Berna și Radu Căpățînă s-au despărțit pentru a doua oară? Gestul public făcut de fosta concurentă de la Puterea dragostei

Berna de la Puterea Dragostei
Berna și Radu Căpățînă

Blondina a dat primele semne că s-a despărțit din nou de Radu, cel cu care se împăcase oficial în urmă cu doar câteva luni și lângă care își imagina viitorul.

Berna și Radu Căpățînă au o relație frumoasă, însă foarte dificilă. Cei doi tineri au parte de o iubire cu scântei, presărată cu multe împăcări și despărțiri, iar când totul părea că merge de minune între ei, au apărut și primele detalii care infirmă acest lucru. Atât Berna, cât și Radu au decis să arhiveze toate pozele pe care le aveau împreună pe Instagram, acolo unde nici măcar nu se mai urmăresc, semn clar că se întâmplă din nou ceva în relația lor amoroasă.

Citeste si: Berna și Bianca Comănici s-au împăcat? Dezvăluirile neașteptate făcute de blondină despre relația lor

Berna și Radu Căpățînă
Berna și Radu Căpățînă[Sursa foto: Instagram]

Berna și Radu Căpățînă s-au despărțit pentru a doua oară?

Este pentru a doua oară când Berna și Radu Căpățînă au decis să pună capăt poveștii lor de dragoste, sau cel puțin acest lucru se deduce din comportamentul lor pe rețelele de socialziare.

Tinerii și-au șters pozele pe care le aveau împreună și nici măcar nu se mai urmăresc, la fel cum s-a întâmplat și la prima lor despărțire. Atunci, Berna a vorbit despre separare în cadrul emisiunii „Totul despre puterea dragostei”, difuzată pe canalul de YouTube WOWbiz.ro

„Eu și Radu ne-am despărțit pentru că am făcut eu o porcărie, nu trebuia să fac această chestie și chiar mi-a părut rău.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Eu cu Radu nu ne-am certat timp de trei luni, am avut doar mici gelozii. Dar am făcut o porcărie. Am vrut să fac și eu o glumă și l-am sunat pe Philip, dar nu eu eram la telefon, era prietena mea și din gluma aceea s-a ajuns la altceva.

Eu chiar am vrut să fac o glumă,nu am vrut să îl sun pentru că îmi era dor de el sau vreau să mă împac cu el sau vreau să am ceva cu el” ,  a spus Berna la momentul respectiv.

Citeste si: Berna și Alex Bobicioiu, replici acide în direct! Ce i-a spus tânărul blondinei: „Pari pițipoancă!”

Berna și Radu Căpățînă
Berna și Radu Căpățînă[Sursa foto: Captură YouTube]

Berna își dorește un bebeluș: „Aștept acest moment!” 

Fosta conurentă de la Puterea dragostei este foarte activă pe rețelele de socializare, astfel că nu ratează niciodată ocazia de a le arăta fanilor ce activități mai are în plan în viața ei de zi cu zi.

Sesiunile de întrebări și răspunsuri organizate pe conturile ei nu sunt deloc puține, iar internauții, foarte curioși de fel, o întreabă des dacă are în plan să aducă pe lume un bebeluș în următoarea perioadă. 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Internaut: Faci un bebe cu Radu?

Berna: Voi ce ziceți?

Internaut: Dacă ar fi fetiță te vei bucura foarte mult. Te vei putea asorta cu ea, va fi minunat! 

Berna: Acest moment îl aștept cu mare drag. 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Berna de la Puterea Dragostei, amenințată de fostul ei iubit: „Nu mai rezist, mi-e teamă”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies