Banana bread, rețeta simplă pregătită de Roxana Blenche. “Ce bine arată! Este perfectă pentru a fi servită în fiecare dimineață.”

Banana bread, rețeta simplă pregătită de Roxana Blenche. “Ce bine arată! Este perfectă pentru a fi servită în fiecare dimineață.”
Banana bread, rețeta simplă pregătită de Roxana Blenche. “Ce bine arată! Este perfectă pentru a fi servită în fiecare dimineață.”

Roxana Blenche a dezvăluit rețeta pentru banana bread.

Banana bread este una dintre cele mai simple rețete de desert care pot fi făcute chiar la noi în bucătărie, iar Roxana Blenche și-a pus amprenta asupra rețetei sale, astfel că a dezvăluit toate ingredientele necesare și modul de preparare ca acest desert să fie realizat chiar la voi acasă.

𝐈𝐧𝐠𝐫𝐞𝐝𝐢𝐞𝐧𝐭𝐞:

  • 6 banane coapte
  • 4 ouă
  • 1 plic zahăr bourbon
  • 1 plic praf de copt pastă/esență de vanilie
  • 200 g unt (la temperatura camerei)
  • 100 g fulgi de ciocolată amăruie
  • 1 linguriță de scorțişoară
  • 6 linguri de zahăr
  • 8 linguri de făină

Cum realizează Roxana Blenche compoziția pentru banana bread

Citește și: Tort cu cireșe fără zahăr! Chef Roxana Blenche își dezvăluie rețeta: „Ăsta este un desert super rapid și o să vă placă super mult.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citește și: Macarons cu ciocolată, rețeta delicioasă realizată de Roxana Blenche. „Facem un sirop de zahăr, o bezea italiană.”

După ce a prezentat toate ingredientele necesare, a început prin a face compoziția, astfel că a adăugat în bolul mixerului untul, esența de vanilie, zahărul burbon, scorțișoara și lingurile de zahăr, după care a bătut foarte bine, apoi a adăugat ouăle treptat. A zdrobit și cinci banane cu ajutorul unei furculițe, le adaugă și pe acestea în mixer, după care a pus praful de copt și cele opt linguri de făină treptat.

Când compoziția este amestecată, aceasta a adăugat și fulgi de ciocolată.  “V-am pregătit banana bread, ușor, simplu și gustos. Avem nevoie de șase banane coapte, 4 ouă, zahăr burbon, un plic de praf de copt, esență de vanilie sau pastă pură de vanilie, 200 grame de unt, 100 grame ciocolată fulgi, dar ea trebuie să fie amăruie, o lingură de scorțișoară, 6 linguri de zahăr și opt linguri de făină.
În bolul mixerului adăugăm cele 200 g de unt, esență de vanilie, zahărul, lingura de scorțișoară și lucrurile de zahăr, după care batem foarte bine untul. Untul trebuie să fie la temperatura camerei. Acum adăugăm untul treptat. Pentru această rețetă avem nevoie de șase banane, iar una o lăsăm pentru final, iar cele cinci banane care trebuie să fie foarte, foarte coapte, le desfacem și le zdrobim cu o furculiță pe toate.
Eu nu vreau să le facem la blender pentru că vor ieși foarte moi. Le adăugăm în bol, dăm drumul la mixer și adăugăm praful de copt și lingurile de făina treptat. Opt în total.”,
a povestit Roxana Blenche.

Cât trebuie să stea la cuptor banana bread

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Acum, că toată compoziția este gata, a luat o tavă dreptunghiulară pe care a uns-o cu unt și a învelit-o cu hârtie de copt, după care a adăugat compoziția, iar a șasea banana a tăiat-o felii și a pus-o deasupra. Desertul delicios este gata, iar aceasta promite că nu dăm greș cu el, dacă sunt respectate toate ingredientele.  Compoziția este gata, iar acum adăugăm chipsurile de ciocolată, amestecăm cu o spatulă foarte bine.

Avem nevoie de o tavă sub forma celei de cozonac, ungem toate marginile foarte bine cu unt, apoi punem hârtie de copt, adăugăm compoziția, iar banana rămasă o tăiem și o punem deasupra, apoi adăugăm la cuptor o oră, la 180 de grade. Banana bread este gata. Ce bine arată! Este perfectă pentru a fi servită în fiecare dimineață, alături de o ceașcă de cafea sau chiar și ceai. Aceasta este rețeta de banana bread, vă promit că nu o să dați greș dacă respectați exact ingredientele pe care vi le-am dat.”, a mai spus Roxana Blenche.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Macarons cu ciocolată, rețeta delicioasă realizată de Roxana Blenche. „Facem un sirop de zahăr, o bezea italiană.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies