„Niciodată prin casă să nu stați oricum, îmbrăcate într-un tricou ponosit. Prin casă să fiți un pic aranjate, un pic dichisite.” Bunica Emilia de pe TikTok, sfaturi importante pentru femei!

„Niciodată prin casă să nu stați oricum, îmbrăcate într-un tricou ponosit. Prin casă să fiți un pic aranjate, un pic dichisite.” Bunica Emilia de pe TikTok, sfaturi importante pentru femei!
„Niciodată prin casă să nu stați oricum, îmbrăcate într-un tricou ponosit. Prin casă să fiți un pic aranjate, un pic dichisite.” Bunica Emilia de pe TikTok, sfaturi importante pentru femei!

Cunoscuta bunicuță Emilia, care a devenit virală pe TikTok, a oferit o serie de sfaturi pentru femei.

Bunica Emilia este una dintre cele mai apreciate bunicuțe din mediul online, care a devenit cunoscută prin intermediul rețelelor de socializare, acolo unde este foarte activă, oferindu-le urmăritorilor săi sfaturi importante de viață.

Acest lucru s-a întâmplat și de data aceasta, când bunica Emilia a vorbit pe TikTok despre cât de important este să păstrăm o ținută sofisticată, chiar și atunci când suntem în confortul propriei noastre locuințe.

Ce sfaturi de viață le-a dat bunica Emilia femeilor

Citește și: „Tu, frumoasa frumoaselor, vrei să stai acasă? Vrei să rămâi acasă, să te îngroape treburile casnice?” Gina Pistol, criticată de bunica Emilia pentru decizia de a renunța la carieră pentru fiica sa

 Bunica Emilia de pe TikTok, sfaturi importante pentru femei!
Bunica Emilia[Sursa foto: TikTok]

Bunica Emilia a precizat cât de important este să fii aranjată chiar și atunci când nu te vede nimeni.

Astfel, dacă ții cont de acest aspect, îți asiguri o stare mai bună și dai dovadă de respect față de propria persoană. De aceea, le recomandă femeilor să aibă o ținută adecvată, cochetă și aranjată, chiar și atunci când nu le vede nimeni.

«Și mai am un sfat, că eu sunt plină de sfaturi, pentru tinerele femei, pentru femei în general, tinere sau mai puțin tinere. Niciodată prin casă să nu stați oricum, îmbrăcate într-un tricou ponosit, poate pătat, într-un trening.

Să stai ani de zile într-un trening prin casă… Pot sta într-un trening în momentul în care te-ai apucat de curățenie, de spălat dulapurile, de șters, de frecat, de spălat geamurile. Sau o rochie specială pentru când faci curat, după care acea rochie o scuturi, o speli, o împachetezi și o lași pentru următoarea curățenie.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Dar prin casă să fiți un pic aranjate, un pic dichisite. Pentru nimeni altcineva decât pentru voi. Să nu stați oricum prin casă, „că nu vă vede nimeni”. Vă vedeți voi și vă asigurați o stare de spirit bună. Astfel, vă respectați voi pe voi. E cel mai bun și cel mai simplu respect pe care ți-l acorzi tu ție.», a spus bunica Emilia pe TikTok.

Bunica Emilia, întâmplare tristă în parc

Citește și: „Mi s-a schimbat viața.” Mamaia Gherghina, cea mai îndrăgită bunică de pe TikTok! Cât câștigă lună de lună din live-uri

 Bunica Emilia de pe TikTok, sfaturi importante pentru femei!
Bunica Emilia[Sursa foto: TikTok]

În cadrul unui alt video de pe pagina sa de TikTok, bunica Emilia, pornind de la rutina de dimineață, a povestit o întâmplare de-a dreptul tristă de care a avut parte într-o zi de duminică.

Astfel, femeia a ținut să precizeze cât de important este să acorzi timp și atenție lucrurilor care chiar contează în viața ta, să te deconectezi de tehnologie, să privești fiecare zi ca și cum ar fi un nou început și să acorzi atenție tuturor întâmplărilor și lucrurilor frumoase pe care ni le oferă natura și oamenii din jurul nostru.

Vorbeam despre rutina de dimineață. Înainte, rutina de dimineață însemna: mers la baie, băut un pahar de apă caldă, spălatul pe dinți, igiena, dușul, aerisit camera, șters praful, făcut patul.

Foarte, foarte, foarte important: făcut patul. Asta înseamnă că s-a încheiat o etapă și a început o altă etapă, o altă zi, o altă provocare, o altă stare. Făcut patul!

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Dar vorbind de rutina de dimineață, acum rutina de dimineață s-a schimbat. Am căscat ochii, nu-i mulțumim lui Dumnezeu când ne-am trezit, că suntem în viață, nu. Primul lucru este să vedem dacă telefonul este încărcat și dacă este încărcat, pe el! Primul lucru să vedem cine ne-a mai trimis un mesaj, să fim conectați cu lumea.

Ieri fusesem la Catedrală și după ce am ieșit, am zis să fac câțiva pași, să mă bucur, să privesc marea, să văd soarele cum se filtra printre frunzele copacilor, creând pe asfalt o dantelă. Erau imagini atât de calde, atât de frumoase și voiam să mă bucur de ele. Dar, m-am întristat.

Pe o bancă, la umbră, stătea o familie. El pe un colț de bancă, cu telefonul în mână, ea pe un colț de bancă, cu telefonul în mână și între ei, o fetiță de cinci ani, care încerca să vorbească când cu unul, când cu altul. Nu avea succes, niciunul nu-i răspundea. Chiar la un moment dat, mama, enervată, i-a spus « Stai liniștită că te plesnesc!».

Mai bine mă plesnea pe mine. Deci ei nu realizau dramatismul situației, că era duminică, că era o zi superbă, că au ieșit cu copilul pe malul mării, să-i acorde timp. Poate în timpul săptămânii amândoi munceau. Și ce făceau? S-au refugiat în telefoane. Și apoi criticăm copiii că devin dependenți de telefoane...

Copilașul ăsta nu avea telefon, încerca să vorbească cu mami sau cu tati, se juca cu poșetuța în mână. Dragii mei, fiți atenți la astfel de aspecte !”, a povestit bunica Emilia.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

„Am simțit că nu mai pot singură și am nevoie de ajutor neapărat.” Simona Trașcă trece prin clipe grele! Blondina se confruntă cu o afecțiune gravă, iar de aceea a apelat la ajutor specializat

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies