VIDEO Oana Radu, despre sacrificiile mamei sale și ajutorul pe care îl primește pentru brandul ei. “Nu cred că aș fi în stare să cresc un copil. I-am pus pe alții pe primul loc și nu pe ea.”

VIDEO Oana Radu, despre sacrificiile mamei sale și ajutorul pe care îl primește pentru brandul ei. “Nu cred că aș fi în stare să cresc un copil. I-am pus pe alții pe primul loc și nu pe ea.”
VIDEO Oana Radu, despre sacrificiile mamei sale și ajutorul pe care îl primește pentru brandul ei. “Nu cred că aș fi în stare să cresc un copil. I-am pus pe alții pe primul loc și nu pe ea.”

Oana Radu a vorbit despre sacrificiile pe care mama ei le-a făcut de-a lungul timpului și cât de mult o ajută aceasta cu brandul pe care îl deține.

Oana Radu, cunoscuta artistă, își împarte viața profesională între muzică și brandul de lenjerie modelatoare pe care îl deține. Invitată în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, aceasta a vorbit despre sacrificiile mamei sale, dacă este la fel de puternică precum ea, dar și cât de implicată este cea care i-a dat viață pentru a o ajuta cu toate coletele și comenzile pe care le are în afacerea ei. 

“Nu sunt la fel de puternică. (nr. Cum e mama ei). Nu cred că aș fi în stare să cresc un copil, nu cred. Sunt foarte egoistă și acesta e răspunsul, cred, că sunt egoistă și nu știu dacă aș fi în stare să mi sacrific viața. Ea este super devotată, lucrează pentru mine și face foarte multe colete în fiecare zi pentru brandurile pe care eu le dețin.

Nu a fost ușor să învețe lucrurile așa cum mi le doream pentru că sunt foarte pretențioasă și recunosc că o cert și îmi pare rău că o cert. Îi reproșez pentru că avem un brand de lenjerie modelatoare și e normal, lucrând, cu femei se mai întâmplă situații, se mai întâmplă greșeli, se mai întâmplă să fie nemulțumiri și ea, cu toate acestea, face în continuare pentru mine și e super devotată.
Nu sunt la fel de puternică.”,
a mărturisit Oana Radu.

Oana Radu, despre regretele față de mama ei

Citește și: VIDEO Oana Radu, amintiri crunte din perioada în care iubitul ei a suferit un accident sfâșietor. “A fost un șoc, a fost groaznic. Eram în stare să prefer viața lui decât cea a mamei mele.”

Oana Radu
Oana Radu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Oana Radu, confesiuni dureroase despre cum fostul soț îi controla viața la fiecare pas! „Îmi făcea observație la orice în viața mea, de la cum respir, cum privesc, cum vorbesc.”

Artista recunoaște că de multe ori îi reproșează anumite lucruri mamei sale, deoarece este perfecționistă și își dorește ca totul să iasă ca la carte, însă apoi regretă acest lucru și spune că mama

rămâne mamă, indiferent de situație. Mărturisește despre ea că este o persoană egoistă și nu s-ar vedea crescând un copil, așa că deocamdată înțelege din exterior sacrificiile pe care femeia din viața ei le-a făcut pentru ea. A mai spus că uneori regretă că a pus pe primul loc alte persoane, și nu pe ființa care i-a dat naștere. 

“Mama e mamă orice ar fi și până când nu voi avea un copil, cred că nu voi ști niciodată ce înseamnă iubirea supremă pe care cineva ți-o poate purta.

Și-a dedicat viața mie, s-a delăsat întotdeauna, nu-și cumpăra haine, nu mergea la stomatolog când avea nevoie și, cumva, îmi reproșez de multe ori că în anumite perioade din viața mea i-am pus pe alții pe primul loc și nu pe ea.”, a mai spus artista.

Citește și: Bianca, primele semne de gelozie, după ce îl vede pe Patrick alături de Virginia! Giuly izbucnește în lacrimi. Care este motivul?- kanald.ro

Citește și: Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă păsită și..." Presupusul criminal al Deliei și Denisei primește noi acuzații- stirilekanald.ro

Oana Radu
Oana Radu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Oana Radu, destăinuiri despre filmul divorțului. Vedeta își acuză fostul soț de furt! „Mi-au dispărut lucruri din casă, mi-au dispărut actele .”

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

A murit Gheorghe Mulțescu. Care a fost cauza decesului

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Lizge Cömert, actrița care joacă rolul Susen în serialul Totul pentru familia mea, apariție uluitoare în mediul online, după ce a recurs la o nouă intervenție estetică la nivelul feței Iată cum arată în prezent

"Inima și sufletul meu" Durere imensă la înmormântarea Denisei, tânăra ucisă de Șacalul din Constanța! Este condusă pe ultimul drum astăzi, într-un sicriu alb, înconjurată de flori albe, plânsă de familie și prieteni!


Cookies