Ce ar face Mihai Traistariu ca să aibă siguranța că nu va muri. Artistul a uimit pe toată lumea cu decizia lui

Mihai Traistariu
Mihai Traistariu, planuri de viitor

Mihai Traistariu este unul dintre cei mai apreciați artiști, muzica lui este foarte cunoscută de români și face parte din această industrie de foarte mult timp.

Cu toate că și-a mai uimit fanii cu deciziile pe care le-a luat în trecut, cântărețu  nu se oprește să îi șocheze.
Artistul a luat o hotărâre și este dispus să facă orice ca să fie sigur că nu va muri. Iată ce a decis Mihai Traistariu că este necesar să facă.

Citeste si: ,,Are concerte pentru că e frumoasă. Mihai Traistariu, atac dur la adresa Antoniei

Mihai Traistariu, planuri de viitor
Mihai Traistariu, planuri de viitor[Sursa foto: Instagram]

Ce planuri are Mihai Traistariu pentru viitorul său îndepărtat

Cântărețul are o gândire diferită și îi place să își trăiască viața la maxim, în urmă cu ceva vreme a declarat că și-ar dori să se mute într-o pădure și să nu mai fie dependent de companiile de electricitate și de gaze. În prezent, se pare că a luat o altă decizie în legătură cu viața lui.


Mihai Traistariu s-a gândit foarte departe, în ceea ce îi privește viața. El își dorește să fie criogenat și este dispus să își dea toți banii pentru asta. Artistul s-a informat despre această procedură și a început să facă cercetări serioase pe baza acestui subiect.

Ce a declarat artistul

Mihai Traistariu a spus despre criogenarea, ca și clonarea, sunt domenii controversate și puțin discutate în România.

El a descoperit totul întâmplător și a observat că există deja oameni criogenați.

„Criogenarea, ca și clonarea, sunt domenii controversate și puțin discutate în România. Eu am descoperit întâmplător, pe internet, subiectul, l-am studiat, am văzut că există deja oameni criogenați.”, a declarat Mihai Trăistariu pentru un post de televiziune.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

El a mai spus că nu își dorește să facă acest pas acum, deoarece la ora aceasta nu există tehnologia necesară să mențină în viață o ființă.

„Undeva, peste ani de zile. Nu acum. La ora asta nu avem tehnologia necesară să mențină în viață o ființă. Decât să mori, să fii îngropat, există și această variantă.”, a mai spus cântărețul.

Procedura nu este una uzuală și nici ieftină, iar în momentul în care va vrea să treacă la acest pas, artistul va fi nevoit să scoată o sumă foarte mare din buzunar. El a explicat că este 70.000 de euro o criogenare totală a corpului.

„Se plătește, e vreo 70.000 de euro să-ți criogenezi tot corpul sau 30.000 de euro doar capul. Există această șansă.

Sunt deja 50-60 de oameni criogenați care s-au băgat acolo.”, a explicat cântărețul.

Mihai Traistariu a mai spus că moartea clasică îl enervează și înmormântarea clasică la fel, tot ce face artistul este pentru că e fascinat de viitor și vede tehnologiice noi și își imaginează cum va fi peste 500-1000 de ani.

Citește și: Ce avere are, de fapt, Dan Puric: „Mergem la bancă să arăt conturile”. Actorul a dezvăluit ce a făcut în paralel cu teatrul- kanald.ro

Citește și: EDU.ro Subiecte Istorie BAC 2024 și Subiecte Matematică BAC 2024: La ce oră se publică baremul?- stirilekanald.ro

„Eu, văzând lucrurile astea și replăcându-mi moartea – moartea clasică mă enervează și înmormântarea clasică – zic că poate fi o șansă. Eu n-o fac decât pentru că mă fascinează viitorul și văd tehnologiile noi și îmi imaginez cum va fi peste 500-1000 de ani. Le-am spus și prietenilor apropiați. La 60-70 de ani mă criogenez ”, a mai spus Mihai Trăistariu.

Artistul are planuri și pentru mama și pisicile sale, pe care are în plan să le cloneze.

Mihai Traistariu, planuri de viitor
Mihai Traistariu, planuri de viitor[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mihai Trăistariu, bătaie de joc la adresa medicilor. E inadmisibil ce a putut să facă! „trei paciente au trecut pe la mine să verificăm împreună dacă au corona”

Citeste si: Mihai Trăistariu a primit o propunere indecentă de la o admiratoare care vrea să facă dragoste cu el! Vezi ce a răspuns cântăreţul!



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Mihai Trăistariu a cerut-o de soție pe Oana Zăvoranu: „Îmi place foarte mult”

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

Alexandra și Gagea au dat cărțile pe față! „Vrei să punem punct? Eu plec acasă!” Iată ce și-au spus cei doi concurenți între patru ochi și ce decizie radicală au luat în privința relației lor

Polițistă din penitenciar, filmată în timp ce se iubește cu un deținut periculos, în celula acestuia


Cookies