Ce legătură este între Bianca de la Puterea dragostei și Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu! Imagine fierbinte din piscină

Bianca
Bianca

Ce s-a aflat despre Bianca de la Puterea dragostei și fostul iubit al Biancăi Drăgușanu, Tristan Tate. Ce imagine a apărut pe pagina de Instagram.

Ce legătură este între Bianca de la Puterea dragostei și Tristan Tate, fostul iubit al Biancăi Drăgușanu

După ce s-a aflat că există o legătură între Alex Bodi și Ella de la Puterea dragostei și Alex Bodi iar cei doi se cunosc de ani de zile, fanii emisiunii au fost extrem de mirați să afle că există o legătură între Bianca Comănici și un alt bărbat celebru din showbiz.

Citeste si: Turcu, Andy şi Cătălin de la Puterea Dragostei, planuri diabolice pentru a-l răni pe Livian! E revoltător ce voiau să-i facă Biancăi!

Este vorba despre nimeni altul decât Tristan Tate, bărbatul cu care Bianca Drăgușanu s-a iubit timp de câteva luni, înainte de a-l cunoaște pe Alex Bodi.

Deși a intrat într-un con de umbră, Tristan Tate a revenit rapid în atenția tuturor cu ajutorul Biancăi de la Puterea dragostei.

Acesta colaborează cu Bianca pentru a-și crește contul de Instagram. El oferă patru premii de Paște, iar Bianca i-a sărit în ajutor lui Tristan. În imaginea postată pe Instagram, Tristan Tate se află în piscină, alături de o tânără superbă și înconjurat de mai multe bancnote, iar Bianca a distribuit imaginea cu pricina.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

tristan tate
tristan tate

Livian nu vrea să se împace cu Bianca

În ediția de luni, Livian a dezvăluit că nu mai vrea să aibă de a face cu Bianca și că vrea să fie doar colegul ei, cel mult prieten. În rest, fiul lui Nelson Mondialu' nu mai vrea să formeze un cuplu cu tânăra:

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei nu mai vrea să fie cu Bianca: „M-a făcut să nu mai fiu eu”

„Vorbim, dar doar atât. Fără apropieri, fără sentimente. Nu mai vreau. Așa cum la voi o schimbare de culoare înseamnă o nouă viață, așa și la mine.

M-a făcut să nu mai fiu eu, m-a făcut să am o groază de rețineri, să îmi calc orgoliul. Nu sunt eu cel care a intrat. Am intrat și mă simt de parcă sunt într-o bulă, rupt de realitate.

Eu percep altceva față de lumea de acasă. Îți pui o etichetă ori de prost, ori de milog, îl las pe ăla să vorbească urât. În tot timpul acesta, se termină emisiunea și eu rămân cu o anumită etichetă”, a spus Livian, iar Marius l-a susținut.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Andreea Pirui de la Puterea Dragostei, show incendiar după ce a băut câteva pahare! Uite ce a făcut frumoasa blondă!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies