Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, poze fierbinţi la piscină! Cei doi se relaxează într-o vacanţă de lux!

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, poze fierbinţi la piscină! Cei doi se relaxează într-o vacanţă de lux!
Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, poze fierbinţi la piscină! Cei doi se relaxează într-o vacanţă de lux!

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, poze fierbinţi la piscină! Cei doi se relaxează într-o vacanţă de lux peste hotare.

După o petrecere de pomină în noaptea dintre ani, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au afișat pe rețelele de socializare, relaxându-se în cea  mai scumpă stațiune de ski din Franța.

Frumoasa româncă a purtat de Revelion o rochie roșie (creație proprie), creion, care îi venea de minune iar soțul său a arătat parcă ieșit din filmele cu „James Bond” datorită alegerii sale vestimentare.

Cei doi au petrecut Revelionul în Courchevel și, dacă la trecerea în 2020 aveau masa inundată de alcool și se distrau, a doua zi oboseala petrecerii s-a resimțit, iar seara s-a desfășurat liniștit, la piscină.

Citeste si: Câți ani avea Bianca Drăgușanu când și-a pierdut virginitatea: „Era un dobitoc”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cuplul este într-o continuă vacanță de câteva săptămâni, în ciuda zvonurilor că relația lor nu ar merge. Întâi în Spania și acum în Franța, cei doi și-au petrecut Sărbătorile departe de casă, iar Alex Bodi își răsfață soția ori de câte ori are ocazia- fie că îi oferă câte un buchet imens de trandafiri sau că blondina se pozează la cumpărături, în magazine de lux, aceasta include în descrierile de pe contul propriu de socializare cât de fericită și norocoasă e: „Bogați pentru că avem sănătate, iubire și pace!”, „Memento: Dumnezeu te iubește!” etc.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi, poze fierbinţi la piscină! Acum pare că se înțeleg și că sunt mai fericiți ca niciodată 

Postările de pe Instagram-ul acesteia, din Courchevel, o stațiune luxoasă din Alpii francezi, i-au surprins pe Bianca și Alex Bodi în ipostaze tandre, în piscină. Frumoasa ex-prezentatoare TV se relaxa la piscină, în timp ce soțul ei înota pentru a-și menține forma fizică și a scăpa de eventualele kilograme în plus, dobândite în urma Sărbătorilor.

Citeste si: Mirela Vaida s-a lăsat pozată complet dezbrăcată! Vedeta şi-a alungat toate inhibiţiile!

Citește și: Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Vă reamintim faptul că anul 2019 a fost unul destul de dificil pentru relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi: au intentat actele de divorț, dar s-au împăcat ulterior, cu doar câteva zile înainte de pronunțarea sentinței. Acum pare că se înțeleg și că sunt mai fericiți ca niciodată (în ciuda tuturor spuselor vehiculate prin presa autohtonă despre aventura pe care ar avea-o milionarul) având în vedere zâmbetele pe care le afișează în social media.

 Aceștia au petrecut câteva zile în Franța alături de prietenii lor, pe pârtie sau plimbându-se prin resort, iar internauții au fost alături de ei la orice pas prin fotografiile și filmulețele pe care cei doi le-au postat pe Instagram.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au certat de Crăciun! Ce a descoperit vedeta

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies