Ar putea Oana Radu să mai trăiască în sărăcie? Cum arată viața artistei acum: „Sunt sigură că voi reuși să mă ridic de fiecare dată la fel.”

Ar putea Oana Radu să mai trăiască în sărăcie? Cum arată viața artistei acum: „Sunt sigură că voi reuși să mă ridic de fiecare dată la fel.”
Ar putea Oana Radu să mai trăiască în sărăcie? Cum arată viața artistei acum: „Sunt sigură că voi reuși să mă ridic de fiecare dată la fel.”

Oana Radu a vorbit despre situația financiară din prezent și dacă i-ar fi greu să o ia de la capăt.

Oana Radu, cunoscuta și îndrăgita artistă, a avut momente în viață în care a trecut și prin situații mai puțin fericite, însă de fiecare dată a reușit să se ridice cu zâmbetul pe buze. Invitată în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, Oana Radu a fost întrebată dacă i-ar fi teamă să mai trăiască în sărăcie, iar aceasta a vorbit despre ce ar face dacă ar fi nevoită să o ia de la capăt. 

„Da, aș putea să trăiesc în sărăcie oricând. Pe mâna dreaptă scrie așa: „nu-ți fie frică să o iei de la capăt”. Și o să o iau de 1 milion de ori de la capăt, pentru că sunt sigură că voi reuși să mă ridic de fiecare dată la fel cum am făcut-o. Nu este nicio rușine să ai credite, Dumnezeu m-a ajutat, pentru că sunt un om care are idei bune, m-a ajutat să nu fac niciun credit și să ajung să achiziționez un apartament, o casă și două mașini după despărțire, pentru că mi-am mai

luat una, mașina visurilor mele. Nu am crezut niciodată că va reuși să o am.”, a spus Oana Radu.

Ce spune Oana Radu despre situația financiară din prezent

Citește și: VIDEO Ce mărturisește Oana Radu despre cei care au spus că ea nu a suferit la înmormântarea iubitului care a suferit un accident cutremurător. “Mie lucrurile astea mi se par ușor teatrale.”

Oana Radu
Oana Radu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Oana Radu, mărturisiri dureroase despre lipsa tatălui! De ce nu poate artista să îl accepte pe bărbat în viața sa! „Mi-a lipsit prea mult. Mi-au lipsit prea multe. E foarte greu.”

Artista este extrem de fericită pentru tot ceea ce trăiește și mărturisește că nu-i lipsește absolut nimic.

Este împlinită din toate punctele de vedere și nu îi este în niciun moment teamă de ce îi rezervă viitorul, deoarece știe că va reuși de fiecare dată să se ridice, dacă va fi cazul. 

„Cât despre perioada în care mă aflu, pot să spun că nu-mi lipsește absolut nimic. Sunt cea mai fericită din toate punctele de vedere în acest moment și nu mi-ar fi nicio secundă frică să o iau de la capăt pentru că știu sigur că voi reuși.

În acest moment îmi doresc să fiu sănătoasă, să fiu cea mai bună versiune a mea. Mi-aș dori ca toți oamenii să poată într-o zi să trăiască, să iubească, să plângă, să râdă pe muzica mea, indiferent că înțeleg sau nu limba în care cânt.”, a mai povestit artista.

Citește și: Patrick o iubește pe Bianca? Robert face dezvăluiri incendiare: "Se simte că e ceva mai mult..." Tânărul simte că iubitul lui Giuly ar da orice ca să-l vadă descalificat- kanald.ro

Citește și: Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă păsită și..." Presupusul criminal al Deliei și Denisei primește noi acuzații- stirilekanald.ro

Oana Radu
Oana Radu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

VIDEO Ce mărturisește Oana Radu despre cei care au spus că ea nu a suferit la înmormântarea iubitului care a suferit un accident cutremurător. “Mie lucrurile astea mi se par ușor teatrale.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

A murit Gheorghe Mulțescu. Care a fost cauza decesului

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies