Brigitte Pastramă își dorește un copil, însă exclude fertilizarea în vitro: „Problema nu a fost la mine, la el e problema”

Brigitte Pastramă își dorește un copil, însă exclude fertilizarea în vitro
Brigitte Pastramă își dorește un copil, însă exclude fertilizarea în vitro

Brigitte și Florin Pastramă vor un copil, însă bruneta exclude fertilizarea în vitro, căci a mai pierdut un copil acum câțiva ani.

Brigitte Pastramă mărturisește că își dorește enorm să devină mamă, de data aceasta alături de sufletul ei pereche, Florin Pastramă. Cei doi își doresc mai mult ca niciodată să fie părinți, însă nu se gândesc la feritilizarea în vitro, căci ultima oară lucrurile nu au mers deloc bine. Bruneta a pierdut o sarcină acum câțiva ani, iar după incident a avut mari probleme de sănătate, astfel că acum nici nu se gândește la această procedură.

Citeste si: Cerere în căsătorie la Puterea dragostei! Iată ce surprize aduce ediția de joi, 11 noiembrie

Brigitte Pastramă își dorește un copil!
Brigitte Pastramă își dorește un copil![Sursa foto: Instagram]

Brigitte Pastramă își dorește un copil, însă exclude fertilizarea în vitro

Experiența neplăcută pe care a avut-o frumoasa brunetă o determină să nu mai apeleze niciodată la fertilizarea în vitro, deși își dorește enorm să devină mămică.

Brigitte Pastramă mărturisește că procesul nu are efecte imediate, însă după ceva timp starea de sănătate se înrăutățește semnificativ.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Ne dorim normal, încercăm să facem, dar nu mai vrem să facem tratament că m-am simțit rău un an de zile după tratamentul de fertilizare și m-a și costat al naibii de mult.

M-am simțit foarte rău, trebuie să-ți dai injecții singură, două pe zi, mai ales după ce nu mai faci tratamentul îți e rău.

După ce am pierdut sarcina mi-a fost foarte rău din cauza tratamentului hormonal. Nu te afectează când îl faci, te afectează după un an. Problema nu a fost la mine, la el e problema, el are bebelașii ăia ai lui mai leneși, mai puturoși”, a spus Brigitte Pastramă, în cadrul unei emisiuni TV. 

Citeste si: Fosta soție a lui Petrică Mîțu Stoian a avut o singură pretenție după divorț! Ce i-a cerut Mihaela Carmen artistului

Brigitte Pastramă a mai pierdut o sarcină!
Brigitte Pastramă a mai pierdut o sarcină![Sursa foto: Instagram]

Brigitte Pastramă a pierdut o sarcină acum doi ani

După ce s-au căsătorit, Brigitte și Florin Pastramă au încercat inseminarea artificială și totul părea că merge conform planului, însă nu a fost deloc așa.

La doar trei săptămâni după ce au aflat marea veste, că vor deveni părinți, bruneta a pierdut copilul. Brigitte a fost pur și simplu devastată, mai ales pentru că dorința de a deveni din nou mamă era foarte mare. 

„Am făcut inseminare artificială în urmă cu doi ani, după ce ne-am căsătorit, și nu a reușit. Nu ține de noi, ci de Dumnezeu. Adică la 3 săptămâni am pierdut copilul.

Ne-am dorit, un an și ceva ne-am rugat", a declarat Brigitte Pastramă, pentru  Ciao.ro.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Niculina Stoican răspunde acuzațiilor făcute de impresarul lui Petrică Mîțu Stoian: „Nu ne-am certat niciodată”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies