Berna de la Puterea dragostei, furioasă din cauza lui Cristian Jitaru: „Băiatul acela minte foarte mult”

Berna de la Puterea dragostei
Berna de la Puterea dragostei, despre Cristian Jitaru

Ce spune Berna de la Puterea dragostei despre Jitaru, fostul iubit al Monei. Tânăra a răbufnit în direct!

Berna a decis să îi dea replica lui Cristian Jitaru, după ce acesta a dezvăluit în cadrul unei emisiuni Tv că blondina ar avea sentimente pentru el.

Fostul iubit al Monei Stoian, Cristian Jitaru, a recunoscut că Berna este îndrăgostită de el și că ar vrea să fie o relație cu el. După ce a auzit aceste lucruri, Berna a decis să ia atitudine și să spună ce se întâmplă, de fapt.

„Băiatul acela minte foarte mult. Nu știu cum a putut să zică că eu îmi doresc relație cu el sau că eu sunt îndrăgostită de el. L-am sunat și l-am înjurat” a spus Berna în cadrul unei emisiuni TV.

Cristian Jitaru
Cristian Jitaru a lasat sa se inteleaga ca Berna il place[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cristian Jitaru, între Mona și Berna de la Puterea dragostei: „Nici nu mă interesează”

Cât despre o împăcare între Jitaru și Mona, Berna crede că acest lucru este puțin probabil, deoarece cei doi nu mai au sentimente atât de puternice unul pentru celălalt, cel puțin așa ar fi în cazul lui Jitaru.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Berna și Radu Căpățînă s-au despărțit pentru a doua oară? Gestul public făcut de fosta concurentă de la Puterea dragostei

El a spus clar că nu mai simte acel foc pe care îl avea acum ceva timp pentru Mona”, a afirmat blondina.

Philip de la Puterea dragostei nu vrea să mai audă de Berna

Cât despre o posibilă împăcare cu Philip, fostul concurent de la Puterea dragostei a dezvăluit că nu se mai poate întâmpla acest lucru.

"Cred ca avem mai mult de jumatate de an de cand nu mai suntem impreuna.

Multe stiri despre noi nu erau adevarate. S-au spus multe lucruri urate despre mine. Noi nu mai aveam treaba demult. Berna cand se duce la televizor, vorbeste despre mine, nu poate altfel. Poate sa treaca si 10 ani si tot o afecteaza ceva cand se enerveaza. Eu nu sunt gelos, mai ales pe o femeie pentru care nu am nimic. Eu nu mai am nimic cu ea, Berna e Berna si Philip e Philip.


Nu putem vorbi toata viata despre asta.", a dezvăluit Philip în cadrul unui interviu pentru canalul Wownews.ro.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies