„Vă învață mamaia să faceți pandișpan cu rahat pe care să îl puneți deasupra!” Rețeta de pandișpan cu rahat a bunicii Gherghina de pe TikTok!

„Vă învață mamaia să faceți pandișpan cu rahat pe care să îl puneți deasupra!” Rețeta de pandișpan cu rahat  a bunicii Gherghina de pe TikTok!
„Vă învață mamaia să faceți pandișpan cu rahat pe care să îl puneți deasupra!” Rețeta de pandișpan cu rahat a bunicii Gherghina de pe TikTok!

Bunica Gherghina vine cu un nou desert pe care îl puteți pregăti foarte ușor și pentru care aveți nevoie de doar câteva ingrediente.

Bunica Gherghina este foarte cunoscută pe rețelele de socializare pentru rețetele pe care explică  pas cu pas. De această dată, bunica Gherghina prepară un pandișpan cu rahat pe deasupra,  perfect pentru zilele de sărbătoare.

“Punem și amoniu pentru prăjituri. Stingem amoniul cu zeamă de lămâie.” Rețeta de pandișpan a bunicii Gherghina

Citește și: „Vreau să vă încânt cu o nouă prăjitură cu glazură, pentru care avem nevoie de doar cinci ouă.” Rețeta delicioasă de prăjitură glazurată a bunicii Gherghina!

Citește și: „O rețetă de plăcintă de dovleac așa cum făceau bătrânii noștri în trecut.” Rețeta de plăcintă de dovleac a bunicii Gherghina!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Bunica Gherghina a ajuns deja virală cu rețetele sale pe care le publica pe Tik-Tok, dar și pentru felul în care le prepară și ingredientele puține pe care le folosește.

De această dată, bunica Gherghina a pregătit un pandișpan cu rahat pe deasupra, iar iubitori deserturilor tradiționale, mai ales în perioada sărbătorilor, pot urma cu încredere această rețetă ușoară. Bunica Gherghina spune care este secretul compoziției și care sunt cantitățile pe care le pune din fiecare ingredient.

Ingrediente:

  • Ulei
  • Zahăr
  • 4 ouă
  • Amoniu pentru prăjituri
  • Zahăr vanilat
  • Lămâie
  • Făină
  • Lapte
  • Cubulețe de rahat

„Vă învață mamaia să faceți pandișpan, cu cubulețe de rahat pe care să le puneți deasupra. Punem o cană de lapte mai goală cu două degete și o cană de ulei tot la fel de goală. Punem o cană de zahăr cu vârf. Urmează două căni de făină. Acum punem cele patru ouă și un plic de zahăr vanilat. Punem și amoniu pentru prăjituri. Stingem amoniul cu zeamă de lămâie.

Amestecăm toate ingredientele.”, a povestit bunica Gherghina.

Care este secretul bunicii Gherghina ca rahatul să rămână deasupra compoziției

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

După ce toate ingredientele sunt amestecate, iar compoziția este gata, pune toată compoziția în tavă și dezvăluie care este secretul cubulețelor de rahat pentru a rămâne deasupra și pentru ca totul să ofere o pată de culoare desertului nostru. Cei care nu preferă rahatul, poți face pandișpanul cu stafide, nuci sau alte ingrediente. Acesta este undesert foarte ușor pe care îl puteți pregăti chiar și de sărbători și de care să vă bucurați alături de familie. 

Rețeta de pandișpan a bunicii Gherghina
Rețeta de pandișpan a bunicii Gherghina[Sursa foto: Instagram-Bunica Gherghina]

“Am uns tava cu ulei și am tapotat cu făină, iar acum punem compoziția în tavă. Cubulețele de rahat le tăvăliți prin făină ca să nu cadă la fund de tot. Nu e obligatoriu să faceți doar cu cubulețe de rahat, puteți face cu nucă, stafide, cu ce vreți. Acum pun tava la cuptor, jumătate de oră, la 250 de grade.”, a

mai spus bunica Gherghina.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„O rețetă de plăcintă de dovleac așa cum făceau bătrânii noștri în trecut!” Rețeta de plăcintă de dovleac a bunicii Gherghina!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies