Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean au apărut din nou împreună. Cum au reacționat fanii

Cristina Pucean si Bogdan de la Ploiesti
Cristina Pucean si Bogdan de la Ploiesti prinsi impreuna

În ultima perioadă, Cristina și Bogdan de la Ploiești au stârnit atenția, datorită postărilor din mediul online. Cei doi nu au anunțat că formează un cuplu, însă au oferit multe indicii care să demonstreze acest lucru.

În urmă cu o zi, amândoi au postat două imagini în care apar împreună, iar reacțiile urmăritorilor acestora, nu au întârziat să apară.

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean continuă misterul relației dintre ei

cristina pucean
Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cum arată Cristina Pucean fără machiaj. Vedeta s-a demachiat în fața fanilor

În urmă cu câteva luni, blondina a mărturisit că iubește din nou și că este foarte fericită.

Între timp, pare că lucrurile stau diferit, deoarece s-a afișat alături de celebrul cântăreț, de nenumărate ori. În această vară, s-a speculat că Bogdan și Cristina și-au petrecut vacanța împreună, în Grecia, după ce artiștii au oferit mai multe indicii cu privire la acest lucru. Cu toate acestea, dansatoarea nu a exclus posibilitatea unei relații cu Bogdan.

„Ce sa zic, măi? Nici eu nu știu daca este sau nu ceva intre noi.

Daca e sa fie ceva, o sa fiți primii care veți afla despre acest lucru", a declarat Cristina Pucean.

„Vă stă foarte urât împreună" Ce reacții au avut fanii lui Bogdan de la Ploiești și ai Cristinei Pucean

bogdan de la ploiesti relatie
Bogdan și Cristina[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești i-a făcut o declarație de dragoste Cristinei Pucean. Videoclipul a devenit viral

Cristina și Bogdan au postat o fotografie împreună, în mediul online, în care își zâmbesc unul altuia. Celebrul cântăreț este un bărbat dorit de către femei, iar fanele lui nu au fost prea fericite când au văzut postarea de pe Instagram. Urmăritorii celor doi nu au avut reacții de susținere și au scris în comentarii ce părere au despre relația lor.

„La asta nu dau like”, „Relație de o vară”, „Sper să te înșele”, „Să nu vă țină”, au fost câteva din comentariile negative de la postare.

Cu toate acestea, există și persoane care vor ca dansatoarea și cântărețul să formeze un cuplu, dar aceștia sunt foarte puțini. Internauții i-au felicitat pe Cristina și Bogdan.

„Sunteți superbi. Și atât...fără

cuvinte", „Ce drăguți sunteți împreună", „Frumoșilor!!", au mărturisit susținătorii celor doi.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Bogdan de la Ploiești exclude căsătoria

bogdan de la ploiesti
Bogdan de la Ploiești[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Eram sigur că asta o să se întâmple”. Nea Mărin l-a atenționat pe Alex Leonte despre Theo Rose, chiar înainte ca cei doi să o ia pe drumuri separate

Celebrul manelist a vorbit, în urmă cu ceva timp, despre căsătorie. Atunci, Bogdan s-a declarat un familist, însă nu se vizualizează un bărbat căsătorit.

„Nu mă văd niciodată în postura de a mă căsători, pentru că trebuie să juri niște lucruri în biserică. Nu prea sunt pe lungimea asta de undă. Sunt un familist convins. Cred că mă regăsesc în acest film, pentru că știu ce suflet am. Ar putea o femeie să aibă încredere în mine, nu înțeleg de ce nu au", a declarat Bogdan.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este Roxana Nemeș. „Suntem patru fete cu mama. Suntem trei surori"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies