„Aveți grijă de voi.” Vlăduța Lupău se confruntă cu noi probleme de sănătate, înainte de sărbători

„Aveți grijă de voi.” Vlăduța Lupău se confruntă cu noi probleme de sănătate, înainte de sărbători
„Aveți grijă de voi.” Vlăduța Lupău se confruntă cu noi probleme de sănătate, înainte de sărbători

Vlăduța Lupău se luptă cu probleme de sănătate. Artista a început să pună pe primul loc starea ei de sănătate.

Vlăduța Lupău a transmis un mesaj neplăcut fanilor săi, cu puțin timp în urmă. Cântăreața și întreaga sa familie se luptă cu probleme de sănătate, așa că a hotărât că este momentul să ia atitudine pentru a scăpa cât mai rapid de aceste neplăceri. Iată ce se petrece, de fapt, cu cântăreața, înainte de sărbători!

Citește și: „Început de pneumonie.” Care este starea actuală a Vlăduței Lupău. Internauții au fost printre primii care au aflat

Vlăduța Lupău, alături de familia sa

În ultima timp, Vlăduța Lupău a călătorit în toate colțurile lumii pentru a-și bucura admiratorii cu piesele sale. Turneul s-a terminat în urmă cu câteva zile, așa că a ajuns acasă cu mult dor în suflet de băiețelul ei, micuțul Iair. Din păcate, Vlăduța nu se poate bucura așa cum trebuie de perioada sărbătorilor de iarnă, deoarece a răcit.

Cu toate acestea, nu doar ea se află în această situație, ci întreaga sa familie, motiv pentru care a luat o hotărâre, pentru a se asigura că afecțiunea va dispărea cât mai rapid.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 Vlăduța Lupău se confruntă cu noi probleme de sănătate, înainte de sărbători
Vlăduța Lupău se confruntă cu noi probleme de sănătate, înainte de sărbători[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Îmi e frică să mă mai pieptăn.” Vlăduța Lupău a dezvăluit că se luptă cu căderea părului. Ce declarații a făcut artista fanilor săi

Vlăduța Lupău se luptă cu probleme de sănătate

După ce a postat în mediul online că a răcit, alături de toată familia, cântăreața le-a precizat fanilor săi cum încearcă să se trateze. După ce nu și-a luat sănătatea în serios o vreme, cântăreața a reînceput să consume regulat vitamine și, în special, suc de cătină. Datorită faptului că oboseala din ultimul timp combinată cu răceala nu poate oferi decât o agravare a stării de sănătate, artista a hotărât să se revitalizeze o doză de vitamine, care să-i readucă energia.

„Nu știu, sper că sunteți sănătoși, la noi în familie toată lumea a răcit. Sper că nu le-am dat eu, mă rog, adică eu așa le zic, nu de la mine ați luat. În oraș am văzut foarte multă lume cu masca, am foarte mulți prieteni răciți, cred că este din nou o viroză, epidemie, habar n-am, aveți grijă de voi. La mine a fost nevoia de chestia asta ca să-mi dau seama că am renunțat la vitamine, la vitamina c în special și la sucurile cu cătină.

Eu aveam un obicei, mă rog, mai mult Adi avea un obicei să consume în fiecare dimineață, eu am cam uitat, am lăsat-o așa, am zis sunt forță, sunt bine, am uitat, așa că mi-am început din nou cura cu sucurile de cătină”, a spus Vlăduța Lupău pe Instagram.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 Vlăduța Lupău se confruntă cu noi probleme de sănătate, înainte de sărbători
Vlăduța Lupău se confruntă cu noi probleme de sănătate, înainte de sărbători[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Sper să nu fac febră.” Vlăduța Lupău a ajuns de urgență la spital! Ce probleme are

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

“Luați toate medicamentele pe care vi le recomandă doctorul!” Vlăduța Lupău, problemele cu care se confruntă după sarcină, pe lângă căderea părului

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies