Aromele astrologice. Cum să alegi parfumul ideal în funcție de zodia ta 

parfum potrivit in functie de zodie
Cum să alegi parfumul ideal în funcție de zodia ta 

Parfumul atrage atenția iremediabil persoanelor din jur. Însă știați cum îl puteți alege în funcție de zodie? 

Aflați din rândurile următoare cum va puteți alege parfumul perfect, în funcție de zodie. 

 

Zodiile de foc 

Berbec – Mugler – Thierry Alien  

Parfumul potrivit pentru zodia Berbec este Mugler – Thierry Alien. Berbecul este condus de planeta Marte și Marte este planeta războiului, motiv pentru care berbecii au această reputație de a fi puțîn agresivi, însă aceștia sunt foarte greșit înțeleși pentru că, această “agresivitate”, provine de la faptul că există atât de multă pasiune și foc în interior.

Berbecul fiind primul semn al zodiacului, acesta este și cel mai tânăr dintre toți, sunt foarte ambițioși, foarte aventuroși, au o energie foarte mare, sunt super impulsivi, iau decizii foarte iraționale, iar berbecii sunt și foarte îndrăzneți. Cu alte cuvinte, parfumul care descrie perfect un Berbec este Mugler – Thierry Alien. Acesta este un parfum asemănător cu un berbec pe care trebuie să știi că s-ar putea să nu-l iubești la început, dar îți va câștiga inima în cele din urmă, fiind un parfum atât de bun și îndrăzneț. 

  • Note de vârf – iasomie 
  • Note de mijloc- lemnoase 
  • Note de bază – chihlimbar 

Citește și: Cadouri deosebite în funcție de vârstă- Ce să cumperi pentru a merge la fix cu darul tău

Cum să alegi parfumul ideal în funcție de zodia ta [Sursa foto: freepik]

Citește și: Aromele iubirii. 11 parfumuri feminine care lasă o amprentă durabilă in mintea bărbaților

Leu – Jimmy Choo- Fever 

Parfumul potrivit pentru zodia Leu este Jimmy Choo – Fever. Leul este condus de soare și este centrul universului, iar leii iubesc să fie în centrul atenției, le place să fie iubiți, ei sunt oameni foarte încrezători în sine, pur și simplu iubesc atenția și au nevoie să fie iubiți de toată lumea, au nevoie să se simtă acceptați, sunt foarte sofisticați și sunt încântați de mulțime.

Cu alte cuvinte, parfumul care descrie perfect un Leu este Jimmy Choo – Fever. Acesta este un parfum asemănător cu un leu, care are un miros atrăgător dulce, delicios, este dulce într-un mod foarte sofisticat, dar la fel de îndrăzneț, fiind un amestec atât de perfect de dulce și jucăuș și distractiv totodată. 

  • Note de vârf – grapefruit, lychee și prune 
  • Note de mijloc- heliotrop, vanilie, orhidee, iasomie și floare de portocal 
  • Note de bază – benzoin, tonka, fasole, lemn de santal, cafea, alune și vanilie 

Cum să alegi parfumul ideal în funcție de zodia ta [Sursa foto: freepik]

Săgetător – Burberry- Brit 

Parfumul potrivit pentru zodia Săgetător este Burberry – Brit. Săgetătorul este condus de Jupiter, care este planeta norocului și Săgetătorul este atât de norocos încât totul se cam pune la locul lui fără efort. Sunt foarte naturali, știu cine sunt, nu se scuză, super optimiști și au perspectivele pozitive asupra viețîi, sunt foarte clare. Cu alte cuvinte, parfumul care descrie perfect un Săgetător este Burberry – Brit.

Acesta este un parfum asemănător cu un Săgetător, este sofisticat de elegant, dar încă are acel foc care este perfect pentru un săgetător, un parfum dulce și elegant, un parfum pentru zilele în care te simți cel mai bine, pe care îl porți când lucrurile merg bine, cel care este atât de dulce, dar totodată are și un fel de picant. 

  • Note de vârf – lime, migdale și pere 
  • Note de mijloc – bujor, zahăr, migdale confiate 
  • Note de bază – mahon, chihlimbar, boabe de tonka și vanilie 

Cum să alegi parfumul ideal în funcție de zodia ta [Sursa foto: freepik]

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Zodii de pământ 

Taur – Dior- Poison Girl 

Parfumul potrivit pentru zodia Taur este Dior- Poison Girl. Taurul este condus de Venus, care este planeta atracției, frumusețîi și a turiștilor iubitori, astfel încât, taurii sunt oameni foarte practici, hotărâți, ambițiosi, super puternici, încăpățânați, dar care iubesc lucrurile frumoase, care arată bine,  indiferent că fac parte din mediul lor sau sunt lucruri cu care se înconjoară, aceștia apreciază pur și simplu frumusețea. Cu alte cuvinte, parfumul care descrie perfect un Taur este Dior- Poison Girl. Acesta este un parfum asemănător cu un Taur, atât de frumos, cald, romantic, feminin, un fel de parfum comestibil este cu siguranță ca un gurmand, lemnos, pudrat, dulce de vanilie, care este pur și simplu frumos, miroase minunat. 

  • Note de vârf – portocală amăruie, lămâie 
  • Note de mijloc- trandafir de damasc, trandafir, floare de portocal 
  • Note de bază – santal din boabe de tonka, vanilie, migdale, balsam tulu, cașmir și heliotrop 

parfum potrivit pentru zodii
Cum să alegi parfumul ideal în funcție de zodia ta [Sursa foto: freepik]

Fecioară – Chanel – Chance Eau Fraîche 

Parfumul potrivit pentru zodia Fecioară este Chance Eau Fraîche. Fecioarele sunt guvernate de mercur, care este planeta comunicării. Sunt oameni analitici, colectează în mod constant date, adună detalii din tot ceea ce văd, foarte detaliați, orientați și muncitori și asta îi face, de asemenea, super perfecționiști, au nevoie ca totul să fie perfect și asta îi face încrezători. Acestora nu le place prea mult agitația, nu le pasă de atenție, își lasă munca să vorbească pentru ei. Cu alte cuvinte, parfumul care descrie o Fecioară este Chanel – Chance Eau Fraîche. Acesta este un parfum asemănător cu o Fecioară, are un miros atât de curat și proaspăt, pare un pic a parfum masculin, pentru că este atât de curat, nu are deloc dulceață. 

  • Note de vârf – lămâie și cedru 
  • Note de mijloc- piper roz, zambile de apă și iasomie 
  • Note de bază – lemn de tec, chihlimbar, paciuli, vetiver și mosc alb 

cum sa alegi un parfum pentru zodia ta
Cum să alegi parfumul ideal în funcție de zodia ta [Sursa foto: freepik]

Capricorn – Chanel- Coco Mademoiselle 

Parfumul potrivit pentru zodia Capricorn este Chanel- Coco Mademoiselle. Capricornii sunt guvernați de saturn și saturn reprezintă responsabilitate, muncă grea și determinare, aceștia țin pe toți sub control, sunt ca șefii zodiacului, sunt foarte logici, foarte eleganți, le plac piesele atemporale. Cu alte cuvinte, parfumul care descrie un Capricorn este Chanel- Coco Mademoiselle. Acesta este un parfum asemănător cu un capricorn, miroase a regină, atât este de elegant, va rezista pe pielea ta, un parfum elegant, foarte sofisticat. Acesta este doar rafinament într-o sticlă, atât de sofisticat este ca și cum lucrezi la o bancă, ești un manager, o șefă, un parfum care amintește de o doamnă în costum. 

  • Note de vârf – portocală, mandarină, floare de portocal și bergamotă 
  • Note de mijloc- mimoză, iasomie, trandafir turcesc, ylang ylang 
  • Note de bază – boabe de tonka, paciuli, vetiver de vanilie și mosc alb 

parfum pe zodii
Cum să alegi parfumul ideal în funcție de zodia ta [Sursa foto: freepik]

 

Zodiile de aer 

Gemeni – Carolina Herrera- Good Girl 

Parfumul potrivit pentru zodia Gemeni este Carolina Herrera- Good Girl. Gemenii sunt guvernați de mercur, care este, de asemenea, planeta pentru fecioare, acestora le place să se laude, le place să vorbească, să se laude cu superioritatea lor, sunt foarte extroverti, sunt super curioși, au mai multe personalități, sunt și foarte strălucitori și jucăuși. Cu alte cuvinte, parfumul care descrie Gemenii este Carolina Herrera- Good Girl. Acesta este un parfum asemănător cu Gemenii, un parfum mosc, dar floral, are un fel de energie masculină și feminină contradictorie, având o combinație de tuberoză și boabe de tonka, care reprezintă dualitatea caracterului unei femei, așa că există două lături florale și feminine, cu un pic de senzație masculină. Acest parfum este că un milion de lucruri diferite într-un parfum și este un parfum foarte jucăuș, curat. 

  • Note de vârf – migdale, cafea, bergamotă și lămâie 
  • Note de mijloc – iasomie, sambac, tuberoză, aorus, trandafir bulgăresc, floare de portocal 
  • Note de bază – boabe de tonka, cacao, lemn de santal, vanilie, pralină, scorțișoară, cedru, cașmir, lemn paciuli, chihlimbar, mosc 

Cum să alegi parfumul ideal în funcție de zodia ta [Sursa foto: freepik]

Balanță – Burberry- London 

Parfumul potrivit pentru zodia Balanță este Burberry – London. Balanța este scara zodiacului, Balanța este condusă de Venus, care este planeta iubirii, sunt cunoscute ca super fermecătoare și frumoase și sunt foarte bine echilibrate și fără efort. Cu alte cuvinte, parfumul care descrie o Balanță este Burberry – London. Acesta este un parfum asemănător cu o Balanță, este super elegant, super romantic, are un echilibru perfect masculin și feminin, niciuna dintre notele sale nu se copleșesc una pe cealaltă, totul este doar super bine echilibrat. În general, acesta este doar un parfum frumos, romantic, trandafiriu și miroase ca bogat și scump. 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

  • Note de vârf – piper roz, kiwi și rubarbă 
  • Note de mijloc- iasomie, ciclamen, pepene verde 
  • Note de bază – mosc de santal și lămâie 

ce parfum se potriveste in functie de zodie
Cum să alegi parfumul ideal în funcție de zodia ta [Sursa foto: freepik]

Vărsător – Ariana Grande- Cloud 

Parfumul potrivit pentru zodia Vărsător este Ariana Grande – Cloud. Vărsătorul este guvernat de uranus și saturn care sunt planetele libertățîi și limitării, le place să fie liberi, super unici, au viziuni mari pentru viața lor, dar pur și simplu urăsc să fie legați. Cu alte cuvinte, parfumul care descrie un Vărsător este Ariana Grande – Cloud. Acesta este un parfum asemănător cu un Vărsător, este la fel că un norișor, foarte ușor, confortabil, pufos și aerisit, super unic, că un parfum pe care nu l-ai mirosit niciodată înainte. Este pur și simplu unic, frumos, aerisit, literalmente ca într-un nor. 

  • Note de vârf – pere, bergamotă și lavandă 
  • Note de mijloc- frișcă de cocos, pralină, vanilie, orhidee 
  • Note de bază – note lemnoase și mosc 

Cum să alegi parfumul ideal în funcție de zodia ta [Sursa foto: freepik]

 

Zodiile de apă 

Rac – Valentino- Donna Born In Roma 

Parfumul potrivit pentru zodia Rac este Valentino- Donna Born In Roma. Racii  sunt guvernați de lună, se știe că sunt foarte emoționali și foarte sensibili și în ton cu emoțiile lor, un semn foarte blând, sunt ca mamele zodiacului, foarte grijulii. Cu alte cuvinte, parfumul care descrie un Rac este Valentino- Donna Born In Roma. Acesta este un parfum asemănător cu un Rac, este atât de cald și dulce, este și super atrăgător, sofisticat, cu adevărat dulce și reconfortant de vanilie. 

  • Note de vârf – coacăze negre, bergamotă, piper roz 
  • Note de mijloc- ceai de iasomie, iasomie, iasomie Sambac 
  • Note de bază – cașmir, lemn rapid și vanilie bourbon 

Cum să alegi parfumul ideal în funcție de zodia ta [Sursa foto: freepik]

Scorpion – Versace- Crystal Noir 

Parfumul potrivit pentru zodia Scorpion este Versace- Crystal Noir. Scorpionii sunt conduși de Marte, sunt puțin agresivi, sunt de asemenea guvernați de Pluto, așa că reprezintă o viață nouă, motiv pentru care scorpionii sunt foarte întunecați și misterioși. Cu alte cuvinte, parfumul care descrie un Scorpion este Versace- Crystal Noir. Acesta este un parfum asemănător cu un Scorpion, este un parfum întunecat, foarte emoțional, foarte complex, misterios. Este ca un complex foarte ciudat, întunecat și are un fel de miros misterios. 

  • Note de vârf – ghimbir, cardamom, piper 
  • Note de mijloc- floare de portocal, bujor, gardenie, nucă de cocos
  • Note de bază – mosc de lemn de santal și chihlimbar 

Cum să alegi parfumul ideal în funcție de zodia ta [Sursa foto: freepik]

Pești – Pacco Rabanne- Olympea+ Jennifer Lopez- Miami Glow 

Parfumul potrivit pentru zodia Pești este Pacco Rabanne Olympea, dar și Jennifer Lopez- Miami Glow. Planeta guvernantă din Pești este Neptun, planeta misterului și a iluziei. Peștii au un fel de element magic, sunt foarte sensibili, spirituali, foarte profunzi, foarte plini de compasiune, absorb energiile tuturor, ceea ce face că ei să fie puțin copleșiți, sunt foarte înțelepți.  Simbolul Peștilor este reprezentat de cei doi pești care merg în direcții diferite, o reprezentare a dualitățîi sale infinite. Un pește reprezintă evoluția spirituală pe măsură ce ajunge în cealaltă dimensiune, în timp ce celălalt este un simbol al experienței noastre umane și al dimensiunii fizice. Cu alte cuvinte, unul dintre parfumurile care descrie un Peste este Pacco Rabanne – Olympea. Acesta este un parfum asemănător cu un Peste, este un parfum atât de bun, dulce, dar acvatic. Un alt parfum care descrie un Peste este și Jennifer Lopez- Miami Glow. Și acesta este un parfum asemănător cu un Peste, este atât de bun, miroase ca o vacanță tropicală, are o atmosferă de protecție solară, o senzație delicioasă de plajă tropicală acvatică, pur și simplu este doar un parfum delicios. 

  • Note de vârf – apă de mandarină verde, iasomie și floare de ghimbir+ lapte de cocos, fructul pasiunii și grapefruit roz 
  • Note de mijloc- sare de vanilie+ heliotrop de floare de portocal, ciclamen 
  • Note de bază – cașmir, ambră gri, lemn și lemn de santal+ mosc, ambră și vanilie 

Cum să alegi parfumul ideal în funcție de zodia ta [Sursa foto: freepik]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Aromele iubirii. 11 parfumuri feminine care lasă o amprentă durabilă in mintea bărbaților

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies