Beneficiile masajului cu bambus. Cum poate îmbunătăți sănătatea și bunăstarea ta

Beneficiile masajului cu bambus. Cum poate îmbunătăți sănătatea și bunăstarea ta
Beneficiile masajului cu bambus

Află din rândurile de mai jos tot ce trebuie să știi despre masajul cu bambus!

Dan Bujor, specialist în masaj, a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre beneficiile masajului cu bambus. 

Care sunt beneficiile masajului cu bambus

Relaxare profundă- Masajul cu bambus poate ajuta la inducerea unei stări de relaxare profundă

Masajul cu bețe de bambus este un tip de masaj corporal, care se produce prin manipularea țesutului atât cu ajutorul bețelor speciale de bambus, prin rulare rapidă și energică pe suprafața pielii, cât și prin mișcări manuale care sunt benefice pentru eliberarea tensiunilor și îmbunătățirii circulației în corp.

Beneficiile masajului cu bambus[Sursa foto: freepik]

Masajul cu bețe de bambus este ideal pentru persoanele care doresc să scape de stres și tensionare musculară, deoarece această metodă produce o stare generală de relaxare profundă. De asemenea, bețele de bambus sunt perfecte pentru masaj datorită flexibilității lor și rezistenței pe termen lung. Mai mult decât atât, bețele de bambus conțin minerale benefice pentru corp.

”Bețele de bambus au o flexibilitate foarte bună și ele sunt potrivite pentru acest tip de masaj.

Ele rezistă pe termen lung, din ele se fac și schele pentru clădiri, fiind foarte flexibile. Ele conțin și niște minerale, fiind foarte benefice pentru corpul nostru.”, a spus specialistul.

Citește și: Pozițiile greșite ale copilului în mediul intrauterin. Implicații, riscuri și opțiuni pentru gestionarea pozițiilor greșite în mediul intrauterin!

Beneficiile masajului cu bambus[Sursa foto: freepik]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Stimularea circulației sanguine

Astfel, atunci când se face masajul cu ajutorul tijelor de bambus pe piele, acestea stimulează circulația sanguină, reușind să oxigeneze bine țesuturile și să elimine toxinele. În masajele cu bambus se folosește, în special, uleiul de cocos natural, datorită faptului că nu multe persoane sunt alergice la el.

“De obicei, folosesc uleiul de cocos, deoarece fiind natural, foarte puține persoane pot fi alergice la el.”

, a mai precizat el.

Citește și: Care sunt beneficiile unui masaj facial. Secretul unui ten frumos și strălucitor!

Beneficiile masajului cu bambus[Sursa foto: freepik]

Reducerea durerii și a tensiunii musculare

Masajul cu bambus reduce garantat durerea și tensiunea musculară, fiind printre primele beneficii ale acestuia. De asemenea, acesta ajută la modelarea corpului și la reducerea aspectului de celulită, și durează între 45-50 de minute.

Duritatea bețelor de bambus va ajuta la stimularea sistemului limfatic și dezintoxicarea intensivă a organismului. Mai precis, datorită masajului cu bambus, corpul începe să elimine apa în exces din organism, dar și toxinele. De obicei, masajul pornește de la picioare, iar apoi se axează pe părțile cu probleme, precum abdomenul sau brațele.

“Un masaj cu bambus durează între 45 și 50 de minute. Se lucrează începând de la picioare, și apoi ne axăm pe părțile care sunt cu probleme.

Mai precis, picioare, abdomen și brațe.”, a menționat acesta.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Beneficiile masajului cu bambus[Sursa foto: freepik]

Revitalizarea țesuturilor- Masajul cu bambus poate contribui la revitalizarea țesuturilor

Această metodă reușește să revitalizeze țesuturile, ajutând la echilibrarea fluxului de energie în corp și contribuind la o stare de bine generală și la revitalizare. Este bine de știut faptul că masajul cu bambus la brațe poate contribui la tonifierea și întărirea pielii, oferind rezultate vizibile după aproape 10 ședințe săptămânale regulate.

“Masajul la brațe te va ajuta foarte multe pentru tonifiere și fermitate a pielii. Pentru că, dacă nu reușești să ajungi la sală sau dacă nu îți place să faci sala, atunci poți apela la masajul cu bambus și să ai niște rezultate, dacă te și ții. Pentru început, se fac de două ori pe săptămâna ședințele, unele persoane răspund mai repede, adică în 10 ședințe să se vadă rezultatele vizibil.”, a mai adăugat el.

Beneficiile masajului cu bambus[Sursa foto: freepik]

Echilibrarea energiei- Masajul cu bambus are și o componentă energetică

Bețele de bambus sunt cele mai potrivite instrumente pentru dizlocarea celulelor adipoase și pentru reducerea stratului de grăsime. Mai mult decât atât, masajul cu bambus are capacitatea de a echilibra energia, deoarece acesta vizează armonizarea și restabilirea fluxului de energie în corp.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Care sunt beneficiile unui masaj facial. Secretul unui ten frumos și strălucitor!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies