Bianca Comănici nemachiată! Doamne, nici nu o recunoști!

bianca-comanici-nemachiata
bianca-comanici-nemachiata

Bianca Comănici nemachiată! „Frumoasa” brunetă de la Puterea Dragostei a postat o fotografie în care nu poartă machiaj, iar fanii au fost uimiți.

Bianca Comănici nemachiată! Bruneta de la Puterea Dragostei a ajuns la inima fanilor prin felul său de a fi, dar și prin faptul că este o femeie frumoasă, care știe să fie plăcută. Totuși, acum câteva zile, Bianca Comănici a postat o fotografie pe internet, iar fanii au rămas uimiți!

Citeste si: Fratele Biancăi Comănici, concurent în sezonul al treilea al emisiunii Puterea dragostei: „O să aveți ce vedea”

bianca-comanici-nemachiata
bianca-comanici-nemachiata

Nu doar că fosta iubită a lui Livian s-a afișat fără pic de machiaj pe față, dar aceasta avea fața destul de umflată, mulții dintre fanii acesteia crezând că a fost bătută, judecând după felul în care arătau buzele tinerei.

Bianca Comănici nemachiată! E o diferență foarte mare...

Mereu aranjată, machiată, îmbrăcată elegant și coafată ca în marile reviste de modă, Bianca Comănici de la Puterea Dragostei pare o cu totul altă persoană atunci când nu are strop de machiaj pe ten.

Cei cinci sute de mii de fani pe care aceasta i-a adunat pe conturile sale de socializare și, mai precis, pe Instagram, au fost de-a dreptul șocați să o vadă pe aceasta cu buzele umflate și chiar învinețite, zvonindu-se în mediul online că ar fi fost agresată.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

bianca-comanici-nemachiata
bianca-comanici-nemachiata

Din fericire pentru brunetă, dar și pentru fanii ei și ai emisiunii, Bianca Comănici apelează uneori la chirurg, pentru a-și îmbunătăți anumite defecte și evidenția calitățile, iar tânăra care trăiește o relație cu năbădăi alături de fiul lui Nelson Mondialul abia își injectase acid hialuronic, potrivit fanatik.ro.

Citeste si: Bianca și Ramona de la Puterea Dragostei, din nou în conflict! Blondina, atacuri directe: ”Ți-e frică? E fostul tău iubit lângă mine!”

bianca-comanici-nemachiata
bianca-comanici-nemachiata

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Bianca Comănici are un semn incredibil pe piept! Uite cum arată!

Ei bine, de curând, câştigătoarea primului sezon al producţiei de succes Puterea Dragostei le-a arătat fanilor o aluniţă specială pe care o are pe piept. Tânăra a făcut un vlog, cu lucruri neştiute despre ea, în care le-a dezvăluit susţinătorilor ei semnul cu formă deosebită de care este extrem de mândră şi care îi aduce noroc.

bianca-comanici-nemachiata
bianca-comanici-nemachiata

Aluniţa are formă de inimă, protagonista noastră povestind că e dovada că i-a fost predestinat să ajungă la Puterea Dragostei şi să şi câştige concursul. În acelaşi vlog, Bianca le-a arătat admiratorilor ei şi alte aluniţe şi totodată le-a împărtăşit câteva secrete ştiute doar de apropiaţii ei.( Citeste mai mult: Bianca Comănici are un semn incredibil pe piept! Uite cum arată!)

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, mărturisire cu lacrimi în ochi! "Nu am o casă..." Ce spune despre părinţii ei?



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Prințesa Beatrice, mireasă în rochia bunicii sale, Regina Elisabeta: „A reușit să distrugă ireparabil orice urmă de stil”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies