Bianca Drăgușanu a primit un cadou incredibil de la Alex Bodi! Cum s-au fotografiat lângă brad

Bianca Drăgușanu a primit un cadou incredibil de la Alex Bodi! Cum s-au fotografiat lângă brad
Bianca Drăgușanu a primit un cadou incredibil de la Alex Bodi! Cum s-au fotografiat lângă brad

Cei doi au petrecut împreună de Crăciun.

După mai multe săptămâni tensionate, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi par să fi regăsit sentimentele care i-au unit în această vară. La câteva luni de la cununia civilă, cei doi au petrecut momente de neuitat de Crăciun și le-au oferit tuturor o surpriză de proporții.

Protagoniști ai unei adevărate telenovele presărate cu scandaluri în plină stradă și cuvinte grele, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au petrecut împreună Crăciunul și și-au făcut cele mai frumoase cadouri.

De când s-au împăcat, Bianca și Alex sunt nedespărțiți, iar printre numeroasele cadouri pe care și le-au oferit cu ocazia Crăciunului, un cadou prețios le întrece pe toate.

Citeste si: Gafă monumentală a Biancăi Drăguşanu la cununie! Uite ce i-a stricat ţinuta! Cititorii au observat şi au luat-o peste picior!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Alex Bodi o atacă dur pe Bianca Drăgușanu! E prima oară când face declarații atât de dure despre soția lui!

Citeste si: Bianca Drăgușanu, pe un site de escorte! Ce tarif are vedeta

Chiar de Crăciun, Bianca și Alex Bodi le-au arătat tuturor ce și-au oferit. Omul de afaceri a plusat mult pentru ca partenera sa de viață să fie fericită de sărbători și i-a oferit un nou inel, însă și-a luat și el unul, semn că lucrurile sunt cât se poate de serioase

și că în curând urmează și cununia religioasă pe care toți fanii fostei prezentatoare TV o așteaptă.

Bianca și Alex s-au împăcat înainte de a se pronunța divorțul

Extrem de fericiți, Bianca și Alex s-au filmat în preajma bradului, purtând pe deget bijuteria prețioasă.

Cei doi s-au împăcat cu doar câteva zile înainte de a se pronunța divorțul, după ce săptămâni întregi au oferit adevărate spectacole pe stradă și în diferite restaurante.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Bianca Drăguşanu, la Exatlon? Vedeta spune dacă o vei vedea sau nu în scurt timp în Republica Dominicană. "Să fii un superom"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies