Nicole Cherry, probleme în ultima perioadă a sarcinii! Cu ce se confruntă tânăra artistă: „A început să mă doară...”

Nicole Cherry, probleme în ultima perioadă a sarcinii!
Nicole Cherry, probleme în ultima perioadă a sarcinii!

Cântăreața are câteva probleme în ultima perioadă a sarcinii, deși până acum totul a decurs perfect.

Nicole Chery se află pe ultima sută de metri cu sarcina și abia așteaptă să își strângă la piept fetița, care va fi zodia Săgetător, exact la fel ca ea. Cu toate că a avut o sarcină ușoară, fără complicații, vedeta începe să simtă câteva modificări ale corpului, fapt care îi provoacă și unele probleme. Micuța din pântece nu i-a dat mari bătăi de cap până acum, însă în ultimele trei săptămâni lucrurile s-au schimbat, iar artista a început să aibă dureri destul de puternice.

Citeste si: Cerere în căsătorie la Puterea dragostei! Iată ce surprize aduce ediția de joi, 11 noiembrie

Nicole Cherry a ales numele pentru fiica ei!
Nicole Cherry a ales numele pentru fiica ei![Sursa foto: Instagram]

Nicole Cherry, probleme în ultima perioadă a sarcinii!

Celebra cântăreață este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu fanii ei tot felul de experiențe din viața ei de zi cu zi, la fel cum a fost și de data aceasta.

În cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe care a organizat-o, Nicole Cherry le-a dezvăluit internauților că au început să apără durerile, care din nefericire sunt destul de mari. Vedeta spune că micuța din burtica ei cântărește deja trei kilograme, fapt care începe să o afecteze și pe ea.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Am avut o sarcină ușoară. Mă așteptam să fie mai greu de la 7 luni încolo, nu a fost greu. Și la 7 luni am fost ok, în schimb ultimele trei săptămâni au fost … nu mai e așa ușor. S-a mărit și nu prea mai are loc. A început să mă doară ba o coasă, ba să mă doară spatele, zona lombară. E mai greu … stau ce stau și după mă pun în pat, nu am ce să fac” , a declarat Nicole Cherry pe contul ei personal de Instagram.

Citeste si: Victor Slav, noi detalii despre relația cu iubita lui, Selina: „Este un model de femeie!”

Nicole Cherry, probleme în ultima perioadă a sarcinii!
Nicole Cherry, probleme în ultima perioadă a sarcinii![Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Nicole Cherry a ales numele pentru fiica ei!

La 22 de ani, Nicole este o femeie responsabilă și cu siguranță va fi o mămică extraordinară. Ea a mărturisit că și-a dorit nespus de mult copilul, iar acum se gândește ce relație va avea cu fetița ei care va fi săgetător, exact ca ea. În urmă cu puțin timp, vedeta le-a dezvăluit fanilor și numele pe care l-a ales pentru fetița ei și mare a fost surpriza să afle că nu va avea doar unul, ci două prenume! Primul este Anastasia, completat mai apoi cu Maria.

„Maria. Îmi place foarte mult numele și pe lângă asta, m-am gândit că o să se sărbătorească și ea când e cald. Eu am suferit mereu pe chestia asta, pentru că pe 5 (decembrie) e ziua mea de naștere și pe 6 mă sărbătoresc cu numele”, a mai dezvăluit cunoscuta solistă.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Bianca și Cristian Comănici continuă provocările! Ce surprize pregătesc cei doi în noua ediție a emisiunii „Nu te supăra, frate!”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Tülin Ece, actrița care dă viață personajului Güneş în serialul „Tablou de familie”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum a strălucit anul trecut celebra actriță în rochia de mireasă

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies