Barbații sunt un mister. Astrologii ne dezvăluie ce tip de femeie își doresc în funcție de Zodia lor

Barbații sunt un mister. Astrologii ne dezvăluie ce tip de femeie își doresc în funcție de Zodia lor
Barbații sunt un mister. Astrologii ne dezvăluie ce tip de femeie își doresc în funcție de Zodia lor

Astrologia iti ofera o mana de ajutor spunandu-ti care sunt asteptarile fiecarui barbat de la femeia de langa el, in functie de zodia sa.

Barbații sunt un mister. Astrologii ne dezvăluie ce tip de femeie își doresc în funcție de Zodia lor. Relațiile nu sunt simple. Ar fi minunat să venim în lume știind cu cine ar trebui să ieșim și să ne căsătorim, dar lucrurile nu se întâmplă din pacate în acest fel iar in ziua de astazi lucrurile par sa fie din ce in ce mai greoaie.

În trecut, părinții organizau si stabileau căsatoriile pentru copiii lor.

Acest lucru a condus insa la cupluri nereusite, familii nefericite si copii traumatizati.

Din fericire, vremurile s-au schimbat și acum avem un cuvânt important de spus in ceea ce priveste viitorul nostru partener de viata. Totul se reduce acum la compatibilitate si la dorinta care se naste intre doi oameni.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Si, pentru ca tu sa fii mai sigura si sa te adaptezi mai usor, astrologia iti ofera o mana de ajutor spunandu-ti care sunt asteptarile fiecarui barbat de la femeia de langa el, in functie de zodia sa.


Berbecul isi doreste o femeie competitivă

Barbatului Berbec îi plac provocările. Nu va dori o femeie care să-l împiedice să-și atingă scopurile. Femeia ideala pentru el nu trebuie sa fie supusa si umila ci dimpotriva, trebuie sa-l starneasca de fiecare data, sa-l dezaprobe uneori, sa-l prinda in discutii valoroase.

El simte ca are nevoie de un concurent in relatie, de un partener alaturi de care sa-si poata depasi limitele.

Citeste si: Horoscop februarie! Zodiile care se îndrăgostesc în luna iubirii

Taurii isi doresc o femeie realista

Senzual și generos, Taurul aspiră la o femeie puternic ancorata in realitate. Micile detalii si atentii fac diferenta pentru taur.

Femeia ideala va trebui sa aiba doua calitati de baza: calmitatea si rabdarea. Daca va putea fi si afectuoasa, barbatul taur va avea grija ca aceasta sa fie o adevarata printesa alaturi de el.

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

"M-am îndrăgostit de viitoarea soție a fratelui meu"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies