Bianca de la Puterea Dragostei, declaraţii bombă despre filmarea în care face amor...în trei! Băieţii din casă au spus că au văzut-o!

Bianca de la Puterea Dragostei, declaraţii bombă despre filmarea în care face amor...în trei! Băieţii din casă au spus că au văzut-o!
Bianca de la Puterea Dragostei, declaraţii bombă despre filmarea în care face amor...în trei! Băieţii din casă au spus că au văzut-o!

Bianca de la Puterea Dragostei, declaraţii despre filmarea în care face amor...în trei! Băieţii din casă au spus că au văzut-o!

Bianca de la Puterea Dragostei este în centrul unui scandal monstru după ce au apărut materiale video cu ea, în ipostaze compromiţătoare. Aceasta s-a lăsat filmată, în timpul unor partide de amor, la videochat, iar respectivele filmări cu ea fac acum deliciul unui site celebru pentru adulţi.

Deşi materialele cu pricina au ajuns pe internet în urmă cu câteva zile, băieţii din casa Puterea Dragostei au declarat, în urmă cu câteva luni, că ştiau de "practicile" colegei lor de ceva timp.

Mai mult decât atât, tânăra de 20 de ani a fost cea care a povestit, în emisiune, că anumiţi băieţi din casă i-au spus că au văzut-o, într-o filmare, în toiul unei partide de amor în trei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Jador, reacţie incredibilă în toiul scandalului cu Bianca de la Puterea Dragostei, la videochat! "Îi mulţumesc lui Dumnezeu..."

Bianca de la Puterea Dragostei, declaraţii despre filmarea în care face amor...în trei! "Eu am încheiat subiectul, ştiu că nu-i adevărat, nu mă interesează, n-am făcut"

Bianca de la Puterea Dragostei a făcut o dezvăluire incendiară când era la o şuetă, cu celelalte fete din casă. Chiar în emisiune, fosta iubită a lui Livian, care este atacată acum din toate direcţiile, a povestit că ar circula o filmare, sau mai bine zis zvonuri despre o filmare cu ea, în care face "menage a trois".

Citeste si: Bogdan Mocanu, declaraţie şocată despre filmările cu Bianca, la videochat! "Acel băiat a renunțat la toate normele de bun simt și discreție"

Citeste si: Nelson Mondialu, mesaj socant despre Bianca dupa ce a vazut imaginile cu ea de la videochat!

" Măi, fetelor, eram prin ianuarie, nu mai ştiu exact ce lună eram, şi au început băieţii să spună că au văzut o filmare cu mine, cum făceam eu în trei nu ştiu ce, că un prieten

de-a l meu le-a arătat filmuleţul. Zic: "Bă, dacă aţi văzut filmuleţul, l-aţi salvat, arătaţi-mi şi mie filmuleţul, să-l văd şi eu". Eu am încheiat subiectul, ştiu că nu-i adevărat, nu mă interesează, n-am făcut", a povestit Bianca, acum ceva timp, în emisiune dorind să sublinieze faptul că băieţii voiau să-i distrugă imaginea.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spun fanii de la Puterea dragostei despre Ligi și Philip: „Iapa cu părul nespălat și și sâsâitul...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies