Bianca Comănici, dezvăluiri cutremurătoare: „Îmi doream să mor..."

bianca comanici declaratie
Bianca Comănici rămâne una dintre cele mai apreciate concurente care au participat vreodată la "Puterea Dragostei"

Bianca Comănici face noi declarații halucinante. Frumoasa brunetă și-a uimit din nou fanii în urmă cu puțin timp. Ce se întâmplă cu ea.

Bianca Comănici rămâne una dintre cele mai iubite concurente de la "Puterea Dragostei". Bruneta a reușit să se mențină în topurile preferințelor celor care urmăresc show-ul de la Kanal D. Mai nou, de când câștigătoarea a două ediții "Puterea Dragostei" este noua vedetă la Kanal D, reușește să-și uimească din nou fanii.

Bianca Comănici, dezvăluiri incendiare

Bianca Comănici prezintă două emisiuni la Kanal D, alături de Cornelia Ionescu și Alex Mihei.

Frumoasa brunetă a reușit să intre în inimile urmăritorilor prin simplitate și decență.

Bianca Comănici are parte doar de momente fulminante în viața profesională, iar odată cu acestea vin și mai multe dezvăluiri din viața acesteia.

Citeste si: Bianca Comănici, concurentă în următorul sezon "Bravo, ai stil! Celebrities!"? Primele declarații ale stilatei prezentatoare!

Noua vedetă de la Kanal D le-a mărturisit fanilor pe unul din conturile de socializare, momentele dificile prin care a trecut.

Deși și-a obișnuit urmăritorii să fie mereu cu zâmbetul pe buze, de data aceasta Bianca Comănici a apărut mult mai diferită, dar la fel de fermecătoare.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

bianca comanici declaratii
Bianca Comănici și-a surprins fanii cu cele mai noi declarații făcute pe unul din conturile de socializare[Sursa foto: Instagram Bianca Comanici]

„Am avut multe complexe. Plângeam zile întregi pentru că oamenii mă jigneau. Îmi doream să mor fiindcă nu mă puteam iubi.

Lăsam comentarii urâte oamenilor și îi jigneam. Până într-o zi, când am învățat că sufletul este la fel de frumos ca și chipul tău”, este mesajul pe care Bianca Comănici l-a transmis pe unul din rețelele de socializare.

Bianca Comănici se întoarce la "Puterea Dragostei"

„O să vin, dar probabil în sezonul 5, pentru că până în luna iulie nu pot să merg în Turcia din cauză că nu am viză.

Deci da, o să vin ca invitat”, a declarat Bianca Comănici.

Citeste si: Bianca Comănici, anunț de ultimă oră! Cine va câștiga sezonul al treilea Puterea dragostei: „Cred că...”

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Bianca Comănici s-a enervat destul de tare în timpul emisiunii live pe care o prezintă alături de Cornelia Ionescu, atunci când o internaută a comentat despre relația care a existat între superba brunetă și Livian.

bianca comanici anunt
Bianca Comănici și-a uimit din nou fanii prin declarațiile pe care le-a făcut pe rețelele de socalizare[Sursa foto: Instagram Bianca Comanici]

„Deja întrece măsura și m-a enervat cu o chestie. A zis că Livian m-a prostit la greu. O să îi spun și eu că îi doresc să fie iubită, așa cum am fost eu, și să își găsească un bărbat așa ca Livian, care să o învețe întâi de toate, cum să aibă un viitor frumos.

Și lui vreau să îi mulțumesc pentru toate lucrurile bune și că a avut răbdare cu mine și m-a tolerat și mi-a tolerat toate prostiile, pentru că e foarte greu și sunt foarte încăpățânată. Și m-a suportat și când plângeam îmi spunea „ridică-te și nu mai plânge”. Îți doresc un bărbat așa cum am avut eu, draga mea. Ești foarte nefericită!”, a spus Bianca Comănici.

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Livian de la Puterea dragostei, prima reacție după ce s-a aflat că îi trimite mesaje Biancăi: „Totul a început cu un vis...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies