„Asta e rețeta mea de cornulețe, nu are rost să mai probez alte rețete!” Rețeta de cornulețe pentru Crăciun a bunicii Emilia de pe TikTok!

„Asta e rețeta mea de cornulețe, nu are rost să mai probez alte rețete!” Rețeta de cornulețe pentru Crăciun a bunicii Emilia de pe TikTok!
„Asta e rețeta mea de cornulețe, nu are rost să mai probez alte rețete!” Rețeta de cornulețe pentru Crăciun a bunicii Emilia de pe TikTok!

Bunica Emilia împarte rețeta de cornulețe pe care le face an de an de Crăciun.

Toată lumea se pregătește de sărbătorile de iarnă, iar internetul a devenit neîncăpător cu rețete de sărbătoare și deserturi, așa cum doar bunicii noștri le făceau. Toate duc cu gândul la gustul copilăriei de altădată, când mesele erau pline de oameni dragi din familie. Cei care nu preferă deserturile sofisticate, aceasta este una dintre rețetele de care aveți nevoie de Crăciun pentru a-i aduna pe toți la masă. 

Bunica Emilia
Bunica Emilia[Sursa foto: Captură-Tik-Tok]

„A început campania cornulețelor, fursecurilor și a prăjiturilor specifice Crăciunului.” Ce folosește bunica Emilia pentru cornulețele de Crăciun

Citește și: „Niciodată prin casă să nu stați oricum, îmbrăcate într-un tricou ponosit. Prin casă să fiți un pic aranjate, un pic dichisite.” Bunica Emilia de pe TikTok, sfaturi importante pentru femei!

Bunica Emilia
Bunica Emilia[Sursa foto: Captură-Tik-Tok]

Citește și: „Bunătăți ușoare pentru sărbători de iarnă.” Cum pregătește chef Joseph Hadad cozonacul cu ciocolată, care face furori pe internet

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Iată ce ingrediente folosește bunica Emilia pentru realizarea cornulețelor:

  • untură
  • smântână
  • 1 – 2 oua
  • făină
  • drojdie uscată
  • rahat
  • sare

Bunica Emilia, cunoscută

pe internet pentru rețetele sale și pentru modul cum prepară mâncărurile, a venit, și de această dată, cu rețeta de cornulețe pe care le prepară în fiecare an de Crăciun. Ingredientele pe care le folosește sunt cele care o ajută să obțină gustul copilăriei și nu a încercat niciodată să schimbe această rețetă. Pentru iubitorii de dulciuri, care vor să facă astfel de cornulețe, bunica Emilia a dezvăluit ingredientele pe care le folosește în realizarea lor.

„A început campania cornulețelor, fursecurilor și a prăjiturilor specifice Crăciunului. Eu vă urez să aveți spor la treburile casei. Eu fac aici cornulețe cu untură și smântână.  Se coc până se fac aurii, după care se pudrează calde cu foarte mult zahăr pudră. Foarte bune. Asta e rețeta mea de cornulețe, nu are rost să mai probez alte rețete. Spor la treburi. Să aveți sărbători cu voie bune, iar cei care postesc, să aveți un post ușor.”,

a spus bunica Emilia.

Cine este bunica Emilia

Bunica Emilia
Bunica Emilia[Sursa foto: Captură-Tik-Tok]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Bunica Emilia este una dintre cele mai apreciate bunicuțe din mediul online, care a devenit cunoscută prin intermediul rețelelor de socializare, acolo unde este foarte activă, oferindu-le urmăritorilor săi sfaturi importante de viață. Nu ezită să împartă evenimente din viață cu toți urmăritorii ei, vine cu sfaturi pentru tinerii din zilele noastre, iar rețetele pe care le postează stârnesc  poftele gurmanzilor internauți. Toate mâncărurile preparate duc cu gândul la perioada copilăriei, iar pentru cei care vor să trăiască acele vremuri, bunica Emilia împarte de fiecare dată toate secretele în realizarea lor.

 

@bunicaemilia1

au început coacerea dulciurilor pt Crăciun!

♬ sunet original- Emilia🥰



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

"Îmi venea să arunc sacoșele jos si să mă apuc de telefon să imi treacă supărarea." Ce i s-a întâmplat bunicii Emilia de pe TikTik după ce a făcut cumpărăturile

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies