zis să îi mai ajut.” Fratele lui Mihai Trăistariu întampină probleme financiare grave. Cântărețul îi trimite bani pentru a se întreține

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Cine este Mihai Trăistariu. „Sexul vinde și scandalul”

Superstițiile de care Mihai Trăistariu ține cont de Revelion

Mihai Trăistariu a mai dezvăluit faptul că este o persoană foarte superstițioasă. Acesta, ca multe alte vedete ține cont de o tradiție de Revelion și niciodată nu renunță la ea. Vedeta a menționat că obiceiul este unul destul de comun printre cântăreții din România.

"Noi artiștii avem un obicei. Noi cântăm în noaptea dintre ani, eu de exemplu cât de 20 de ani de Revelion și atunci este o superstiție celebră care spune că dacă vrei să îți meargă bine financiar în

anul următor, trebuie să ai bani în buzunar chiar la 12 noaptea. Atunci, eu mereu fiind pe scenă la ora aia, aveam bani în buzunar. Îmi amintesc că într-un an, e caraghioasă amintirea, dar erau ani în care tocmai fusesem plătit cu 3.000 – 5.000 de euro și îi țineam pe toți în buzunar că mă gândeam că dacă am mai mulți, înseamnă că anul viitor o să fie și mai bogat.
Ziceam să fie doldora buzunarele ca să fie un an bun. Sincer să fiu, nu s-a adeverit vreodată că anul următor a fost un an mai bune decât precedentul doar pentru că am avut 3.000 de euro în buzunar. Asta este singura superstiție pe care am mai păstrat-o. În rest am renunțat la ele, ca să pot să scap de ele, trebuia să inventez o superstiție care să le anuleze pe toate pentru că așa am văzut într-un alt documentar"
, a mărturisit îndrăgitul cântăreț.

Citește și: Ce ar face Mihai Traistariu ca să aibă siguranța că nu va muri. Artistul a uimit pe toată lumea cu decizia lui

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citește și: Ce tarif are Mihai Traistariu pentru o nuntă. „Brenciu, Bănică, Loredana cer 15.000 – 20.000 euro, Delia – 18.000 euro"

Mihai Trăistariu nu stă niciodată cu banii la vedere

Deși în fiecare an și-a pus sume de bani în buzunar în noapte de Revelion, Mihai Trăistariu a precizat că niciodată nu i s-a întâmplat să îi iasă bancnotele din buzunar în timpul concertelor de Sărbători.

"Nu mi s-a întâmplat niciodată. Am avut buzunare cu fermoar sau mai adânci așa și nu am pățit niciodată asta. Mie nici nu îmi place când artiștii primesc șpaga și țin banii la vedere. Nu am nimic cu ciubucul, dar am o problemă cu gestul acesta să se vadă banii. Dacă omul vrea să dea bine, dacă nu nu e treaba mea", a recunoscut Mihai Trăistariu, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este Mihai Trăistariu. „Sexul vinde și scandalul”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies