Anunț important pentru angajatele din România! Ce trebuie să știe româncele despre voucherele de vacanță 2023

Anunț important pentru angajatele din România! Ce trebuie să știe româncele despre voucherele de vacanță 2023
Anunț important pentru angajatele din România! Ce trebuie să știe româncele despre voucherele de vacanță 2023

Minivacanța Sf. Maria 2023 aduce schimbări semnificative în preferințele de călătorie ale românilor, iar voucherele de vacanță devin un subiect esențial în acest context.

Pentru cei care aleg să-și petreacă minivacanța în țară, datele arată că prețul unui sejur mediu pentru două persoane este de 892 de lei. În plus, se observă că majoritatea rezervărilor (33,81%) s-au efectuat în marile orașe ale țării, cum ar fi București, Brașov, Sibiu și Oradea.

Citește și: Ce se întâmplă cu femeile cu pensii sub 1.700 lei! Anunț de ultimă oră pentru a cumpăra alimente și mese calde!

Anunț important pentru angajatele din România

Într-o notă surprinzătoare, litoralul românesc nu mai ocupă poziția principală în preferințele turiștilor în această minivacanță. De fapt, doar 18,86% dintre rezervări sunt pentru această destinație, cu stațiunile Costinești, Mamaia, Eforie Nord și Neptun rămase în topul opțiunilor.

Experții din industria turismului au remarcat că acesta este un an atipic, în care litoralul românesc nu se află în topul opțiunilor de călătorie pentru această minivacanță.

În schimb, zona montană atrage 13,32% dintre rezervări, iar turiștii își îndreaptă atenția către stațiunile Sinaia, Bușteni, Predeal și Bran. De asemenea, anumite destinații balneoclimaterice, precum Sovata, Praid, Băile Felix și Băile Herculane, au captat interesul unor români.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ce trebuie să știe românii despre utilizarea voucherelor de vacanță

O altă latură importantă a acestei minivacanțe este utilizarea voucherelor de vacanță. Călătorii au încă posibilitatea de a găsi opțiuni de cazare la pensiuni și hoteluri din țară care acceptă aceste vouchere. Conform unui site de turism, prețul mediu pentru un sejur de două nopți pentru două persoane este de 892 de lei, iar pentru o familie cu doi copii ajunge la 1.044 lei.

Este de remarcat că prețurile de pe litoralul românesc sunt în general mai mari decât cele din zonele montane.

De exemplu, un sejur mediu pentru Sf. Maria pe litoral ajunge la 1.276 lei pentru două persoane și 1.541 lei pentru o familie. În schimb, la munte, costul mediu pentru un sejur este de 873 lei pentru două persoane și 1.162 lei pentru o familie.

„Weekendul prelungit de Sf. Maria este ultima minivacanţă din acest sezon estival, o ocazie excelentă pentru turiştii care vor să se bucure de câteva zile de relaxare, dar şi o oportunitate pentru jucătorii din industrie pentru a le oferi clienţilor experienţele dorite şi pentru a se promova cât mai bine pentru următoarele

sezoane. Vremea se anunţă a fi caldă, atât pe litoral, cât şi la munte, iar Travelminit încă dispune de locuri libere la unităţile de cazare, care acceptă inclusiv plata cu vouchere de vacanţă, aşa că este momentul să vă planificaţi o escapadă de ultim moment”, a precizat Rita Szilveszter, marketing manager al unui site de turism in Romania.

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citește și: Ce sumă vor primi mamele care revin la muncă mai devreme de doi ani, după nașterea copilului. Anunț de ultim moment

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce se întâmplă cu femeile care au pensiile sub 2.000 de lei. Anunț de ultimă oră

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Claudiu Molnar, mesaj cutremurător la trei săptămâni de la înmormântarea Ancăi Molnar: „Mă topesc de al tău dor”. Gestul sfâșietor făcut de bărbatul îndurerat la mormântul soției

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies