Macarons cu ciocolată, rețeta delicioasă realizată de Roxana Blenche. „Facem un sirop de zahăr, o bezea italiană.”

Macarons cu ciocolată, rețeta delicioasă realizată de Roxana Blenche. „Facem un sirop de zahăr, o bezea italiană.”
Macarons cu ciocolată, rețeta delicioasă realizată de Roxana Blenche. „Facem un sirop de zahăr, o bezea italiană.”

Roxana Blenche a surprins cu un preparat iubit de multe persoane, realizat împreună cu un ajutor în bucătărie. Cele două au pregătit macarons cu ciocolată.

Roxana Blenche a obișnuit deja cu toate rețetele sale pe canalele de socializare, atât mâncăruri simple și ușor de pregătit, cât și deserturi, însă când vine vorba de dulciurile un pic mai complicate, așa cum a declarat chiar ea, cantitățile sunt foarte importante, așa cum doar un cofetar poate să facă. De această dată, Roxana a avut nevoie de ajutor în bucătărie, Alexandra Beatrice, iar împreună au realizat macarons cu ciocolată, desertul preferat de multe persoane.

𝐈𝐧𝐠𝐫𝐞𝐝𝐢𝐞𝐧𝐭𝐞

  • 300 g zahăr pudră
  • 300 g făină de migdale
  • 300 g zahăr tos
  • 75 ml apă
  • 220 g albuș

𝐈𝐧𝐠𝐫𝐞𝐝𝐢𝐞𝐧𝐭𝐞 𝐜𝐫𝐞𝐦ă

  • 200 g frișcă lichidă
  • 200 g ciocolată neagră

Cum realizează Alexandra și Roxana compoziția pentru macarons

Citește și: Rețeta de Panna Cotta cu mango a Roxanei Blenche. Un desert delicios și ușor de preparat: „La final stoarceți suc de lime şi presărați coajă de lime rasă.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Rețeta de ardei umpluți! Cum prepară chef Roxana Blenche acest preparat: „Acum facem o îngroșală simplă.”

Alexandra a început prin a prezenta toate ingredientele de care are nevoie pentru acest desert, dar și cum se realizează compoziția pentru blatul măcaronsului. Începe prin a face un sirop, pe care îl amesteca cu albușurile bătute, apoi restul de albuș îl adaugă compoziția de făină de migdale și omogenizează, până când iese o bezea italiană. “Vom face macarons. Trebuie să omogenizăm făina din migdale cu zahărul pudră.

Facem un sirop de zahăr, o bezea italiană, la 118 grade. Avem nevoie de un termometru. Adăugăm zahărul, apoi apa și în timp ce se face siropul, mergem și batem albușurile. Adăugăm siropul de zahăr peste albușurile bătute spumă, după ce ajunge la 118 grade. Am adăugat restul de albuș în compoziția de făină de migdale și omogenizăm. Bezeaua s-a răcit și o adăugăm peste pasta de făină de migdale, incoporăm încet și amestecăm până când compoziția noastră se prelinge de pe spatulă.”,
a povestit Alexandra.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Modul de preparare al cremei pentru macarons

Este foarte important ca acestea să rămână la uscat timp de 30 de minute până când sunt introduse în cuptor, iar în acest timp, Alexandra și Roxana pregătesc crema, care se realizează foarte ușor, doar din frișcă lichidă și ciocolată neagră, iar când tava este scoasă din cuptor, tot ce trebuie să facă este să umple macarons cu compoziția abia pregătită. Este important ca aceasta să fie rece și înainte ca aceștia să fie asamblați.

“Avem nevoie de un poș, o tavă, hârtie de copt. Punem în tavă, iar după îi vom bate puțin, să iasă aerul. Până să îi punem la cuptor îi lăsăm la uscat 30 de minute, apoi îi punem la cuptor la 135 de grade, timp de 15 minute. Acum putem să le adăugăm și le puțină cacao deasupra. Acum facem crema. Încălzim smântâna pentru frișcă și o adăugăm peste ciocolată și omogenizăm. După ce facem crema, trebuie să se răcească 2 ore. Crema s-a răcit, o punem în poș, am găsit și perechea fiecărui macarons, iar acum îi umplem cu creamă.”, a mai spus Alexandra Beatrice, invitata Roxanei Blenche.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Rețeta de covrigi polonezi! Chef Roxana Blenche pregătește un desert de-a dreptul delicios: „Rezultatul este unul divin, delicios. Am rămas impresionată de această rețetă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies