Brian Austin Green și Meghan Fox, divorț cu scandal! Ce se află la mijloc

Brian Austin Green și Meghan Fox
Brian Austin Green și Meghan Fox divorțează

Actorii Brian Austin Green și Meghan Fox divorțează și se pregătesc pentru o luptă în instanță. Ce se întâmplă între cei doi.

Divorț cu scântei în showbiz, după ce Meghan Fox și Brian Austin Green au anunțat că nu mai formează o familie și că divorțează. Cei doi și-au spus adio după 16 ani de relație, iar la mijloc de află trei copii, așa că divorțul se anunță a fi unul extrem de complicat. Meghan Fox și Brian Austin Green au început deja să se lupte pentru custodia copiilor, iar fanii celor doi sunt uimiți să vadă cât de mult s-a deteriorat relația lor.

După o relație marcată cu suișuri și coborâșuri, cu împăcări și despărțiri, Meghan Fox în vârstă de 34 de ani și Brian Austin Green, cunoscut pentru serialul „Beverly Hills 90210” au anunțat că viața merge mai departe.

Îndrăgita actriță a început deja să iască cu noul său iubit, Machine Gun Kelly, pe care deja l-a prezentat fanilor la evenimentul American Music Awards, unde artistul a cântat în gală.

„În cele din urmă, fluturii se plictisesc când stau prea mult pe aceeaşi floare. Se simt sufocaţi. Lumea e mare, iar ei vor s-o exploreze', scria Brian Austin Green în primăvară, atunci când Meghan Fox a fost surprinsă în prezența lui Machine Gun Kelly.

Brian Austin Green a rămas singur cu cei trei băieți

În cele din urmă, actorul și-a dat seama că între soția sa și artist nu este doar o relație de amiciție, așa că a cerut divorțul.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Pentru că Brian Austin Green este cel care se ocupă de copii, actorul este de-a dreptul distrus de situația în care se află și recunoaște că îi este extrem de greu din postura de părinte singur.

Citeste si: Oana Zăvoranu va deveni mămică?! Primele declarații despre sarcină: „Vine bebe!”

„Sincer, e foarte greu. Trebuie să fiu pozitiv pe cât posibil”, a transmis actorul din Beverly Hills despre Bodhi, de 6 ani, Journey, de 3 ani, și Noah, de 7 ani.

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Oana Zăvoranu, scandal de proporții! Ce și-au spus cele două dive

În ciuda greutăților, Brian Austin Green vrea custodia micuților și crede că va fi un părinte bun pentru cei trei băieți.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Romee Strijd a născut în secret o fetiță: „Mă simt atât de binecuvântată...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies