Care sunt beneficiile unui masaj facial. Secretul unui ten frumos și strălucitor!

Care sunt beneficiile unui masaj facial. Secretul unui ten frumos și strălucitor!
Care sunt beneficiile unui masaj facial

Masajul facial este una dintre cele mai folosite metode de relaxare a tuturor femeilor. Află din rândurile de mai jos care sunt beneficiile unui masaj facial!

Florina Butean, skin expert, a vorbit în cadrul unei emisiuni TV despre beneficiile unui masaj facial.

Care sunt beneficiile unui masaj facial

Stimularea circulației sanguine

Masajul facial este ideal pentru fiecare persoană care își dorește să aibă parte de un moment de relaxare. De asemenea, pentru masajul facial pentru zona frunții, mișcările se fac de jos în sus, cu accent pe crearea unui efect de ridicare.

Astfel, fiecare zonă a feței este luată în considerare și este masată în mod corespunzător, fiind o metodă eficientă pentru a relaxa mușchii feței și a îmbunătăți circulația sanguină.

“Pentru zona frunții, noi mișcările le vom face de jos în sus. Pentru a crea acel efect de lifting se pune și presiune întotdeauna în colțul extern, pe tâmple și îmi iau fiecare zonă a feței și o masez.”

, a explicat aceasta.

Citește și: Care sunt alimentele pe care le putem mânca seara. Mâncăruri pentru cină care ajută la reducerea stresului și îmbunătățirea somnului

Care sunt beneficiile unui masaj facial[Sursa foto: freepik]

Reducerea tensiunii musculare

Masajul facial este completat de tehnica de întindere a mușchilor faciali, având o influență similară cu pilatesul și este adesea folosită de vedetele de la Hollywood.

Mai mult decât atât, stretching-ul facial ajută la detensionarea și întinderea mușchilor feței, aducând beneficii de relaxare și îmbunătățire a aspectului pielii.

“Masajul este completat de tehnica de stretching la nivelul mușchilor, sau de întindere. Este un pilates pentru mușchii faciali și este o tehnică des întâlnită printre vedetele de la Hollywood, pentru că are efect de detensionare și întindere a mușchilor.”,

a mai precizat ea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Care sunt beneficiile unui masaj facial[Sursa foto: freepik]

Reducerea stresului

Acesta oferă atât beneficii estetice, cât și de relaxare profundă, respectiv de reducere a stresului. Așadar, este recomandat să se includă în masaj și zona gâtului, decolteului și zona cervicală deoarece sunt zone destul de tensionate.

Astfel, masajul facial poate ajuta la eliberarea tensiunii și la inducerea unei stări de relaxare bine meritată.

“Pe lângă beneficiile estetice pe care le are masajul, mai mult de atât oferă relaxare în profunzime. Întotdeauna pentru a induce starea de relaxare voi induce masajul de pe zona gâtului, decolteu și zona de cervicală.”, a mai menționat ea.

Citește și: Cele mai bune metode de hidratare a părului pentru un aspect sănătos și strălucitor

Care sunt beneficiile unui masaj facial[Sursa foto: freepik]

Îmbunătățirea tonusului și elasticității pielii

Această procedură estetică contribuie la întărirea și ridicarea mușchilor feței, ceea ce poate avea un efect de lifting general, la conturarea și ridicarea pomeților, eliminarea bărbiei duble și la îmbunătățirea fermității și elasticității pielii datorită stimulării circulației sanguine și a producției de colagen. Mai mult decât atât, masajul elimină retenția de apă și de toxine.

“Beneficiile sunt multiple, începând de la lifting facial, conturarea pomeților, ridicarea pomeților și a pleoapei căzute. Ajută la îndepărtarea bărbiei duble, îmbunătățește fermitatea și elasticitatea pielii, elimină și retenția de apă și a toxinelor de la nivelul feței.”, a spus specialista.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Curățarea porilor și eliminarea impurităților

Astfel, masajul facial se încheie mereu cu o tehnică de drenaj limfatic la nivelul feței, cu scopul de a elimina retenția de apă și toxinele acumulate. De obicei, se folosesc pietre Gua-Sha, care sunt cunoscute pentru beneficiile lor în stimularea circulației și reducerea inflamației.

“Masajul întotdeauna se încheie cu drenajul limfatic la nivelul feței, tocmai pentru a elimina ce înseamnă retenția de apă și toxinele. O să folosesc faimoasele pietre Gua-Sha.”, a specificat specialista.

Care sunt beneficiile unui masaj facial[Sursa foto: freepik]

Îmbunătățirea texturii pielii

Masajul facial ajută, de asemenea, și la îmbunătățirea texturii pielii. Astfel, mișcările de masaj pot ajuta la exfolierea celulelor moarte ale pielii, la stimularea circulației sanguine, relaxarea mușchilor feței datorită tehnicilor de masaj și la hidratare, cu ajutorul uleiurilor folosite în timpul masajului facial.

Îmbunătățirea aspectului general al pielii

Masajul ajută la tonifierea și întărirea pielii, oferindu-i un aspect mai ferm și mai elastic și este benefic, totodată, pentru absorbția mai bună a produselor pentru îngrijirea pielii.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cum sa iti ingrijesti tenul ca o regina

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies