Bogdan Mocanu s-a împăcat cu iubita lui! Îndrăgostiții au aniversat 11 luni de relație într-o locație de vis: „Detaliile mici fac diferența!”

Bogdan Mocanu, surpriză de proporții pentru iubita lui!
Bogdan Mocanu, surpriză de proporții pentru iubita lui!

Fostul concurent de la Puterea dragostei i-a făcut o surpriză de proporții iubitei sale! Cei doi s-au împăcat și au plecat într-o vacanță de vis

Bogdan Mocanu trăiește cele mai fericite clipe din viața lui alături de femeia care l-a făcut să se îndrăgostească iremediabil. Deși în urmă cu puțin timp mărturisea că s-au despărțit, cei doi nu au putut sta prea mult unul fără celălalt, astfel că și-au mai oferit o șansă și au plecat împreună la munte, pentru a sărbători și cele 11 luni de relație. Tânărul i-a făcut o surpriză de proporții iubitei sale și a ținut să împărtășească momentul și cu fanii lui de pe Instagram.

Citeste si: Ilie Năstase, mesaj emoționant pentru Ioana Simion: „Cea mai frumoasă și elegantă femeie”

Bogdan Mocanu s-a împăcat cu iubita lui!
Bogdan Mocanu s-a împăcat cu iubita lui![Sursa foto: Instagram]

Bogdan Mocanu s-a împăcat cu iubita lui!

Fostul concurente de la Puterea dragostei a oferit de curând câteva detalii despre relația pe care o are. Ei bine, tânărul a recunoscut că deși erau despărțiți, sentimentele nu dispăruseră, iar separarea a fost cea care l-a făcut să realizeze cât de mult o iubește.

„Sunt bine în relația mea, nu am fost nicio zi despărțiți cu inima. Nu aș fi dat nicio șansă la cât de des ne certam la început, dar a rezistat un an. Ne certăm și ne împăcăm zilnic. Ultima împăcare a avut loc acum câteva zile. Când adormi noaptea cu ea în brațe și vezi cum se uită la tine și tu la ea, despre asta este împlinirea", spunea Bogdan, în urmă cu puțin timp, într-o apariție la TV.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Tinerii nu au rezistat despărțiți pentru mult timp, așa că s-au împăcat, iar surpriza pe care i-a făcut-o Bogdan partenerei sale i-a uimit pe urmăritorii de pe rețelele de socializare. El a decis să-și surprindă iubita într-un mod unic, așa că a dus-o într-o escapadă romantică la munte, unde au și sărbătorit cele 11 luni de relație.

Bogdan Mocanu le-a arătat fanilor cadrul romantic pe care l-a pregătit, astfel că a postat o fotografie în care apărea o sticlă de șampanie și tort, iar lângă a lăsat și un mesaj emoționant: „ Detaliile mici fac diferența. Mulțumesc că m-ai suportat 11 luni", a fost mesajul pentru iubita lui.

Citeste si: Nicole Cherry, probleme în ultima perioadă a sarcinii! Cu ce se confruntă tânăra artistă: „A început să mă doară...”

Bogdan Mocanu, surpriză de proporții pentru iubita lui!
Bogdan Mocanu, surpriză de proporții pentru iubita lui![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Bogdan Mocanu, dezvăluiri despre relație

Cu puțin timp în urmă, fostul concurent de la Puterea dragostei și-a deschis sufletul în fața telespectatorilor și a recunoscut că este îndrăgostit până peste cap de partenera lui. Mai mult decât atât, acesta spunea că femeia care i-a furat inima merită toate sacrificiile, asta pentru că îl face foarte fericit și împlinit. 

„N-am mai fost disponibil emoțional de nu mai știu când... Mi-a violat fata asta și mintea, și inima, și nu îmi văd eu leacul prea curând.

Se face un an în curând, în care pot să zic că nu am gândit limpede. Adică s-au luat deciziile mai mult aici (n.r. arată spre inimă). Dar nu regret nimic.

Nu e un compromis, e constructiv, pentru noi. Dacă nu faci cu inima, nu faci nimic. Chiar dacă este o perioadă cu încercări pe toate planurile, atâta timp cât eu în inima mea simt, și chiar simt că iubesc, merită. Eu știu ce e în inima mea și nu se pune problema (n.r. ca altcineva să îi atragă atenția)", a declarat fostul concurent de la Puterea dragostei, pentru WOWbiz.ro. 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Brigitte Pastramă își dorește un copil, însă exclude fertilizarea în vitro: „Problema nu a fost la mine, la el e problema”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies