Aromele Deliei. Descoperă parfumurile preferate ale artistei și povestea lor olfactivă

delia parfum
Descoperă parfumurile preferate ale artistei și povestea lor olfactivă

Bineînțeles că fiecare parfum în parte deține povestea lui. Însă știați care sunt cele recomandate de către Delia? 

Aflați din rândurile următoare, care sunt parfumurile preferate de artista Delia, dar și care sunt notele lor principale datorită cărora dețin un miros absolut superb. 

 

Istoria Parfum de Marly 

Doua dintre parfumurile regăsite în preferințele artistei Delia sunt Althair și Valaya. Acestea 2 sunt de la Parfum de Marly, care este un parfum francez de nișă, iar pe lângă acestea, brandul deține și alte parfumuri inspirate din epoca franceză a secolului al XVIII-lea, marca oferind în prezent peste 30 de parfumuri.

Casa de parfumuri a fost înființată în 2009 de către Julien Sprecher, care a avut o pasiune pentru tot ce înseamnă istorie și parfumerie încă de mic copil. Atunci când vine vorba despre numele mărcii, acesta este inspirat de „Château de Marly”, reședința regelui Ludovic al XV-lea, care a fost renumit pentru că a condus „curtea parfumată”. Logo-ul mărcii poartă imaginea „Chevaux de Marly” creat de Guillaume Coustou și anul restaurării „Château de Marly” în 1743. 

Althair 

Primul parfum recomandat de către aceasta este chiar Althair, un parfum care emană un nou traseu singular, contrastat, care onorează familia de parfum lemnos-vanilie-chihlimbar. Altfel spus, o expresie a încrederii în sine care devine creează dependență. Parfumul a fost lansat chiar în 2023, fiind creat de către Hamid Merati-Kashani si Ilias Ermenidis.  

  • Note de vârf – scorțișoară, bergamot, cardamom si floare de portocal 
  • Note de mijloc- vanilie de Bourbon si elemi 
  • Note de bază – mosc, ambroxan, pralina si lemn de guaiac

De la Parfum de Marly, nou nouț, cred că urmează să se lanseze. Ambră, vanilie și eu simt și mentă și simt că e fructat și simt și flori de portocal.”, a fost părerea Deliei, expusă pe contul său de TikTok. 

Citește și: Cum să te bucuri de o toamnă cu stil – recomandări de top

cel mai persistent parfum de femei
Descoperă parfumurile preferate ale artistei și povestea lor olfactivă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Secretul etern al frumuseții. Învață de la bunica cele mai bune trucuri vintage

Valaya 

Al 2-lea parfum recomandat de către aceasta este chiar Valaya, un parfum care emană o aură strălucitoare și totuși, o moliciune impalpabilă.

Acest parfum este unul elegant floral-mosc-lemn creat de Julien Sprecher, în colaborare cu Quentin Bisch, care împreună au creat un joc de contraste subtile. Și acesta este un parfum care tocmai ce a fost lansat în acest an. 

  • Note de vârf – bergamota, mandarina si piersica alba dulce, aldehide 
  • Note de mijloc- floare de portocal, lăcrămioare, petalia, vetiver, Nympheal si Mahonia 
  • Note de bază – mosc, ambroxan, lemn akigala si vanilie 

Foarte mosc, uită de Delina, uitați de Delina, lăsați-mă cu Delina în

pace, m-am saturat de Delina, e boring Delina... asta e. ”, a fost părerea Deliei, expusă pe contul său de TikTok.  

cel mai scump parfum din lume
Descoperă parfumurile preferate ale artistei și povestea lor olfactivă[Sursa foto: freepik]

 

Istoria Xerjoff 

Alte 2 parfumuri regăsite în preferințele artistei Delia sunt Corallo, care face parte din colecția de parfumuri Casamorati, dar și un altul, Aqua Regia, care provine de la marca Xerjoff.

Această marcă, Xerjoff a fost lansată de către Sergio Momo și Dominique Salvo cu scopul de a amesteca cele mai luxoase materiale, care duc automat la cele mai bogate stiluri de viață globale, iar cu fiecare sticlă de parfum, apare totodată și o creație artistică care conține ingredientele rare și rafinate. 

În ceea ce privește Casamorati, aceasta este o colecție de parfumuri vintage care face parte din Xerjoff Group S.p.A., o inspirație din arta străveche a parfumeriei italiene. Casa de parfumuri a fost fondată de către Claudio Casamorati în Italia în secolul al XIX-lea. 

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Corallo 

Astfel, al 3-lea parfum recomandat de către artista Delia este chiar Corallo, care este inspirat din Art Nouveau, asemănător cu o frumusețe ca izvor al bunăstării, cu alte cuvinte, o opera de artă care zâmbește. Acesta este un parfum Floral Verde unisex, lansat în anul 2018. 

  • Note de vârf – lavanda, note verzi si bergamota de Calabria 
  • Note de mijloc- stânjenel de Toscana, neroli si iasomie egipteana, iris, rozmarin 
  • Note de bază – vanilie, ambra si note lemnoase, neroli 

Corallo, eu l-am testat mai devreme, dar am irosit vreo 100 și vreau să văd cum s-a așezat și cum îl percep acum versus cum... Doamne cum este cutia asta, ador, ador!! Iris, lavandă, pudrat, verde. ”, a fost părerea Deliei, expusă pe contul său de TikTok.  

cel mai vandut parfum din lume
Descoperă parfumurile preferate ale artistei și povestea lor olfactivă[Sursa foto: freepik]

Aqua Regia 

Nu în ultimul rând, un alt parfum recomandat de către aceasta este chiar Aqua Regia, un parfum care aruncă o “vrajă” puternică peste tot ceea ce atinge, care face totodată din acest parfum să fie unul cu adevărat unic. Parfumul este unul creat din elemente naturale brute, folosind tehnici inovatoare de distilare miercuri la un parfum unisex, lansat de asemenea în acest an. 

  • Note de vârf – pielărie, bergamota de Calabria si coacăze negre 
  • Note de mijloc- violeta, rădăcină de stânjenel, paciuli de Sinagpore si caramel 
  • Note de bază – cedru, mosc si vanilie de Madagascar 

Din păcate nu mai am timp să vorbesc despre Aqua Regia, care este superb. ”, a fost părerea Deliei, expusă pe contul său de TikTok.  

ce parfum foloseste delia
Descoperă parfumurile preferate ale artistei și povestea lor olfactivă[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Secretul etern al frumuseții. Învață de la bunica cele mai bune trucuri vintage

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies