“Dacă eu m-am ales cu o viață bună, am zis să îi mai ajut.” Fratele lui Mihai Trăistariu întampină probleme financiare grave. Cântărețul îi trimite bani pentru a se întreține

“Dacă eu m-am ales cu o viață bună, am zis să îi mai ajut.” Fratele lui Mihai Trăistariu întampină probleme financiare grave. Cântărețul îi trimite bani pentru a se întreține
Fratele lui Mihai Trăistariu întampină probleme financiare grave

Mihai Trăistariu a făcut câteva mărturisiri sincere despre relația cu frații lui. Artistul îl ajută financiar în prezent fratele său de la Piatra Neamț.

Mihai Trăistariu se numără printre cei mai îndrăgiți artiști de pe teritoriul țării. Acesta și-a început cariera muzicală drept component al trupei Valahia, iar după a decis să adopte o carieră solo. Cel mai de succes moment din carieră a fost reprezentarea României la concursul "Eurovision", din anul 2006, unde a reușit să fie pe locul 3 în clasament, cu piesa "Tornero".

Citește și: Cine este Mihai Trăistariu. „Sexul vinde și scandalul”

Fratele lui Mihai Trăistariu întampină probleme financiare grave[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ,,Are concerte pentru că este frumoasă." Mihai Traistariu, atac dur la adresa Antoniei

Mihai Trăistariu, dezvăluiri despre relația cu frații săi

Mihai Trăistariu are în prezent trei frați, însă se întâlnesc foarte rar. Fiecare frate locuiește în altă zonă, unul dintre ei fiind plecat din țară. Artistul a oferit câteva detalii în exclusivitate pentru WOWbiz.ro,

unde a dezvăluit lucruri despre relația cu frații săi. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

"Eu mă înțeleg foarte bine cu frații. De când nu mai trăiesc părinții noștri, ne-am unit mai tare, doar că noi locuim toți patru în altă parte. Eu în Constanța, sora mea e în Iași, am un frate în Germania căsătorit și unul în Piatra Neamț.

Ne întâlnim foarte rar, pentru că e complicat. Eu țin legătura cu fiecare și ei mai vorbesc pe net probabil. Ne înțelegem bine. Nu există să ne vedem pe an, de exemplu cu sora mea nu m-am văzut de vreo trei ani, cu cel din Germania de vreo cinci și cu cel din Piatra Neamț m-am văzut recent, că acolo mai am concerte și mai trag o fugă. O dată pe an mă văd cu Victor.
Nici cu el nu mă văd prea des."
, a declarat Mihai Trăistariu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Ce ar face Mihai Traistariu ca să aibă siguranța că nu va muri. Artistul a uimit pe toată lumea cu decizia lui

Fratele lui Mihai Trăistariu întampină probleme financiare grave[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Arsenie Todiraş, dezvăluiri despre destrămarea O-Zone. „Când au început concertele cu bani mulţi, noi ne-am destrămat”

Mihai Trăistariu își ajută financiar fratele, pentru a se putea întreține

În urmă cu ceva timp, în presă au apărut diverse informații cu privire la faptul că Mihai Trăistariu își susține financiar unul dintre frați, având probleme mari cu banii. Timpul a trecut, iar WOWbiz a avut surpriza să afle că problemele financiare nu au luat sfârșit, iar cântărețul îi este în continuare alături, ajutându-l cu sume de bani.

Deși prețurile au început să crească din ce în ce mai mult, cântărețul i-a plătit facturile fratelui său și i-a făcut și un cadou, pentru o ocazie specială.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

"Acum o săptămână i-am plătit curentul și i-am plătit 19 milioane, mai exact 1950 de lei. Am sunat la firma de curent. M-a sunat fratele meu și mi-a zis că i-au luat curentul, că moare de frig în casă și i-am dat eu. Deci, îl mai ajut, ce să-i fac? Îi mai ajut cu întreținerea când se adună 7-8 luni, îi dau tot așa grămadă. Tot îl mai ajut. I-am mai trimis. Mâine chiar vreau să îi trimit 500 de lei, are o expoziție de pictură și soră-mea a zis să îi iau un costum pentru vernisaj să arate bine, să fie frumos pe 5 decembrie la expoziția lui din Piatra Neamț. Atunci îi trimit surorii mele și ea îi cumpără un costum. Deci îl mai ajut, ce să fac? Dacă eu m-am ales cu o viață bună, am zis să îi mai ajut măcar pe frați. Ceilalți nu apelează la mine, nu e cazul deocamdată. Soră-mea are o situație bună, cel din Germania are trei joburi, copii, se descurcă.", a declarat Mihai Trăistariu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Mihai Trăistariu s-a despărțit de iubita lui! "Bineînțeles că vina e a mea"

Fratele lui Mihai Trăistariu întampină probleme financiare grave[Sursa foto: Instagram]

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

,,Are concerte pentru că este frumoasă." Mihai Traistariu, atac dur la adresa Antoniei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies