„Avocatul meu nu știa nimic.” Anamaria Prodan, declarații privind decizia divorțului

Anamaria Prodan, declarații privind decizia divorțului
Anamaria Prodan, declarații privind decizia divorțului

La puțin timp după ce în spațiul public s-a răspândit rapid informația potrivit căreia instanța a admis desfacerea căsătoriei dintre Anamaria Prodan și tatăl fiului ei, vedeta a făcut declarații la care nimeni nu se aștepta.

Anamaria Prodan a venit cu declarații, în ceea ce privește decizia divorțului. Iată ce declarații neașteptate a făcut impresara!

Citește și: “S-a pus capăt oricărei divergențe.” Instanța a fost de acord cu cererea de divorț a Anamariei Prodan și al lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a făcut primele dezvăluiri

Anamaria Prodan, declarații privind decizia divorțului

Anamaria Prodan este de părere că decizia care a apărut în spațiul public, care face referire la divorțul dintre ea și Laurențiu Reghcampf, nu este cea oficială. Impresara a declarat că nici avocatul ei nu știa detalii despre această hotărâre a Judecătoriei Buftea, care o vizează în mod direct.

„Oare cum presa a aflat decizia Judecătoriei Buftea într-un dosar ținut secret, când nici avocatul meu nu știa nimic?”,

a fost întrebarea impresarei.

Ea a mai adăugat că decizia nu este motivată și consideră că presa nu știe că ei trebuie să aștepte o decizie oficială și că trebuie să vadă motivarea, deoarece au cale de atac.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

„Decizia nu este motivată, nu o știm exact, căci pe 18, noi, eu și copiii mei, o așteptam cu sufletul la gură.

Ne dorim să scăpăm… Şi ce să vezi?! Decizia şi amănuntele le știa presa… Numai că ei nu știu că trebuie să așteptăm o decizie oficială, nu să ne facem de râs prin ziare. Nici să inventăm subiecte. Trebuie să vedem motivarea, căci avem cale de atac etc", a mărturisit Anamaria Prodan, pentru playtech.ro.

Anamaria Prodan, declarații privind decizia divorțului
Anamaria Prodan, declarații privind decizia divorțului[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Sunt sigură că de acolo de unde este stă și zâmbește.” Ce a făcut Sarah, fiica Anamariei Prodan la parastas

Ce a mai menționat Anamaria Prodan

Cu toate acestea, Anamaria Prodan a menționat faptul că atunci când procesul de divorț se va încheia, ea și copiii săi vor ieși să dea o declarație publică în legătură cu cele întâmplate.

„Eu și copiii vom da un comunicat din partea familiei şi ne dorim să scăpăm de calvar!", a mai spus Anamaria Prodan, pentru sursa menționată.

Anamaria Prodan este o femeie foarte puternică și întotdeauna le-a demonstrat fanilor săi că nu se dă bătută până când nu își face dreptate. Ea ține foarte mult la imaginea ei și reușește să fie un exemplu pentru foarte multe persoane.

Anamaria Prodan, declarații privind decizia divorțului
Anamaria Prodan, declarații privind decizia divorțului[Sursa foto: Instagram]

Citește și: ,,Cred că cine îl sfătuiește, o face foarte rău.” Anamaria Prodan, declarații despre bătaia cu Laurențiu Reghecampf



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cine este Anamaria Prodan. „Dacă aduc cumva diplomele mele… nu știu câți stau lângă mine!”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți are Açelya Devrim Yılhan, actrița care joacă rolul Hasibe, mama celor patru frați Derenoglu din serialul Vinovați de iubire! Iată cum arăta celebra actriță în urmă cu 14 ani, la început de carieră

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies