VIDEO Ce mărturisește Oana Radu despre cei care au spus că ea nu a suferit la înmormântarea iubitului care a suferit un accident cutremurător. “Mie lucrurile astea mi se par ușor teatrale.”

VIDEO Ce mărturisește Oana Radu despre cei care au spus că ea nu a suferit la înmormântarea iubitului care a suferit un accident cutremurător. “Mie lucrurile astea mi se par ușor teatrale.”
VIDEO Ce mărturisește Oana Radu despre cei care au spus că ea nu a suferit la înmormântarea iubitului care a suferit un accident cutremurător. “Mie lucrurile astea mi se par ușor teatrale.”

Oana Radu a vorbit despre lucrurile discutate după înmormântarea iubitului incendiat.

Oana Radu a trecut prin momente grele, atunci când iubitul ei, Alin Suflea, a fost incendiat. Invitată în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, aceasta a vorbit despre suferința de atunci și cum oamenii prezenți la înmormântare au spus că a avut o atitudine rece, din cauza faptului că nu-și exterioriza emoțiile. Artista spune că fiecare suferă diferit, iar durerea se află în suflet. Cu toate acestea, Oana încercat să facă toate lucrurile posibile ca iubitul ei să fie transferat în străinătate pentru a fi ajutat după operație. 

“În primul rând, nu știu cine m-a văzut pe mine la înmormântare că am avut o reacție rece. Faptul că nu m-am trântit în groapă și nu m-am trântit peste coșciug, asta nu înseamnă că n-am plâns sau că n-am suferit. Mie lucrurile astea mi se par ușor teatrale, dacă mă întrebați pe mine. Nu trebuie să te arunci în groapă, nu trebuie să te îmbraci în mireasă lângă coșciug, nu înseamnă asta suferință.

Suferința o porți în suflet, o știi. Nu înseamnă că dacă n-am urlat efectiv, nu am suferit. În schimb, am făcut toate demersurile, am sunat la toate televiziunile posibile pentru că îmi doream foarte mult să-l putem transfera în străinătate, dar familia lui nu a vrut să facă la început, în primele șapte sau opt zile, m-au rugat să păstrez totul în stampă ca să nu afle lumea că-i vor tăia piciorul și să nu se trezească el din comă și să fie dezamăgit.”,
a mărturisit Oana Radu.

Când a fost Oana Radu ultima data la mormântul iubitului incendiat

Citește și: VIDEO Oana Radu, despre sacrificiile mamei sale și ajutorul pe care îl primește pentru brandul ei. “Nu cred că aș fi în stare să cresc un copil. I-am pus pe alții pe primul loc și nu pe ea.”

Oana Radu
Oana Radu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: VIDEO Oana Radu, amintiri crunte din perioada în care iubitul ei a suferit un accident sfâșietor. “A fost un șoc, a fost groaznic. Eram în stare să prefer viața lui decât cea a mamei mele.”

Vedeta spune că a încercat să facă tot ce i-a stat în putință pentru a-l salva, ba chiar a luat legătura cu mai multe fundații, deoarece nu avea posibilități

financiare atunci. Evenimentul nefericit a venit pentru ea ca un șoc, iar întrebată când a fost ultima dată la cimitir, aceasta nu a uitat să treacă pe la fostul partener și a făcut-o anul trecut. 

“Eu mi-am dorit din suflet să facem public pentru că nu aveam posibilități financiare să-l transferăm nu știu unde.  Singura mea șansă era că eram persoană publică și atunci asta era ceea ce puteam să fac.

M-am zbătut cât am putut de tare.  După ce s-a întâmplat înmormântarea și așa mai departe, foarte mulți oameni au aruncat cu pietre în mine pentru că eu, la vreo două luni, m-am afișat cu fostul meu soț, Cătălin Dobrescu. Și atunci am simțit cumva nevoia să mă justific pentru că era foarte mare presiunea media. Ultima dată la cimitir am fost anul trecut.”, a mai povestit artista.

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă păsită și..." Presupusul criminal al Deliei și Denisei primește noi acuzații- stirilekanald.ro

Oana Radu
Oana Radu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Oana Radu, afectată de lipsa tatălui din viața ei. Ce spune artista despre relația actuală cu el. „El este ceva față de care nu am nicio noțiune.”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

A murit Gheorghe Mulțescu. Care a fost cauza decesului

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies