"Îmi venea să arunc sacoșele jos si să mă apuc de telefon să imi treacă supărarea." Ce i s-a întâmplat bunicii Emilia de pe TikTik după ce a făcut cumpărăturile

"Îmi venea să arunc sacoșele jos si să mă apuc de telefon să imi treacă supărarea." Ce i s-a întâmplat bunicii Emilia de pe TikTik după ce a făcut cumpărăturile

Bunica Emilia de pe TikTok a devenit una dintre cele mai apreciate bunicuțe din mediul virtual. Cu fel de fel de povesti, sfaturi sau chiar rețete culinare, femeia publica constant pe platformă, tot ceea ce se întâmplă în viața sa.

Trucurile de frumusețe, atent detaliate au primit cele mai multe aprecieri, pe contul său. Cu cele mai atente sfaturi, bunica Emilia încearcă să dea lecții de viață celor care o urmăresc cu drag. O recentă întâmplare a făcut-o să fie indignată și supărată. Femeia a povestit cu amănunte ce s-a întâmplat în timp ce așteptă în stația de autobuz pentru a ajunge acasă, cu mâinile pline de sacoșe.

Ce a pățit bunica Emilia de pe TikTok in stația de autobuz

Citește și: „Tu, frumoasa frumoaselor, vrei să stai acasă? Vrei să rămâi acasă, să te îngroape treburile casnice?” Gina Pistol, criticată de bunica Emilia pentru decizia de a renunța la carieră pentru fiica sa

Bunica Emilia de pe TikTok[Sursa foto: TikTok]

Ce sfaturi a mai oferit bunica Emilia

Citește și: „Niciodată prin casă să nu stați oricum, îmbrăcate într-un tricou ponosit. Prin casă să fiți un pic aranjate, un pic dichisite.” Bunica Emilia de pe TikTok, sfaturi importante pentru femei!

Ceea ce vă voi spune, unora li se va părea lipsit de importanță. Astăzi, venind din piață cu două sacoșe într-o mână, cu două în cealaltă mână, in stația de la Biserica Catolică, era o doamnă într-un cărucior și o tânără care împingea acest cărucior.

Ar fi de obligația șoferului de autobuz, de cea mai elementară politețe să se dea jos, să ridice acea trapă cu care este dotat autobuzul și în România, ca acea tânără să poată să urce căruțul în autobuz.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Nu s-a întâmplat așa ceva. Oamenii trăgeau de jos, de sus, de ce puteau să tragă, să urce căruțul în autobuz.

Cu chiu, cu vai, l-au mutat o jumătate de metru de intrare, dar autobuzul are acel spațiu unde sunt două scaune care se ridică. Acel loc este să așezi acel cărucior sau landou-urile, nu să stai tu, un tânăr de 12 ani așa, să stai acolo într-o nesimțire.

Dar cred că atâta putea săracul… Si să te uiți la acea femeie și la care stătea în nasul tău acolo.

Ce sa vă spun? Cum te urci aici, la Casa de Cultură, până la piață, unde cobor, domnule, ies de la liceul ăsta de artă, ies de pe la facultate, de la școală, de unde ocupă toate locurile în autobuz.

Fraților, locurile alea sunt pentru femei și bărbați în vârstă! Nu pentru voi stați patru, cinci ore la școală pe banca, să vă proțăpiți pe ele și dați după aia cu telefonul.

Duceți-vă pe o bancă în parc cu telefonul și odihniți-vă dacă chiar sunteți obosiți. Nu vă spun, până am reușit să scot acele două specimene de pe scaun, câte discuții s-au făcut. Dar cea mai șifonată am ieșit eu, că un tânăr cred că avea 15- 16 ani, erau doi, arătau foarte drăguți, erau bine, bine. Îmi zice:  “Doamna, nu vă mai legați de copii în autobuz! Zic… Cu mine vorbești? Da, zice cu dumneavoastră! Ce să vă mai spun, deci sunt profund indignată de lucrul ăsta.

Lucrul ăsta ține de educația părinților! Trebuie să înveți un copil. Te-ai urcat în autobuz? E loc liber, nu are nimeni nimic cu tine, dar daca vezi ca s-a urcat un om în vârstă, te-ai ridicat și i-ai oferit locul! Fetelor, băieților este cel mai elementar gest de politețe.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Cum vrem noi ca societatea românească să se facă bine? Cum? Tot închizând ochii și tot înghițind. Pentru că văd multe, dar de foarte multe ori mai tac pentru că îmi pun lumea în cap. Dar eu n-am avut curaj până la cincizeci și ceva de ani să mă așez pe un scaun într-un autobuz. Nu am avut curaj. Eram gravidă și dacă îmi oferea cineva un loc, mă simțeam atât de… vă spun.

Am vrut să nu mai fac videoclipuri, dar am venit atât de indignată. Îmi venea să arunc sacoșele jos si să mă apuc de telefon să imi treacă supărarea.” a încheiat bunica Emilia de pe TikTok.

Bunica Emilia de pe TikTok[Sursa foto: TikTok]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies