Bogdan Mocanu, clipe grele din cauza problemei sale de sănătate: „Ultima doză...”

Bogdan Mocanu, clipe grele din cauza problemei sale de sănătate: „Ultima doză...”
Bogdan Mocanu, clipe grele din cauza problemei sale de sănătate: „Ultima doză...”

Bogdan Mocanu, clipe grele din cauza problemei sale de sănătate. Ce a făcut fostul iubit al Andrei Volos la miezul nopții, fanii sunt îngrijorați.

Bogdan Mocanu trece prin clipe grele, din cauza problemei sale de sănătate. Fostul concurent de la Puterea dragostei a pățit ce i s-a întâmplat în miez de noapte.

De când era copil, câștigătorul primului sezon al emisiunii Puterea dragostei are diabet și este nevoit să facă zilnic insulină. Bogdan Mocanu a rămas fără insulină și a fost nevoit să meargă în toate farmaciile deschise non-stop pentru a găsi dozele necesare.

Tânărul li s-a plâns prietenilor săi:

„Băi fraților, eu pun pariu că în Bucureștiul ăsta mai ușor faci rost de droguri sau de arme, decât de niște insulină. Și eu idiot că am lăsat ultima doză de insulină pentru mâine. Dar nici chiar în halul ăsta, să nu mai găsești la cinci farmacii non-stop...”, s-a plâns Bogdan Mocanu pe pagina sa de Instagram, în Instastory. 

Citeste si: Moment emoționant la Puterea Dragostei! Mama lui Gabriel, sfaturi pentru toți concurenții: „Fiți ca frații și surorile!”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

După ce a rezolvat această problemă, Bogdan Mocanu a plecat la mare alături de cel mai bun prieten, Jador. Cei doi și-au băut cafeaua la prima oră, iar acum stau la plajă.

Bogdan Mocanu, clipe grele din cauza problemei sale de sănătate: „Ultima doză...”
Bogdan Mocanu, clipe grele din cauza problemei sale de sănătate: „Ultima doză...”

Jador l-a dat de gol pe Mocanu după ce a luat cei 10.000 de euro



Imediat după ce a câștigat marele premiu în valoare de 10000 de euro, Bogdan Mocanu a fost dat de gol de către colegul său Jador în legătură cu ce va face cu acei bani.

Citeste si: Bianca Pop, concurent la Puterea Dragostei?! ”Chiar vreau să merg la Puterea Dragostei!”

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

De-a lungul competiției, Bogdan a evitat să vorbească despre problema sa de sănătate și anume, aceea că, de mai mulți ani, mai exact de la 9 ani, câștigătorul Puterea dragostei este insulino-dependent, iar din acest motiv trebuie să își administreze zilnic insulină. ”Știu că își dorea să își ia o centură pentru diabet, sper să nu dea banii pe băutură și pe femei”, a glumit Jador, după ce a aflat că a câștigat colegul său de cameră.

Bogdan Mocanu a vorbit despre banii câștigați la Puterea dragostei! ”Nu i-am cheltuit”



Totuși, la un an de la câștigarea premiului, fostul concurent nu și-a cumpărat o astfel de centură. Prezent în studioul WOWbiz.ro, într-un live exclusive, Bogdan Mocanu a vorbit despre banii câștigați la Puterea dragostei în finală!

„Nu i-am cheltuit, i-am strâns pe toți, și pe cei luați din premiu, cât și pe cei pe care i-am primit pe parcursul show-ului.

Vreau să îi investesc în ceva foarte serios. Nu știu dacă am să cumpăr o centură pentru diabetici, fiindcă este un pic mai complicat, trebuie să faci niște măsurători exacte și să fii în asentimentul medicilor. Voi vedea însă în ce proiect am să mă implic, având o sumă bunicică în cont”, a declarat fostul concurent pentru WOWbiz.ro.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies