Averea impresionantă pe care Shakira și Gerard Pique trebuie să o împartă după 12 ani de relație. Despre ce sumă este vorba

Ce avere au de împărțit Shakira și Gerard Pique
Ce avere au de împărțit Shakira și Gerard Pique

Shakira și Gerard Pique s-au despărțit pe data de 4 iunie 2022, după nu mai puțin de 12 ani de relație. Averea pe care o au de împărțit cei doi este de ordinul sutelor de milioane de dolari.

Shakira și Gerard Pique au decis să se despartă, după nu mai puțin de 12 ani de relație. Cântăreața a fost cea care a confirmat separarea, vestea venind ca un șoc pentru întreaga lume. Cei doi au făcut deja demersurile pentru custodia celor doi copii pe care îi au, anume Sasha (7 ani) și Milan (9 ani), potrivit presei iberice. Pe lângă acest proces, fostul cuplu mai are o problemă destul de serioasă, și anume averea de sute de milioane de dolari.

Citeste si: Tatăl Shakirei a ajuns de urgenţă la spital. Vestea despărţirii fiicei sale de Piqué... l-a doborât la propriu

Ce avere au de împărțit Shakira și Gerard Pique
Ce avere au de împărțit Shakira și Gerard Pique[Sursa foto: Instagram]

Ce avere au de împărțit Shakira și Gerard Pique

Cu toate că nu au fost căsătoriți, cei doi au strâns, la un loc, o avere colosală în toți cei 12 ani de relație.

Potrivit jurnaliștilor de la Informalia El Economista, Shakira și Gerard Pique trebuie să împartă o avere estimată la 700 de milioane de dolari.

Shakira se numără printre cele mai de succes cântărețe din întreaga lume, de-a lungul carierei reușind să câștige nu mai puțin de 420 de premii, printre care 3 Grammy. Potrivit Forbes, aceasta a adunat pe cont propriu aproximativ 280 de milioane de euro. Alte 12 milioane de dolari i-a strâns în 2 ani pentru participarea la show-ul The Voice, iar acum are mai multe contracte de publicitate.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Pe lângă avere și custodia celor doi copii, Shakira și Gerard Pique trebuie să împartă și proprietățile din Barcelona, Barranquilla, Republica Dominicană, Miami, Capri, New York, Punta del Este sau Bahamas.

Pe de cealaltă parte, Gerard Pique are un salariu anual de 4,7 milioane de euro și multe alte afaceri.

Fotbalistul este proprietarul companiei Kosmos Holding, dar și al clubului FC Andorra. 

Citeste si: Shakira și Gerard Pique s-au despărțit după 12 ani de relație

Ce avere au de împărțit Shakira și Gerard Pique
Ce avere au de împărțit Shakira și Gerard Pique[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cu cine ar fi înșelat-o Gerard Pique pe Shakira

După anunțul care a zguduit din temelii lumea mondenă internațională, Suzy Cortez, model în vârstă de 32 de ani, a anunțat că fundașul Barcelonei i-ar fi trimis mesaje indecente pe rețelele de socializare, asta în timp ce se afla încă într-o relație cu celebra artistă.

Mai mult decât atât, modelul susține că Pique i-a spus că e „gelos” pentru faptul că și-a tatuat pe corp numele lui Lionel Messi.

„Gerard Pique mi-a trimis mesaje directe. Singurii jucători de la Barcelona care nu mi-au scris sunt Messi și Coutinho. Ei sunt soți grozavi și își respectă soțiile. Shakira nu merită așa ceva. Am fost prietenă cu Sandro Rosell, fostul președinte al Barcelonei. Când Pique a aflat, i-a cerut numărul meu de telefon și mi-a trimis mesaje.

Când m-am întors în Brazilia, a început să-mi scrie pe Instagram.

Mă întreba când mă întorc în Europa. Zicea că e gelos că mi-am făcut tatuajul cu Messi. Până acum n-am spus nimic din respect pentru Shakira, dar acum am decis că vă voi spune totul, tot ce mi s-a întâmplat mie”, a declarat Suzy Cortez, citată de Marca.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cine este BAD BUNNY. "El vede lucruri în muzică pe care mulţi nu le înțeleg... Le vede și cu șase luni sau un an înainte de oricine altcineva."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies