„Mi s-a schimbat viața.” Mamaia Gherghina, cea mai îndrăgită bunică de pe TikTok! Cât câștigă lună de lună din live-uri

„Mi s-a schimbat viața.” Mamaia Gherghina, cea mai îndrăgită bunică de pe TikTok! Cât câștigă lună de lună din live-uri
„Mi s-a schimbat viața.” Mamaia Gherghina, cea mai îndrăgită bunică de pe TikTok! Cât câștigă lună de lună din live-uri

Mamaia Gherghina a povestit cum i s-a schimbat viața de când a devenit virală pe TikTok.

Mamaia Gherghina este cu siguranță cea mai îndrăgită bunicuță de pe TikTok. Femeia a ajuns virală peste noapte pe platforma de socializare, iar clipurile cu ea adună un număr record de vizualizări.

Astfel, chiar dacă totul a început dintr-o joacă, treptat, mamaia Gherghina a ajuns să aibă un obicei din a posta regulat pe platforma de socializare. Ulterior, zeci de mii de urmăritori s-au strâns pentru a vedea ce mai zice îndrăgita bunicuță.

Pe lângă timpul de calitate petrecut alături de nepoata sa, care se ocupă de administrarea paginii sale de socializare, mamaia Gherghina a ajuns să câștige bani frumoși în fiecare lună, devenind astfel o adevărată vedetă pe TikTok.

Cum a ajuns mamaia Gherghina celebră pe TikTok

Citește și: Bunica Gherghina de pe TikTok și-a dezvăluit secretul pentru cel mai gustos cozonac. Cum să gătești cel mai aromat și pufos cozonac cu nucă, rahat și stafide!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Cine este bunica Gherghina de pe TikTok. „Tu să ai grijă de florile astea, după ce nu o să mai fiu eu, că te mănânc!”

Mamaia Gherghina a fost din totdeauna o femeie plină de viață și mereu veselă.

Astfel, în ciuda vârstei înaintate pe care o are, bunicuța își trăiește a doua tinerețe alături de nepoata sa.

În ceea ce privește celebritatea obținută peste noapte, mamaia Gherghina s-a arătat sceptică în privința rețelelor de socializare, însă nepoata ei a încurajat-o și s-a gândit să posteze diferite filmulețe cu ea pe TikTok, fiind convinsă că acestea vor avea un real succes.

Odată cu trecerea timpului, când a văzut cât de mulți oameni o apreciază, mamaia Gherghina a ajuns să intre de drag în live-uri pentru a discuta cu admiratorii săi din mediul online.

„Eu sunt mai haioasă așa, mai dansez prin casă cu Cătălina, îi arăt, ea nu. Mai făceam câte o glumă, ea mă filma. Zic, dar de ce mă filez? Ei, să te am așa, când o să mor. Într-o zi m-a întrebat dacă nu vreau să mă pună pe TikTok. Mi-a zis că o să îmi placă și că o să văd eu unde ajung.(...)

Când a pus primul videoclip, imediat au urcat de îmi era și frică. Îmi place și la ora actuală pe TikTok, îmi place să fac live.”, a spus mamaia Gherghina.

Citește și: Sebastian așteaptă o fată nouă în Casa iubirii? Concurentul a dezvăluit motivul despărțirii dintre el și Roberta: "Am deschis ochii!"- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Câți bani câștigă mamaia Gherghina din TikTok

Mamaia Gherghina, cea mai îndrăgită bunică de pe TikTok! Cât câștigă lună de lună din live-uri
Mamaia Gherghina, cea mai îndrăgită bunică de pe TikTok! Cât câștigă lună de lună din live-uri[Sursa foto: wowbiz]

Viața bunicii Gherghina s-a schimbat de când a devenit virală pe TikTok, iar acest lucru îl spune chiar femeia, care este foarte fericită datorită faptului că a ajuns unde este acum. Astfel, în fiecare lună, bunica Gherghina face bani frumoși, care o ajută să-și suplimenteze venitul. Deși nu are o evidență a veniturilor încasate din mediul online, femeia a precizat că suma este mai mare decât pensia sa de nici 1500 de lei.

„Nu știu așa să spun cât am făcut cel mai mult, dar e bine că pot să trăiesc. Mi s-a schimbat viața de zi cu zi. E o sursă de venit mai bună decât pensia mea care e de 1480 de lei. Nu știu așa precis să spun. Doar noi în casă folosim banii. Nu mai am datorii. Nu m-a interesat de cei care au zis că ce caut, că sunt bătrână.”,   a spus mamaia Gherghina.

“Banii intră pe card. Am făcut si 4000 de lei si 3000 de lei. Nu stăm toată noaptea pe TiKTok, cate trei ore pe seară, de la 21:00la 00:00.” a mai precizat bunica Gherghina in cadrul unei emisiuni TV.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

„Așa mi-a fost mie soarta” Gianina Corondan a vorbit despre suferința provocată de lipsa unei familii și a unui copil

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies