„Având în vedere că vine Crăciunul, bunica Gherghina vă învață cum să faceți sarmale.” Rețeta de sarmale pentru sărbători a bunicii Gherghina!

„Având în vedere că vine Crăciunul, bunica Gherghina vă învață cum să faceți sarmale.”  Rețeta de sarmale pentru sărbători a bunicii Gherghina!
„Având în vedere că vine Crăciunul, bunica Gherghina vă învață cum să faceți sarmale.” Rețeta de sarmale pentru sărbători a bunicii Gherghina!

Bunica Gherghina a pregătit ceva special pentru sărbători, iar de această dată a venit cu rețeta nelipsitelor sarmale de pe masa de Crăciun.

Bunica Gherghina este mereu prezentă în mediul online cu rețetele sale pe care le explică pas cu pas, iar de această dată, bunica Gherghina a venit cu ceva special pentru sărbători.

„Punem trei linguri de orez, un praf de sare, punem și puțin piper măcinat.” Cum prepară bunica Gherghina compoziția pentru sarmale

Citește și: „Vă învață mamaia să faceți pandișpan cu rahat pe care să îl puneți deasupra.” Rețeta de pandișpan cu rahat a bunicii Gherghina de pe TikTok!

Citește și: „Să îl țineți mai mult timp la frigider, până se îngheață bine.” Rețeta de salam de biscuiți a bunicii Gherghina. Un preparat delicios, simplu și ușor de făcut!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mai sunt câteva zile până la Crăciun, iar preparatele din mediul online, care mai de care mai bune, fac cu ochiul tuturor gurmanzilor.

După ce câteva zile la rând bunica Gherghina ne-a învățat cum să facem un desert ușor și special pentru sărbători, de această dată a venit cu rețeta sarmalelor, care sunt nelipsite de pe masa oricărui român. Bunica Gherghina a explicat, pas cu pas, cum face compoziția sarmalelor, dar și ce ingrediente folosește.

Pentru sarmale ne trebuie:

  • Carne tocată
  • Varză murată
  • Orez
  • Apă
  • Bulion
  • Sare
  • Cimbru
  • Piper măcinat
  • Piper boabe

„Având în vedere că vine Crăciunul, bunica Gherghina vă învață cum să faceți sarmale. Pregătesc carnea pentru sarmale, pun tot ce trebuie pentru sarmale. Am un kg de carne. Punem ceapa, să aveți trei cepe mari, punem trei linguri de orez, un praf de sare, punem și puțin piper măcinat, apoi amestecăm toată carnea.  Am pregătit carnea pentru sarmale, foile de varză le-am pregătit și pe ele, acum urmează să pregătim ceaunul unde punem sarmalele.”,

a spus bunica Gherghina.

Cum pregătește bunica Gherghina ceaunul pentru sarmale

După ce compoziția este gata, iar sarmalele sunt rulate, bunica Gherghina pregătește și ceaunul în care vor fierbe acestea, din care nu lipsesc câteva ingrediente care să dea gust și culoare întregului conținut. Sarmalele sunt gata, așa că vă puteți bucura de rețeta bunicii Gherghina pentru un Crăciun de poveste.

„La fundul ceaunului am pus bețe de mărar, foi de varză, boabe piper, foi de dafin, cimbru și două linguri de bulion. Am terminat sarmalele de pus la ceaun, acum urmează să punem ultimul strat cu bulion, foi de dafin, piper, iar acum le învelim în foi de varză. Acum le punem la fiert. Să aveți poftă!”, a povestit bunica Gherghina.

Bunica Gherghina
Bunica Gherghina[Sursa foto: Instagram-Bunica Gherghina]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„Să îl țineți mai mult timp la frigider, până se îngheață bine.” Rețeta de salam de biscuiți a bunicii Gherghina. Un preparat delicios, simplu și ușor de făcut!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies