Află din rândurile următoare care este rețeta de sarmale de post a bunicii Lucreția.
Bunica Lucreția este una dintre bunicuțele îndrăgite de pe rețelele de socializare, care gătește adesea cele mai gustoase preparate pentru nepoții săi. De data aceasta, ținând cont că ne aflăm în post, bunica Lucreția a pregătit o rețetă de sarmale de post, pe care a împărtășit-o cu urmăritorii săi din mediul online.
„ Astăzi pregătesc sărmăluțe de post. Nu sunt pregătită să le fac cu ciuperci, cu soia.
Rețeta de sarmale de post a bunicii Lucreția
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro
Ingrediente:
Pentru a prepara această rețetă nu avem nevoie de foarte multe ingrediente.
Potrivit informațiilor oferite de bunica Lucreția, trebuie să folosim doar:- ceapă;
- morcov;
- ulei;
- ardei;
- orez;
- varză murată:
- cimbru;
- foi de dafin;
- mărar;
- boabe de piper;
- 4-5 căței de usturoi;
- bulion.
Mod de preparare:
Bunica Lucreția a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul foarte simplu, iar, potrivit spuselor sale, rezultatul este de-a dreptul delicios.
„ Eu am pregătit ceapa. Am pus să o călesc puțin în ulei. Morcovul l-am dat pe răzătoare și l-am mai tăiat puțin. Punem morcovul peste ceapă. Tocăm și ardeiul și îl adăugăm.