Bianca Comănici a spus adevărul despre despărțirea de Livian: „Am fost mințită un an de zile, în fiecare zi..."

Bianca Comănici a spus devarul despre despărțirea de Livian
Bianca Comănici a spus devarul despre despărțirea de Livian

Acuzații fără precedent între Bianca Comănici și Livian! Adevărul a ieșit la suprafață, la luni de zile de la despărțire.

Nebănuite sunt căile dragostei, mai ales în zilele noastre… Unul dintre cele mai comentat cupluri formate la emisiunea Puterea Dragostei a fost cel format dintre Bianca Comănici și Livian.

Articole peste articole au tot fost scriste despre dragostea lor, dar și despre controvesele dintre cei doi concurenți câștigători ai sezonului al doilea de la Puterea Dragostei.

 

Povestea lor de dragoste s-a încheiat în urmă cu mult timp și de atunci au tot apărut acuzații de tot felul în care fiecare încerca să-l găsească pe celălalt vinovat pentru nefuncționarea relației lor de cuplu.

În ultimul clip încărcat pe Youtube, Livian a ținut să specifice că despărțirea a fost produsă din cauza brunetei pentru că l-a înșelat. Ba mai mult, acesta susține că are și dovezi vehemente pe care le poate arăta pentru a-și susține părerea cu fapte și nu doar cu vorbe.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Vorbe grele și acuzații cu dovezi în despărțirea cuplului format dintre Bianca Comănici și Livian!

Bianca Comănici a ținut să îi dea o replică usturătoare fostului ei iubit în care a specificat că totul este o fabulație plină de minciuni. De asemenea, a precizat că acesta a avut un scop bine definit, acela de a câștiga Puterea Dragostei de pe urma ei.

Citeste si: Codruț de la Puterea Dragostei, acuzat că ar vorbi cu altă femeie: "Că el încă vorbește cu..."

Bianca Comănici a spus devarul despre despărțirea de Livian
Bianca Comănici a spus devarul despre despărțirea de Livian[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Mădălina și George de la Puterea Dragostei s-au logodit! Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată

„Vreau să vă arăt și să vă dau un sfat tuturor fetelor care au fost mințite, șantajate, înșelate, tâlhărite și așa mai departe.

O să vă arăt niște mesaje pe care le-am scris eu acum doi ani de zile, să vedeți cum intuiția mea îmi spunea niște lucruri și inima îmi cerea altceva. Am ținut cont de inimă, în loc să țin cont de rațiune. În momentul în care am purtat discuția aia, aveam în jur de 3-4 luni, se vede că era în noiembrie și vorbeam cu admina mea care îmi era și încă este prietenă.

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Pentru că este mai matură, eu am încercat să îi cer un sfat.

Cei care se întreabă de ce am postat asta, noi femeile și oamenii în general de multe ori simțim, dar ne gândim că poate suntem prea paranoici. Însă, se pare că tot ce am intuit cândva se adeverește pe zi ce trece tot mai mult.

De aceea trebuie să fiți atente, fetelor, în mod special. Sunt fel și fel de oameni, actori fără cursuri, sunt născuți să plângă la comandă sau se prefac că te iubesc că să câștige bani pe urmă voastră, fel și fel de alte lucruri materiale sau alte interese.

Sfatul meu este că atunci când simțiți, renunțați! Ați văzut și voi din exterior că părea relația perfectă și că multe persoane s-au regăsit în povestea noastră pentru că unul dintre ei era actor și celălalt avea sentimente sincere. Dacă vorbim despre dovezi, dovezi am cu sutele: mesaje, poze, fel și fel. Aș putea să închid gura multora, însă n-am de ce. Eu nu vreau să îmi spăl rufele în public. Pot să scriu și o carte „Cum am fost mințită un an de zile”, în fiecare zi...”, a declarat Bianca Comănici, la InstaStory.

Pe contul de Youtube, Bianca a pus chiar un titlu care surprinde furia la adresa lui Livian: “Mesaj pentru un tâlhar de la Puterea Dragostei”. Supărată foc, în imaginile de pe internet arată cum distruge toate cadourile primite de la Livian în timpul relației lor de dragoste.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Mădălina și George de la Puterea Dragostei s-au logodit! Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Ce spune Bianca Comănici despre faptul că fratele ei s-a sărutat cu Mariana la Puterea Dragostei?

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies