Tort cu cireșe fără zahăr! Chef Roxana Blenche își dezvăluie rețeta: „Ăsta este un desert super rapid și o să vă placă super mult.”

Tort cu cireșe fără zahăr! Chef Roxana Blenche își dezvăluie rețeta: „Ăsta este un desert super rapid și o să vă placă super mult.”
Tort cu cireșe fără zahăr! Chef Roxana Blenche își dezvăluie rețeta: „Ăsta este un desert super rapid și o să vă placă super mult.”

Află din rândurile următoare cum prepară chef Roxana Blenche torul de cireșe fără zahăr.

Chef Roxana Blenche este foarte creativă în bucătărie, iar în funcție de dorințele urmăritorilor săi, bucătăreasa prepară cele mai gustoase preparate. De data aceasta, Roxana Blenche a venit în fața urmăritorilor săi cu o rețetă delicioasă de tort cu cireșe, dar fără zahăr. Astfel, a prezentat o variantă dietetică, foarte gustoasă și simplu de preparat.

Ăsta este un desert super rapid și o să vă placă super mult .”, a spus Roxana Blenche pe TikTok.

Rețeta de tort cu cireșe fără zahăr a Roxanei Blenche

Citește și: Macarons cu ciocolată, rețeta delicioasă realizată de Roxana Blenche. „Facem un sirop de zahăr, o bezea italiană.”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Rețeta de Panna Cotta cu mango a Roxanei Blenche. Un desert delicios și ușor de preparat: „La final stoarceți suc de lime şi presărați coajă de lime rasă.”

Ingrediente:

  • 500 de grame de cireșe;
  • 100 de ml de apă;
  • zahăr de mesteacăn;
  • cireșe;
  • 400 de ml de lapte;
  • lingură de miere;
  • pișcoturi;
  • 250 de grame de mascarpone;
  • două linguri de brânză de vaci grasă;
  • gelatină;
  • fulgi de cocos.

Mod de preparare:

Chef Roxana Blenche a explicat, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Rețeta este una foarte simplă, rapidă și nu necesită coacere.

Am pus 500 de grame de cireșe. O să pun 100 de ml de apă. Am găsit zahăr de mesteacăn, care este cu un indice glicemic mai mic. Vom pune o lingură peste cireșe. Punem această lingură, amestecăm și lăsăm să se gătească.

Aici am pus 400 de ml de lapte. Am să pun o lingură de miere și încălzesc toată compoziția aceasta. Acum că laptele s-a încălzit, avem nevoie de pișcoturi. Luăm pișcotul, înmuiem bine în lapte, după care îl așezăm în formă. Acum așezăm cireșele în formă. Aici am pus 250 de grame de mascarpone cu o lingură de zahăr de mesteacăn și vreau dă adaug două linguri de brânză de vaci grasă.
Amestecăm bine. Am topit gelatina, după ce s-a hidratat și o adăugăm în compoziție, după care așezăm în tavă. Adăugăm și fulgi de cocos. Am pus capacul și acum merge minim 4 ore la frigider
.”, a explicat chef Roxana Blenche pe TikTok.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Secretele Gabrielei Cristea pentru tocănița de cartofi! Ce trucuri are prezentatoarea TV pentru o tocăniță gustoasă: „Cartofii îi curățăm ultimii, ca să nu se înnegrească.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies