Aromele iubirii. 11 parfumuri feminine care lasă o amprentă durabilă in mintea bărbaților

cel mai vandut parfum din lume
11 parfumuri feminine care lasă o amprentă durabilă in mintea bărbaților

Atunci când vine vorba despre parfumuri, acestea trebuie să fie întotdeauna de lungă durată. Însă știați care sunt cele pe care cu siguranță nu o să le uitați?

Aflați din rândurile următoare care sunt parfumurile feminine care lasă o amprentă in mintea oricui. 

 

11. Eccentric Molecules- Molecule 02

Pe locul 11 se află parfumul Eccentric Molecules- Molecule 02. Este un parfum foarte atrăgător, fiind unul la care vei primi foarte multe păreri pozitive, fiind de asemenea un parfum foarte persistent, care miroase exact ca pielea ta, fiind unul ușor, proaspăt, curat și lemnos dar totodată care conține câteva arome citrice aerisite.

Acesta este unul dintre parfumurile cele mai atrăgătoare pe care le poți purta, lăsând în urma ta o atmosferă uimitoare. Este un parfum pe care îl poți purta oriunde indiferent de ocazie, chiar și la sală atunci când faci sport, atât de miros intens de ține, dar totodată și proaspăt, care cu siguranță îți va plăcea. 

  • Note compoziție- ambroxan 

Citește și: Aromele Deliei. Descoperă parfumurile preferate ale artistei și povestea lor olfactivă

11 parfumuri feminine care lasă o amprentă durabilă in mintea bărbaților[Sursa foto: freepik]

Citește și: Secretul etern al frumuseții. Învață de la bunica cele mai bune trucuri vintage

 

10. Chanel- Chance Eau Tendre 

Pe locul 10 se află parfumul Chanel- Chance Eau Tendre. Și acesta este un parfum care va atrage toate privirile din jurul tău, exact ca cel anterior, nefiind neapărat unul atrăgător, însă rămâne un parfum feminin foarte inocent, cu un miros frumos, plăcut și proaspăt, care de asemenea miroase a piele, o piele frumoasă și îngrijită,

delicată, iar în același timp miroase și a flori minunate și a petale, rămânând un parfum extrem de frumos și neted. Persoanele din jurul tău îl vor regăsi ca fiind un parfum foarte atrăgător, care se poate purta oriunde, inclusiv la locul de muncă, la școală, la întâlnire sau oriunde altundeva, având o calitate extrem de uimitoare. 

  • Note de vârf – gutuie si grapefruit 
  • Note de mijloc- zambila si iasomie 
  • Note de bază – mosc, stânjenel, cedru de Virginia si ambra 

11 parfumuri feminine care lasă o amprentă durabilă in mintea bărbaților[Sursa foto: freepik]

9. YSL- Libre Intense 

Pe locul 9 se află parfumul YSL- Libre Intense. Acesta este un parfum puțin mai diferit, motiv pentru care ar trebui să fie purtat în special de persoanele care își doresc să fie remarcate și să iasă în evidență doar prin intermediul unui simplu parfum, dat fiind faptul că este un parfum foarte puternic, mirosit încă din prima clipă în care ai pășit într-o cameră, dar cu siguranță vei primi complimente datorită lui.

Aceasta este versiunea intensă a parfumului care cu siguranță îți va plăcea și îți va lăsa un gust plăcut, lăsând o atmosferă incredibilă în aer, fiind totodată persistent dar mirosim diferit față de altele, având o combinație frumoasă de lavandă cu vanilie care miroase absolut divin. Acest parfum îți va oferi și încrederea în sine de care ai nevoie, fiind un parfum pe care îl poți purta atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte, în sezonul rece sau cald. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

  • Note de vârf – lavanda, mandarina si bergamot 
  • Note de mijloc- lavanda, floare de portocal tunisian, iasomie Sambac si orhidee 
  • Note de bază – vanilie de Madagascar, boabe de tonka, Ambergris si vetiver 

11 parfumuri feminine care lasă o amprentă durabilă in mintea bărbaților[Sursa foto: freepik]

8. Zadig&Voltaire – This is us! 

Pe locul 8 se află parfumul Zadig&Voltaire – This is us!. Acesta este un parfum mai nou apărut, însă se simte ca un parfum cremos și delicios virgula având în compoziția sa nucă de cocos caramelizată, destul de proaspătă și aerisită, lăsând în urma sa un miros absolut magnific și destul de complex, nuca de cocos fiind combinată cu lemnul de santal, făcând din acest parfum să aibă o calitate extrem de încântătoare și de delicioasă, exact ca atunci când miroși un desert ce efectiv miroase extrem de plăcut. Acest parfum se poate purta oriunde, chiar dacă este vorba despre un eveniment important la birou sau despre o simplă întâlnire. 

  • Note de vârf – mosc, vanilie 
  • Note de mijloc- casmir 
  • Note de bază – lemn de santal 

11 parfumuri feminine care lasă o amprentă durabilă in mintea bărbaților[Sursa foto: freepik]

7. Michael Malul – Rose+ Honey 

Pe locul 7 se află parfumul Michael Malul – Rose+ Honey. Acesta este un alt parfum absolut uimitor care miroase extrem de plăcut și va lăsa în urma ta o atmosferă de trandafiri roz dulce și proaspăt, combinat cu o miere delicioasă și delicată, fiind în continuare un parfum atât de minunat însă totodată și dulce. Citricele conținutul fac din acest parfum să fie unul strălucitor și uimitor, care cu siguranță vei atrage toate privirile asupra ta, fiind totodată și un parfum puțin mai diferit la miros față de restul. 

  • Note de vârf – Căpșuni Mara, Mandarină, Coji de Piersici 
  • Note de mijloc- Petale de trandafir, cașmeran, miere 
  • Note de bază – Vetiver Haiti, mosc ambra, caramel alb 

11 parfumuri feminine care lasă o amprentă durabilă in mintea bărbaților[Sursa foto: freepik]

6. Valentino- Donna Born In Roma

Pe locul 6 se află parfumul Valentino- Donna Born In Roma. Și acesta este un parfum extrem de bun indiferent de vârstă, persoană sau profesie, motiv pentru care îl poți purta oriunde indiferent de zi sau noapte sau sezon, pentru că miroase atât de bine, iar cu siguranță îți va plăcea întotdeauna acest miros fiind unul simplu însă totodată complex, destul de dulce care este făcut într-un mod minunat. 

  • Note de vârf – coacăze negre, piper roz si bergamot 
  • Note de mijloc- iasomie, iasomie Sambac si ceai de iasomie 
  • Note de bază – vanilie de Bourbon, cashmeran si lemn de guaiac

11 parfumuri feminine care lasă o amprentă durabilă in mintea bărbaților[Sursa foto: freepik]

5. Atelier Cologne- Vanille Insensée

Pe locul 5 se află parfumul Atelier Cologne- Vanille Insensée. Acest parfum deține un miros puternic de vanilie, iar dacă obișnuiești să fii o persoană căreia îi place vanilia, cu siguranță îți va plăcea și acest parfum, fiind unul franțuzesc extrem de plăcut, care va lăsa în urma ta o atmosferă ușoară, proaspătă și florală, puțin condimentată totodată. Vei simți ce acest parfum exact ca o atingere ușoară de vanilie făcută într-un mod incredibil, împreună cu flori albe, care această combinație este extrem de delicioasă și proaspătă. Acest parfum îți va oferi un aer matur foarte rafinat și atrăgător, de care cu siguranță te vei îndrăgosti oriunde vei merge. 

  • Note de vârf – lămâie verde, lămâie si coriandru 
  • Note de mijloc- vetiver, lichen si iasomie 
  • Note de bază – vanilie, stejar si ambra

11 parfumuri feminine care lasă o amprentă durabilă in mintea bărbaților[Sursa foto: freepik]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

4. Jusbox- Cheeky Smile 

Pe locul 4 se află parfumul Jusbox- Cheeky Smile. de ce acest parfum este unul extrem de atrăgător, cu un miros puternic însă totodată care îți va plăcea și nu te va deranja, fiind extrem de strălucitor, atât în interior cât și în exterior. Acesta este un parfum care cu siguranță te va scoate în evidență, fiind un parfum lemnos, dulce și picant, care va lăsa în urma ta o atmosferă plăcută, motiv pentru care îl poți purta oriunde alegi să mergi, fiind un parfum extrem de uimitor. 

  • Note de vârf – IsoE Super si Ambrocenide 
  • Note de mijloc- ambroxan si ambra 
  • Note de bază – Amber Xtreme si cashmeran

parfum feminin
11 parfumuri feminine care lasă o amprentă durabilă in mintea bărbaților[Sursa foto: freepik]

3. Xerjoff- Casamorati Lira 

Pe locul 3 se află parfumul Xerjoff- Casamorati Lira. Acest parfum miroase ca un desert în regulă motiv pentru care cu siguranță îți va plăcea și va lăsa un miros plăcut în urma ta, fiind dulce însă nu extrem de dulce, având în compoziția sa portocală și ciocolată extrem de delicioasă, parfumul având un miros absolut divin însă totodată unic, greu de ignorat. 

  • Note de vârf – Bergamotă proaspătă și portocală sanguină 
  • Note de mijloc- inima de trandafir, iasomie si floare de lemn dulce 
  • Note de bază – vanilie, mosc și caramel 

parfum toamna 2023
11 parfumuri feminine care lasă o amprentă durabilă in mintea bărbaților[Sursa foto: freepik]

2. Dior- Poison Girl 

Pe locul 2 se află parfumul Dior- Poison Girl. Și acesta este un parfum extrem de atrăgător, care cu siguranță îți va plăcea pe termen lung, având un miros puțin mai intens în comparație cu restul, însă totodată și unic, puțin floral, totodată și a lemn dulce și puțin citric, având în compoziția sa și vanilie dulce și siropoasă, alături de alte fructe roșii minunate ceea ce fac din acest parfum să fie totodată și unul atrăgător și romantic, extrem de bun și având un miros puțin diferit. 

  • Note de vârf – portocala amara 
  • Note de mijloc- trandafiri Grasse 
  • Note de bază – tonka 

cel mai scump parfum din lume
11 parfumuri feminine care lasă o amprentă durabilă in mintea bărbaților[Sursa foto: freepik]

1. Portraits Penhaligon's- The Bewitching Yasmine 

Pe locul unu se află parfumul Portraits Penhaligon's- The Bewitching Yasmine. Și aceasta este un parfum extrem de rafinat, având în compoziția sa iasomie delicată, făcând din acest parfum unul extrem de încântător, care cu siguranță va atrage privirea asupra ta. De asemenea, parfumul deține diverse ierburi în compoziția sa sunt, ceea ce face din acest parfum să fie unul absolut perfect, care se va potrivii oricărei persoane, indiferent de moment. 

  • Note de vârf – cardamom si cafea 
  • Note de mijloc- iasomie Sambac si brad 
  • Note de bază – vanilie de Tahiti, Oud din Laos si tămâie 

cel mai persistent parfum de femei
11 parfumuri feminine care lasă o amprentă durabilă in mintea bărbaților[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Secretul etern al frumuseții. Învață de la bunica cele mai bune trucuri vintage

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies