Bianca Comănici, pregătită să devină mămică! Cum s-a afișat vedeta pe rețelele de socializare

Bianca Comănici
Bianca Comănici

Bianca Comănici a fost surprinsă într-o ipostază care i-a surprins pe fani! Mulți spun că arată uimitor cu bebelușul în brațe!

Bianca Comânici, câștigătoarea primelor două sezoane Puterea Dragostei și una dintre cele mai îndrăgite vedete din țară, are o carieră strălucită, asta datorându-se și faptului că de curând a intrat în marea familie Kanal D și se descurcă de minune în postul de prezentatoare TV.

De curând, frumoasa brunetă a fost prezentă la un botez, iar pe lângă apariția fermecătoare pe care a avut-o în superba rochie neagră și strălucitoare, Bianca s-a afișat și lângă cel mic.

Se cunoaște deja faptul că vedeta își dorește mult să devină mămică, iar ipostaza în care a apărut i-a pus pe gânduri pe fani.

Citeste si: Simona Halep se căsătorește cu Toni Iuruc! Când va avea loc mult așteptatul eveniment

Bianca Comănici
Bianca Comănici

Relația dintre Bianca și părinții ei: „Eu făceam mereu contra”

Tânăra locuiește departe de părinții ei, dar cu fiecare ocazie se întoarce la ei, în casa părintească de la Tecuci.

Bianca a vorbit la un moment dat și despre relația cu părinții ei, chiar dacă nu obișnuiește să dezvăluie prea multe detalii din viața personală. Potrivit acesteia, tatăl ei a fost întotdeauna o persoană strictă care obișnuia să impună reguli când erau mici, dar pe de altă parte, mama sa a susținut-o în tot ceea ce a vrut să facă, fără să-i ceară justificări. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Iată povestea pe care a prezentat-o Bianca cu lacrimi în ochi:

Citeste si: Nicole Cherry, declarații despre despărțirea de Florin Popa, tatăl copilului ei: „O să fiu la fel de fericită”

Bianca Comănici
Bianca Comănici[Sursa foto: Instagram]

„Parintii mei se numesc Rodica si Sandel. Sunt putin mai in varsta, cu toate ca multa lume spune ca nu sunt in varsta..eu

consider ca sunt putin mai in varsta, pentru ca ei inca au mentalitatea aia din trecut si n-au acceptat anumite lucruri. N-au acceptat ca eu sa apar la televizor. Eu nici astazi nu realizez cum am avut curajul, pentru ca eu cand m am inscris, parintii mei nu au stiut.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citeste si: Monica Gabor și Mr. Pink, din nou împreună? Dovada a fost publicată chiar de fosta doamnă din Izvorani

Eu i-am sunat in momentul in care eu trecusem deja castingul si le-am spus ca ma duc la emisiunea, singura problema este ca este in Turcia. Ei m-au susținut, ei m-au lasat dintotdeauna sa fac eu ce consider eu ca e bine.

Tata a fost putin mai strict cu mine. Din tot ce mi-a spus tata, am facut tot contra, ca intr-un final, sa ajung astazi sa spun ca tata a avut dreptate.

Sunt o fire incapatanata si vreau sa demonstrez ca eu pot sa fac lucruri”,   a spus fosta concurentă la Puterea Dragostei.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Lily Collins, starul din „Emily in Paris”, s-a căsătorit cu Charlie McDowell: „Te-am așteptat toată viața!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies