Berna se confruntă din nou cu probleme! Blondinei îi este frică singură în casă: „Acest atac de panică...”

Berna se confruntă din nou cu probleme!
Berna se confruntă din nou cu probleme!

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei le-a mărturisit fanilor cu ce probleme se confruntă de o bună perioadă.

Berna traversează o perioadă destul de grea și a ținut să le dezvăluie fanilor totul. Foarte deschisă și sinceră de fel, blondina a mărturisit, pe contul ei de Instagram, că a ajuns să îi fie frică să stea singură în propria casă. Mai mult decât atât, fosta concurentă de la Puterea Dragostei nu știe ce i se întâmplă și care ar putea fi motivul stărilor sale de panică.

Citeste si: Ștefania, iubita lui Speak, se confruntă din nou cu probleme! Vedeta a cerut ajutor pe Instagram: „Nu știu ce să fac. Cineva să mă ajute!”

Berna se confruntă din nou cu probleme!
Berna se confruntă din nou cu probleme![Sursa foto: Instagram]

Berna se confruntă din nou cu probleme

Berna a ținut să le împărtășească fanilor detalii din perioada grea pe care o traversează și a recunoscut, în fața tuturor, că nu știe ce se întâmplă cu ea.

Deși a fost la medic, iar analizele i-au ieșit bune, Bernei îi este în continuare frică să stea singură în propria casă, asta și pentru că este pentru prima oară când nu are pe cineva alături, mai spune ea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„E așa dintr-o dată, am mai avut acest atac de panică și în trecut, dar nu înțeleg de ce.

Analizele pe care le-au făcut au fost bune, mi-am făcut și implant mamar, nu a fost nicio problemă. Simt nevoia de a sta lângă cineva, iar acest lucru cred că mă influențează foarte tare. Sunt foarte departe de părinții mei și poate și asta e un lucru. Eu am fost obișnuită mereu cu relații și poate și ăsta e un factor”, a spus Berna, pentru un post TV.

Citeste si: Anca Ciota a avut probleme înainte de naștere! De ce a recurs vedeta la cezariană: „Bebele intra într-un fel de suferință fetală”

Berna se confruntă din nou cu probleme!
Berna se confruntă din nou cu probleme![Sursa foto: Instagram]

Berna și-ar dori să devină mamă pentru prima oară

În urmă cu ceva timp, blondina a mărturisit că își dorește din tot sufletul să devină mamă și ar vrea ca acest lucru să se întâmple cât mai repede posibil, semn că este pregătită în orice moment pentru acest pas foarte important în viață.

Berna este o femeie singură în acest moment, însă nu încetează să creadă în continuare în dragoste adevărată, fiind ferm convinsă că își va găsi, până la urmă, sufletul pereche.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

De ce nu slăbești deși ești în deficit caloric. 5 motive pentru care nu reușești să dai kilogramele jos

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies