„Aplic o folie de bucătărie și stau 45 de minute”. Cum reușește Oana Turcu să își mențină silueta de invidiat

Cum reușește Oana Turcu să își mențină silueta de invidiat
Cum reușește Oana Turcu să își mențină silueta de invidiat

Oana Turcu a vorbit despre secretele frumuseții și a oferit câteva sfaturi pentru toți cei care o urmăresc. Cum arată planul alimentar pe care îl respectă cu strictețe?

Oana Turcu are 47 de ani, dar nu își arată vârsta. Soția lui Cristi Brancu are o siluetă de invidiat, iar în cadrul unui interviu acordat recent a vorbit despre secretele frumuseții. De curând, aceasta a fost premiată recent în cadrul Galei Health Beauty&Lifestyle cu Premiul pentru Excelență în Dermato-Cosmetice, căci de 22 de ani acordă o atenție deosebită produselor de îngrijire și corpului său.

Citeste si: Cum să scapi de tentația de a mânca nesănătos

Cum reușește Oana Turcu să își mențină silueta de invidiat
Cum reușește Oana Turcu să își mențină silueta de invidiat[Sursa foto: Instagram]

Cum se ferește Oana Turcu de Covid?

Soția lui Cristi Brancu a spus că toată familia respectă indicațiile medicului. Se pare că atât ea, cât și cunoscutul prezentator nu uită niciodată de vitamine, de masca sanitară sau de uleiul esențial de ghimbi r sau smirnă pe care îl aplică sub nas.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Nu mergem departe de România. Am fost la Mamaia de câteva ori, unde sunt locuri superbe. Cred că vom ajunge în Bulgaria în această lună august. Și alte două destinații secrete. Apropo de COVID, respectăm indicațiile doctorilor. Luăm vitamine și purtăm mască acolo unde există pericol, fără să ne intereseze cum ne privește lumea.

Și folosesc ulei esențial de ghimbir sau smirnă sau portocal amar sau mandarin, pe care îl pun pe buricul degetului și pun sub nas”, a declarat Oana Turcu pentru Click!

Citeste si: Ce dietă ține Flavia Mihășan, la aproape 38 de ani: „Chiar sunt norocoasă”

Cum reușește Oana Turcu să își mențină silueta de invidiat
Cum reușește Oana Turcu să își mențină silueta de invidiat[Sursa foto: Instagram]

Oana Turcu, despre secretul frumuseții

În ceea ce privește alimentația, vedeta spune că este mereu foarte atentă. Nu ține un regim anume, însă mănâncă foarte sănătos și își protejează tenul așa cum știe mai bine. Pentru slăbire, aceasta își face masaje cu o cremă specială, iar în timpul verii evită pe cât posibil carbohidrații.

„Am un ritual, de care încerc să mă țin, și anume împachetări cu nămol extraforte pentru slăbire, peste care aplic o folie de bucătărie și stau 45 de minute înfoliată- dar pot să fac orice altceva în casă în acest timp-, apoi fac duș.

Apoi îmi fac masaj cu cremă extraforte pentru slăbire, până intră perfect în piele.

În acest mod, meniul meu e bogat, dar în perioada verii, încerc să evit carbohidrații. Îmi plac fructele, legumele și carnea”, a mai spus soția lui Cristi Brancu pentru sursa amintită.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Gabriela Cristea, o nouă presupusă sarcină. Cum a apărut vedeta la un eveniment

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies