Bianca Drăgușanu, anunț în a doua zi de Paște: "Este gravidă"

Bianca Drăgușanu, anunț în a doua zi de Paște:
Bianca Drăgușanu, anunț în a doua zi de Paște: "Este gravidă, însă eu am pofte"

Bianca Drăgușanu a făcut un anunț neașteptat în a doua zi de Paște. Vedeta a mărturisit că are pofte.

Bianca Drăgușanu s-a filmat în mașină, în a doua zi de Paște, în timp ce mergea cu o prietenă să ia sarmale. Vedeta a mărturisit atunci că prietena ei este însărcinată, însă asta nu e tot, Bianca Drăgușanu a recunoscut că și ea are pofte.

"Nina este gravidă, însă eu am pofte. Am executat operațiunea sarmaua.", a fost anunțul făcut de Bianca Drăgușanu.

Cum s-au pregătit Bianca Drăgușanu și Alex Bodi pentru Paște, la vila afaceristului din Mediaș

După multe certuri și împăcări, Bianca Drăgușani și Alex Bodi sunt pregătiți să petreacă sărbătorile de Paște împreună.

Chiar dacă activitățile pentru ziua de Paște sunt puține, în contextul pandemiei, Bianca Drăgușanu este pregătită să sărbătorească alături de Alex Bodi.

În Vinerea Marea, vedeta a prezentat în cadrul emisiunii Teo Show toate bunătățile pe care le-a pregătit. Împreună cu prietenele ei, Bianca a gătit cozonaci, drob și pască.

Nu au avut cum să lipsească ouăle roșii, pe care le-au vopsit tot împreună.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Ne-am dezinfectat bine înainte să gătim”, a ținut să sublinieze vedeta.

Bianca Drăgușanu, anunț în a doua zi de Paște: "Este gravidă, însă eu am pofte"
Bianca Drăgușanu, anunț în a doua zi de Paște: "Este gravidă, însă eu am pofte"

Alex Bodi s-a apucat și el de treabă. În timp ce Bianca gătea cozonaci, afaceristul făcea un grătar în curte.

Plini de zâmbet și voie bună, cei doi s-au arătat pregătiți pentru Sărbătorile Pascale.

Citeste si: Tânără din București, rămasă fără bicicletă din scară pentru că "și așa nu o folosea". Ce s-a întâmplat după ce vecinul a spart lacătul și a început s-o folosească

Citeste si: Ce legătură este între Bianca de la Puterea dragostei și Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu! Imagine fierbinte din piscină

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

Paradisul în care Bianca Drăgușanu stă în carantină cu Alex Bodi! Vedeta a plecat la vila din Mediaș a fostului soț! Imaginile sunt concludente
Nimeni nu mai înțelege ce se întâmplă în relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi! După un divorț rapid și dur, plin de agresiuni verbale și fizice, urmate de o citație și un proces la judecătorie, ca să nu mai vorbim de rufe murdare spălate în public de afacerist, printre care acuze de luare de medicamente și suicid, acum, în cuplu curge numai lapte și miere.

Bianca Drăgușanu a decis să stea în casă în timpul autoizolării, dar nu în orice casă, ci în vila lui Alex Bodi de la Mediaș.

Și totuși este multă iubire la mijloc, căci, din ultimele informații, se pare că foștii soți sunt nedespărțiți de zile bune. Surse apropiate lor susțin că Bianca Drăgușanu stă în carantină în vila lui Alex Bodi de la Mediaș, proprietate ce seamănă foarte bine cu un colț de Paradis.

Casa, construită acum doi ani, are etaj și mansardă, toată mobilată după ultima fiță, cu șemineu și sală de sport, o curte uriaşă, piscină și un garaj în care intră cele şase maşini de lux.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies